• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğe bir bakarmısınız, beğenemiyorum resimli

bende anlamadım valla çok güzel ve asil modeller.beğendiği modeller gidiyosa bu modeller haydi haydi gider üstüne bir bolero ve türbanıyla
ama arkadaşın kendi zevki tabiki

Sanırım arkadaş biraz strese girmiş kimsenin beğenmemesinden sonra. Zevk meselesi işte o kadar taşlı şeyler beğendikten sonra sizinkiler yatak çarşafı gibi geldi herhalde :27: Şaka bir yana ben çok beğendim hep isterim dümdüz bembeyaz bir gelinliğim olsun diye inşallah :16:

arkadaşım lütfen kızma nasıl olsa daha almamışsın ben olsam ikisine de değil 7500 vermek 75 lira bile vermem:26:
canım kadınlar arasında olacak dar olabilir demişsin. o zaman illa denizkızı modeli istiyorsan bu tarzlara bakmalısın.

ferege'nin eklediği gelinlikler şahaneymiş gerçekten ya :16:

Tabi zevk meselesi ama bu kadar büyük ve özel bir günde, evlenirken yani gelinin biraz daha böyle cici, masum, pamuk prenses gibi görünmesinden yanayım ben. Bu resimdekiler daha çok sahne kostümü gibi. Artık neresine ne koyacaklarını şaşırmışlar sanki. Eteklerinde kanat var, son nokta o kanatlar artık :S Farklılık iyidir ama sade olmak da sıradan olmak anlamına gelmez.. Normal hayatta çok farklı, çok sıradışı giyinilebilir, çok da takdir ederim ama insanın hayatında tek bir gün giyebileceği bir elbisenin çok özel, çok sizi yansıtıyor olması gerekir. Tek amaç farklılık olmamalı yani. O yüzden böyle romantik bir günde siz en iyisi sizin zevkinizden ve farklılığınızdan esintiler taşıyan, asil bir gelinlik tercih edin. Eğer bol taşlı bir şeyler düşünüyorsanız model sade olsun. Model alengirliyse, taşlar azalsın diye düşünüyorum... Yoksa farklı değil, göz yorucu olmak an meselesi.

Siz zaten ne giyerseniz o salondaki en özel kadın olacaksınız ve çook ama çok güzel olacaksınız..
Yine de nasıl mutlu hissederseniz öyle olmalı tabi =) Şimdiden tebrikler!

Sanırım arkadaş biraz strese girmiş kimsenin beğenmemesinden sonra. Zevk meselesi işte o kadar taşlı şeyler beğendikten sonra sizinkiler yatak çarşafı gibi geldi herhalde :27: Şaka bir yana ben çok beğendim hep isterim dümdüz bembeyaz bir gelinliğim olsun diye inşallah :16:

inş. istediğin gelinliği giyersin canım:16:

bi model daha buldum belki zevkine uyar arkadaşın taşlı $Hasret-Moda-Gelinlik31.jpg

deli miyim neyim bu saate gelinlik bakıyorum:52:

bunlar nasıl cnm taşlı istediğin için bu tarz baktım ben de sana :)

Eklentiler

• $Sy0zeDhkNjk5NW55T006.jpg
    $Sy0zeDhkNjk5NW55T006.jpg
    37,6 KB · Görüntüleme: 40
  • $tesettürlü gelinlik 18_0.jpg
    $tesettürlü gelinlik 18_0.jpg
    44,2 KB · Görüntüleme: 44
Gelinlikle birlikde makyajada dikkat edilmeli.Cok agir makyajlarla guzel birini cirkinlestirebiliyorlar.Ben daha cok fransiz dantelli modelleri begeniyorum.Benimkide oyleydi herkes cok begenmisti..

hiç uğraşmayın kızlar, arkadaş tasarımcıymış..
sizin seçtiklerinizi beğeniceğini sanmam
:23:

ama ben şahsen başkalarının beğenmesini bana gıpta ederek bakmasını isterim açıkçası özellikle bu benim günümse... prensesler gibi olup herkesin beni beğenmesini isterim ve bununla da mutluluğuma mutluluk katarım. (kendini beğenmişlik anlamında söylemedim)

gelinlik modeli daha cok giyinip begeniliyor.herkesin vucut olcusu bir degil. birinde guzel duran model otekinde guzel durmayabiliyor.deneyerek kendinize uygun modeli seciyorsunuz.herkesden en fazla oy olani degerlendirin derim.

