- 28 Haziran 2010
- 1.014
- 424
- 398
- Konu Sahibi FashionbyHatis
7500 lirayı bana verseler yine de giymeyeceğim, zarafetten çok uzak bir modelmiş. Sizin zevkinizdir, buna bir şey zaten söyleyemeyiz de nişanlınıza hak vermemek elde değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben ikisinide beğenmedim çok ağır gelinlikler taşıyabilecekmisin bunları? Ben olsam daha sade bir gelinlik tercih ederdim. Ayrıca 7.500 lira çok değil mi?
illaki inecek fiyatından o fiyatta almam ben bunun ne kadara mal olduğunu taşı kumaşı vs ne kadar eder biliyorum bana kakalayamazlar yani.
ki moda evinin sahibini de tanıyorum zaten. agır olmaya tafta işleme kumaşlar daha ağır oluyhor vay arkadaş kimse beğenmedi merak ediyorum bir kişi bile cıkarmı beğenen
arkadaşlar iki haftadır gelinlik bakıyorum tesettürlüyüm biraz taşlı iddialı bir gelinlik arıyorum.
swarowski döşemeli birçok gelinlik baktım bende moda tasarımcısıyım bu yuzden herşeyi beğenemiyorum
bunu cok beğendim pek anlaşılmıyor ama nişanlım beğenmedi![]()
fiyatı 7.500
soldakini beğendim ama ikisi hakkındada yorum bekliyorum gelinlik kapatılcak.
KUSURA BAKMA CANIM LÜTFEN TAMAMEN BNM FİKRİM AMA BENCE ÇOK KÖTÜ BİR GELİNLİK ZARİFLİK SADELİK VE ŞIKLIKTAN UZAK BENCE BU GELNLİK TÜRLERİ ÇOK GÖZ YORUYOR