• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğe bir bakarmısınız, beğenemiyorum resimli

Sıradışı olmaya çalışırken maskara olursunuz bunlarla.
Sizin isteğinizi anlıyorum ben, süsü şıkırtıyı seviyorsunuz. E tasarımcı da olunca farklı bir gelin olmak da istiyorsunuz. Tesettürlü olduğunuz için normal bir gelinlikten daha çarpıcı birşeyler giyerek dikkatleri üzerinize çekmek istiyorsunuz. Bunların hepsine eyvallah, gayet doğal istekler. Ama bu gelinlikler rüküşten de öte, komik. Diken kişi vitrinine bakılsın diye dikkat çekmek için koymuştur bunları. Giyilmez bunlar.
Gayet hoş, gayet şık şıkırtılı, ışıltılı modeller var piyasada. Hem dikkat çekici hem marjinal hem de şık olabilirsiniz.
Bir de size tavsiyem baştan tesettür için tasarlanmış modeller seçin. Açık gelinliği kapatmaya çalışınca eklenen kol, kumaş, bolera emanet gibi duruyor, cuk oturmuyor.

evet en iyi yorum size ait diyebilrim istemesemde dikkat çeken biriyim giyim tarzımla vs vs.
evet tasarımcı olunca beğenemiyorum ne yazıkki
sanırım ihtişamına kapıldım bilmiyorum ama psikolojimmi bozuldu ne bu kadar millet beğenmezken ben bole bişeyi nasıl beğendim.
bülent ersoy lafını işitince ztn hemen kafadan sildim.
nişanlım aslında kıyafetlerimi vs tasarımlarımı cok beğenir yanlız bunu hiç beğenmemişti:):Duyudum uyandım aklım başıma geldi herhalde .:D:D:D:D:ama cok güldüm sağolun ya herkeze teşekkür ederim

evet en iyi yorum size ait diyebilrim istemesemde dikkat çeken biriyim giyim tarzımla vs vs.
evet tasarımcı olunca beğenemiyorum ne yazıkki
sanırım ihtişamına kapıldım bilmiyorum ama psikolojimmi bozuldu ne bu kadar millet beğenmezken ben bole bişeyi nasıl beğendim.
bülent ersoy lafını işitince ztn hemen kafadan sildim.
nişanlım aslında kıyafetlerimi vs tasarımlarımı cok beğenir yanlız bunu hiç beğenmemişti:):Duyudum uyandım aklım başıma geldi herhalde .:D:D:D:D:ama cok güldüm sağolun ya herkeze teşekkür ederim

ne demek konu sahibi... :34:
sanırım o vitrinin önünden dahi geçmezsin..

zaten istemesende dikkat çekiyormuşsun..:23::23:
düz bi gelinlik bile giysen, sende patlar..:52:

yine gelinlik, aksesuar,çiçek, ayakkabı ile ilgili takıldığın fikir almak istediğin konular olursa hiç çekinme
bunda olduğu gibi, KK ca sana yardımcı oluruz..:23:

$Alexander McQueen (balik).jpg $royalwedding2.jpg

ne demek konu sahibi... :34:
sanırım o vitrinin önünden dahi geçmezsin..

zaten istemesende dikkat çekiyormuşsun..:23::23:
düz bi gelinlik bile giysen, sende patlar..:52:

yine gelinlik, aksesuar,çiçek, ayakkabı ile ilgili takıldığın fikir almak istediğin konular olursa hiç çekinme
bunda olduğu gibi, KK ca sana yardımcı oluruz..:23:

aldıgım gelinliği mutlaka buraya koyacagım:D dugun deki halimi koyarım gorursunuz doğru yolu buldum galiba:D

ne karar verdin bilmiyorum ama

ben beğenmedim 2 gelinliğide zevk meselesi tabi ki :)

ama ben derim ki biraz daha gez ve muhakkak dene

inş.içine sinen gelinliği giyersin ;)

Son düzenleme:
Aklıma modern gelinlik diyince bir de şu modeller geliyor, hem gelinliğin kendinde olmasa da kuşakta swarovski kullanmış, bu etekten pronovias da yaptı bu sene:
whitebyverawang4.jpg

bir de çok farklı bir gelinlik olarak şu var, modern diyemem ama:
zuhair-murad-wedding-dresses.jpg

bunu merve terim giyinmişti, vakkoda satılıyor, 30.000tlye yakın fiyatı var

Bu gelinliği beğendiğiniz için moda tasarım ruhunuza şüpheyle yaklaşırım! Böylesi berbat bir gelinliğe 7500 lira vermek çok mantıksız ve bence nişanlınız son derece haklı ucube gibi olursunuz bu gelinliğin içinde aman diyim yapmayın. Kariyeriniz bitebilir Allah muhafaza. Tesettürlüsünü hiç düşünemiyorum. Tabi zevkler ve renkler tartışılamaz birde o var. Sizinle zevklerimiz ve renklerimiz hiç mi hiç uyuşmuyor...Yine de beğendiyseniz kimseyi takmayın kafanıza sonuçta 1 kere giyilecek içinize sinen birşey olmalı...

vintage rumuzlu birinin (hem de tasarımcıymış) "ben dantelli, göz yormayan, abartısız gelinlik giymem. hem de modern isterim" demesi ne kadar garip.

bu gösterdiğiniz elbiselerden soldaki kesinlikle bir gelinlik değil. sağdakiyse gelinlik olmak istemeyen bir elbise. elbise de değil gerçi, bilemedim.

ne seçeceğinizi çok merak ediyorum gerçekten.