Son düzenleme:
vintage2012 kusura bakma ama gösterdiğin iki model de birbirinden berbat, gelinlik olmakla yakından uzaktan alakaları yok bence :19:

Merhaba arkadaşım,

Seçtiğin gelinliğin seni gölgede bırakmayacak kadar parlak olmasına özen göstermelisin bence.. Rengi hiç mühim değil.. Ben kendi gelinliğimi kendim tasarladım. Kesinlikle beyaz değildi.. Swarovski taşı ben de çok severim ama gelinliğin üst kısmına ve iç etekliğin yırtmaç içine koydurmuştum.. hareket ettikçe görünüyordu alttakiler..
Bence sen çok daha iyisini tasarlayabilirsin, tasarımı seviyorsan eğer..
Soldaki gelinliğe bakıyorum... altı tavuskuşu gibi, üstü yeniçeri başlığı gibi.. Neden seni gölgede bıraksın?
Gösterişli olmak adına, bu kadar abartıya kaçmamalısın bence.. Gelinliği güzel yapan ne tasarımıdır, ne rengi.. (rengi farklılaştırabilir elbette=) İçinde sen olduktan sonra, o gelinlik güzeldir.. Yeter ki seni gölgede bırakmasın resimdekiler gibi...
Sadelik ve şıklığı, zarif bir makyaj ve topuzla birleştirebilen bir tasarımcı, hem taşıdığı gelinliği mükemmel kılacaktır, hem en güzel gelin olacaktır..

Allah mutlu mesud etsin...
Selamlar,

arkadaşlar iki haftadır gelinlik bakıyorum tesettürlüyüm biraz taşlı iddialı bir gelinlik arıyorum.
swarowski döşemeli birçok gelinlik baktım bende moda tasarımcısıyım bu yuzden herşeyi beğenemiyorum
bunu cok beğendim pek anlaşılmıyor ama nişanlım beğenmedi:(
fiyatı 7.500
soldakini beğendim ama ikisi hakkındada yorum bekliyorum gelinlik kapatılcak.

Eki Görüntüle 324810

hevesini kırmak istemem açık konuscam ama gerçekten bende beğenmedim=(
ve bence sende düşünme bu gelinliği..
tek bi yer stardır..gelinliğin her yeri detay,her yeri karmaşa...
moda tasarımcısın bence biraz daha arastır derim

Son düzenleme:
Canım , ben de maalesef hiç beğenmedim.
Bence insan evlenirken sade olmalı. Bu gelinlikler , sahne kostümü gibi. Hatta bir arkadaşın da dediği gibi , bana da Bülent Ersoy'u hatırlattı...
Yani beyaz saflık ise, ve evlenirken bu yüzden giyiliyorsa beyaz gelinlik... Bence sade de olmalı ... :31:

Dugunune Lady GAGA gelecekse giy tabi:DDD soldaki gelinlikte kanatlar var yanlarda gayet seni masum gosterir... hemde her an kanatlanmaya hazir pir pir bir imajin olur.soranlara o kadar iyi kalpliyim ki kanatlarim cikti bakin ben size demistim melek gibi insanim dersin:))))sagdaki ise gayet uzayli temasi iceren bir modelmis...Kafadaki sey bombemsi yakasi yelpazeli... Jetgiller devri gelirse iki modelde cok uyar... bence cok futuristik:)

Son düzenleme:
Back