• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğe bir bakarmısınız, beğenemiyorum resimli

soldaki gelinliğin etek bölümünde yanlara doğru açılan kanat gibi şeyler mi var?ben mi yanlış görüyorum

evet aynen ole kanat:D
zümrüdü anka kuşu demiş bi arkadaş hahah çok güldüm ya. sağolun yorum yapan arkadaşlar vazgeçmiş bulunuyorum gelinlikten dediğim gibi kafamda kararsızlık vardı zaten nişanlımın lafının ustune ama bunu canlı goren arkadaşlarım bayıldı sadece çok şatafatlı dediler

kendim başımı felan çizmeyi dusundum gelınlıgı cızdıgınızde eger cok iyi çalışan bir yere denk gelmezseniz malsf çizimle dikilen bir olmuyor ayrıca cızımlerime daha cok para istiyorlar onlarda bole şatafatlı cunki:( 3 tane daha denemiştim onlar daha normal buna gore ...bunun uzerine osmanlı tacına benzer br taç kullanacaktım duvak tepeden başlayacaktı ama çok kısa şekilli formlu kullanacaktım ama tabi daha karar vermemiştim buna kafama takılan bir iki yeri vardı sallangıçları mesela.

demekki normal hayatında da taşlı ,abartılı şeyleri seviyorsun...eğer çevrendekiler seni böyle görmeye alışıklarsa yadırgamazlar diye düşünüyorum...önemli olan içinde mutlu hissttiğin gelinliği giymek...

evet aynen ole kanat:D
zümrüdü anka kuşu demiş bi arkadaş hahah çok güldüm ya. sağolun yorum yapan arkadaşlar vazgeçmiş bulunuyorum gelinlikten dediğim gibi kafamda kararsızlık vardı zaten nişanlımın lafının ustune ama bunu canlı goren arkadaşlarım bayıldı sadece çok şatafatlı dediler

canım bu kadar yoruma eminim soğumuşsundur :) inşallah içine sinen bir model bulursun...

Soldaki gelinliği alt kısmı ne öyle yaw az daha zorlasak deniz kızı olcak :27:
İkiside benim tarzım değil
Açıkçası düğünde giysen pek beğenilen bir gelin olacağınızı düşünemedim.
Genele hitap etmeyen bir tarz tamam en güzel gününüz zevk sizin ama göz ardı edilemez bence prensesler gibi gelin olmak varken bunu giymek :26:

sade ve dantel,güpür ağırlı tarzda olan gelinler daha asil ve şık duruyor mesela
$2012-pronovias-ermita.jpg $gelinlik_1063.jpg çok asil duruyorlar

sade ve dantel,güpür ağırlı tarzda olan gelinler daha asil ve şık duruyor mesela
Eki Görüntüle 324893 Eki Görüntüle 324895 çok asil duruyorlar

1.ben bu tip bir gelinliği asla giymem ikincisi genel olarak bu tür gelinlikler straplez yada truvakar kol olduğunda güzel olur cunki saç açık olur dalgalı olur mesela renk katılır ama tesettürde üstüde kumaş olacağı ıcın taşla hareketlendirmek lazım .
herkeze çok teşekkür ederim arkadaşlar :) soğuttunuz beni hepten hehhe. neyse bülent e benzemeyelimde aman allah korusun:D

Gelinliklerinizi malesef begenmedim, fazlaca abartililar, birde benim sahsi gorusum, tesettürlüsünüz, yani inla acikliktan kacmak degil, abartidanda kacman gerekir, bunu gerektirir kapali olman.

Eklediğiniz gelınler çok kotu bence ..
Ben gelınlıkte sadelıkten yanayım ( tabıkı ışıltılar olucak ama avize gb parlamayada gerek yok dıye dusunuyorum )
Hiç tarzıma uymasada bırkaç örnek eklemek ıstıyorum belkı fıkır olur sıze : Mutluluklar dilerim ..

$264262_141950592549037_124193800991383_264095_5257393_n.jpg $270452_141950639215699_124193800991383_264096_2664441_n.jpg $d570ea533d22da69cff6b83448d57d04_1311870738.jpg $Jailan-Atef-Tesettürlü-Gelin-Başı-Modelleri-2011-12.jpg $n76555051670_2158256_7904489.jpg Eki Görüntüle 324946 $wso3k5.jpg

arkadaşım lütfen kızma nasıl olsa daha almamışsın ben olsam ikisine de değil 7500 vermek 75 lira bile vermem:26:
canım kadınlar arasında olacak dar olabilir demişsin. o zaman illa denizkızı modeli istiyorsan bu tarzlara bakmalısın.

1.ben bu tip bir gelinliği asla giymem ikincisi genel olarak bu tür gelinlikler straplez yada truvakar kol olduğunda güzel olur cunki saç açık olur dalgalı olur mesela renk katılır ama tesettürde üstüde kumaş olacağı ıcın taşla hareketlendirmek lazım .
herkeze çok teşekkür ederim arkadaşlar :) soğuttunuz beni hepten hehhe. neyse bülent e benzemeyelimde aman allah korusun:D

Bu tip bir gelinliği asla giymem demenizin sebebini anlamadım. Sanki ıyyy bu neymiş der gibi olmuşta. Ama söylediklerinizde haklısınız tabii bu modeller tesettüre gitmez. Gerçi önemli olan neyin içinde mutluysanız onu giyiyin.

herkes hemfikir sanırım..
ben de beğenmedim.:50:.
1.gelinlik dizlere kadar taş ve abartı geldi..

Bu tip bir gelinliği asla giymem demenizin sebebini anlamadım. Sanki ıyyy bu neymiş der gibi olmuşta. Ama söylediklerinizde haklısınız tabii bu modeller tesettüre gitmez. Gerçi önemli olan neyin içinde mutluysanız onu giyiyin.

bende anlamadım valla çok güzel ve asil modeller.beğendiği modeller gidiyosa bu modeller haydi haydi gider üstüne bir bolero ve türbanıyla
ama arkadaşın kendi zevki tabiki

Back