Son düzenleme:
hem taşlı hem de asil zarif duran o kadar çok gelinlik var ki.ama bu gelinlikler çok tuhaf açıkcası.zaten gelinlikçilerin vitrinlerinde daha çok show amaçlı gelinlikler oluyor daha abartılı hiç kimseninde bu gelinlikleri alıp giydiğini zannetmiyorum.sonuçta sizin gelinliğiniz öncelikle sizin zevkiniz ve içinize sinen bişey olması gerekir hep bunu savunurum ama.bu gelinlikler bu konu dışında aynı şeyi savunamıcam maalesef:19::19:

Haddinden fazla abartılı bir model Bülent Ersoy'un kostümlerini hatırlattı bana nedense. :9: Daha zarif modeller tercih edebilirsiniz gelinlere zerafet yakışır.

Bu gelinliği beğendiğiniz için moda tasarım ruhunuza şüpheyle yaklaşırım! Böylesi berbat bir gelinliğe 7500 lira vermek çok mantıksız ve bence nişanlınız son derece haklı ucube gibi olursunuz bu gelinliğin içinde aman diyim yapmayın. Kariyeriniz bitebilir Allah muhafaza. Tesettürlüsünü hiç düşünemiyorum. Tabi zevkler ve renkler tartışılamaz birde o var. Sizinle zevklerimiz ve renklerimiz hiç mi hiç uyuşmuyor...Yine de beğendiyseniz kimseyi takmayın kafanıza sonuçta 1 kere giyilecek içinize sinen birşey olmalı...

kardeşim sen ne biçim konuşuyorsun ya. ucube felan. hiç hoş değil
sen tesettürlüsünü düşünme ben onu giymek istesem on kere tesettürlüye çeviririm;)biz tasarımcılar bunun ıcın varız .
kimsenin zevkine uymadı ama bu şekilde belirtmediler.

Aklıma modern gelinlik diyince bir de şu modeller geliyor, hem gelinliğin kendinde olmasa da kuşakta swarovski kullanmış, bu etekten pronovias da yaptı bu sene:
whitebyverawang4.jpg

bir de çok farklı bir gelinlik olarak şu var, modern diyemem ama:
zuhair-murad-wedding-dresses.jpg

bunu merve terim giyinmişti, vakkoda satılıyor, 30.000tlye yakın fiyatı var

bu gelinliklere bittim.nikah mı tazelesek acep:1:

vintage rumuzlu birinin (hem de tasarımcıymış) "ben dantelli, göz yormayan, abartısız gelinlik giymem. hem de modern isterim" demesi ne kadar garip.

bu gösterdiğiniz elbiselerden soldaki kesinlikle bir gelinlik değil. sağdakiyse gelinlik olmak istemeyen bir elbise. elbise de değil gerçi, bilemedim.

ne seçeceğinizi çok merak ediyorum gerçekten.

nden garip olsun .. size şu sitede yanlış tercih yapan okadar gelin sayabilrimki konularından.
benim gözümle bir başkasının gözü bir olamaz
ben yılda bine yakın gelinliği bizzat görür incelerim ama bazılarıda netten gordukleriyle amel eder.
eleştirebilirsiniz ama hakaret ederek değil.
benim begendıgım gelinlik avangarde dir peki avangarde tasarımda ne demektir bilyormusnuz?
buyuk ihtimalle hayır ozaman lutfen saygılı olun.
sağdakide elbise değildir gelinliktir. her insana her gelinlik yakışmaz ben kararımda emin olmadıgım ıcın fikir sordum yeteri kadarını ogrendim zaten.
vucut tipine gore gelinlik seçmeyen kendisini aslında zarif sanan modernlik adı altında komple dantelden bir elbise giyip üzerine topuz saçmalığı ile bütünleyen artı birde iddialı göz makyajı kullanan gelin eminim yeterince çevrenizde vardır.

Canım bu modelleri görünce aklıma direk kendi nişanlığımı diktireceğim yer geldi :) bende nişanlığımı diktirmeye başlıyorum orada bir sürü bu model gelinlikler gördüm çok beğendim bazı arkadaşlar beğenmemiş ama zevk meselesi. Bende çok gösterişli seylerden hoşlanan bir insanım allahtan kendim gibi bir gelinlikçi buldum. Pervin İlikçi hanımefendi çok güzel modelleri var Fatihte bulunuyor mağazası çok ilgili bir bayan benim gibi şatafatlı olsun diyince aman ne gerek var sade ol demiyor. Bazı gelinlikçiler öyle diyor beni sinir ediyor direk çıkıp gidiorum. İstersen bi git görüş facebook da PERVİN İLİKÇİ MİLENY GELİNLİK VE TÜRBAN TASARIMI diye aratırsan bulabilirsin. Sayfalarında kapalı modelleride gördüm. İnş içine sinen bir gelinlik bulursun canım mutluluklar..

Back