• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğe bir bakarmısınız, beğenemiyorum resimli

7500 lirayı bana verseler yine de giymeyeceğim, zarafetten çok uzak bir modelmiş. Sizin zevkinizdir, buna bir şey zaten söyleyemeyiz de nişanlınıza hak vermemek elde değil.

Zevkler ve renkler tabi ki tartışılmaz ama ben ikisini de tercih etmezdim sanırım .
Açıkcası pek beğenmedim :26:

Canım ben ikisinide beğenmedim çok ağır gelinlikler taşıyabilecekmisin bunları? Ben olsam daha sade bir gelinlik tercih ederdim. Ayrıca 7.500 lira çok değil mi?

illaki inecek fiyatından o fiyatta almam ben bunun ne kadara mal olduğunu taşı kumaşı vs ne kadar eder biliyorum bana kakalayamazlar yani.
ki moda evinin sahibini de tanıyorum zaten. agır olmaya tafta işleme kumaşlar daha ağır oluyhor vay arkadaş kimse beğenmedi merak ediyorum bir kişi bile cıkarmı beğenen

Canım biz renge takılmadıkki modellere takıldık. Bunlar defile elbisesi bile değil bence arkadaşın dediği gibi Bülent Ersoy tarzı elbiseler. Ayrıca Tesettürlüyüm diyorsun 2side çok abartı bence solda ki bir de dar, tesettürlüysen daha sade gelinlikler tercih etmeni öneririm. Yani şaşalı,abartı ve dar şeyler tesettürlü bir bayan için hiç uygun değil bence.

illaki inecek fiyatından o fiyatta almam ben bunun ne kadara mal olduğunu taşı kumaşı vs ne kadar eder biliyorum bana kakalayamazlar yani.
ki moda evinin sahibini de tanıyorum zaten. agır olmaya tafta işleme kumaşlar daha ağır oluyhor vay arkadaş kimse beğenmedi merak ediyorum bir kişi bile cıkarmı beğenen

Anladım canım ..

Açıkçası bende beğenmedim her ikisini de.
Şıklıktan ve zerafetten uzak bence madem moda tasarımcısısın niçin kendin tasarlamıyorsun gelinliğini ?

arkadaşlar iki haftadır gelinlik bakıyorum tesettürlüyüm biraz taşlı iddialı bir gelinlik arıyorum.
swarowski döşemeli birçok gelinlik baktım bende moda tasarımcısıyım bu yuzden herşeyi beğenemiyorum
bunu cok beğendim pek anlaşılmıyor ama nişanlım beğenmedi:(
fiyatı 7.500
soldakini beğendim ama ikisi hakkındada yorum bekliyorum gelinlik kapatılcak.

KUSURA BAKMA CANIM LÜTFEN TAMAMEN BNM FİKRİM AMA BENCE ÇOK KÖTÜ BİR GELİNLİK ZARİFLİK SADELİK VE ŞIKLIKTAN UZAK BENCE BU GELNLİK TÜRLERİ ÇOK GÖZ YORUYOR

cok abartili geldi,özel durmuyor..mesela sizi cezbeden ne oldu bu gelinlikte,bence siz biraz gösterisli olsun istiyorsunuz ya o yüzden
sanirim bir göz yanilmasi yasadiniz..böyle daha sade,hos gelinlikler vardir..
basörtülüsünüz ya gelinlikte duvak modeli olarak ne yapardiniz buna?

ikisi de hoş değil malesef :19: bunları giyersen,çok özür dilerim ama,zümrüdü anka kuşuna benzersin...madem tasarımcısın daha sade ve şık şeyler tasarlayamaz mısın acaba? :26:

hiç tarzım değil :50: bi arkadaşım gösterse delimisin kızım o ne derdim yani :1:
bülent ersoy yorumuda çok komikti he :1:
senin tercihin tabi ama daha sade bişeyde gösterişli gösterebilir gelinliğini canım inşallah içine sinen bişey bulursun ama bunlardan vazgeç ya :27:

Gelinlikler cidden cok agir bunlardan birini giyersen kimse snei goremez ve ne abertmis derler yanlis anlamada dizaynermissin neden kendin tasarlamiyorsun :)) kendi yaptigin gelinlik daha iyi olur ama bunlar cok tasli yani kimse dugunde snei gormez ve dugunde su dedikodu cikar..Gelin nerde goremiyorum bir isik var.Kadin erkek kapali ise abasin acik ve daha sade giyebilirisn bence ya ne gelinlikler var bide boyle kapali gelinliklerde en onemli sey bence turbanin naisl olacagi gelinlik modelleri: Ekim 2008 bu gelinlik benimki mesela ilk goruste ask oluyor ve diktiriyorsun ben aick oldugum halde o kadar abarti giymedim bence daha asil bir sye bul mesela bu gelinlik http://www.modapark.net/wp-content/uploads/tesetturlu-gelinlik-modelleri-2011-11.jpg bide demeden edemiycem su ana kadar beyendigim en guzel kapali gelinlik tayyip erdoganin gelinininki idi bu gelinliginde basi cok guzel http://www.modapark.net/wp-content/uploads/tesetturlu-gelinlik-modelleri-2011-12.jpg

kusura bakmayın ama üvertür sahne kostümü gibi. gelin dediğin gösterişi bu tür kıyafetlerde değil, sadelikte masumiyette sıklıkta ve aselatte bulur. tercihlerinizi gözden geçirin derim.

çok güzel ifade etmişsin arkadaşım sana katılıyorum bütün ilgiyi gelinlik değil gelin toplamalı bencede masumiyeti simgelemeli gösterişi değil

kusura bakmayın ama 2 sinide kesinlikle beğenmedim.bence gelinlik çok sade bembeyaz olmalıdır. öle şatafatlara ihtiyaç yok diye düşünüyorum. fransız güpürüyle hareketlendirilen kapalı bir gelinlik daha hoş olucaktır. bunlar bülent ersoyn sahne gysisine benzio:26:

soldaki gelinliğin etek bölümünde yanlara doğru açılan kanat gibi şeyler mi var?ben mi yanlış görüyorum.henüz almadığınız için yazıyorum bu gelinlikle kostüm balosuna gidilebilir ama bir gelinlik için çok fazla.bülent ersoy bile sadece yaka ve taş ağırlıklı modeller kullanıyor.etekteki kanatlara anlam veremedim.her yerinde ayrı bir hareket var...

Son düzenleme:
kendim başımı felan çizmeyi dusundum gelınlıgı cızdıgınızde eger cok iyi çalışan bir yere denk gelmezseniz malsf çizimle dikilen bir olmuyor ayrıca cızımlerime daha cok para istiyorlar onlarda bole şatafatlı cunki:( 3 tane daha denemiştim onlar daha normal buna gore ...bunun uzerine osmanlı tacına benzer br taç kullanacaktım duvak tepeden başlayacaktı ama çok kısa şekilli formlu kullanacaktım ama tabi daha karar vermemiştim buna kafama takılan bir iki yeri vardı sallangıçları mesela.

ben de hiç beğenmedim taşlı daha masum bir şeyler bak bence. üstelik fiyatıda çok fazla değil mi ya bir kere giyilecek bir şeye neden o kdr çok para veresin ki yazık bence

Back