- Konu Sahibi FashionbyHatis
bu da kızılay çadırı gibi..
konu sahibi değişik tasarımları beğeniyor ama ,beğenir mi dersin bunu?
Ayyy çok güldüm kız kızılay çadırına
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu da kızılay çadırı gibi..
konu sahibi değişik tasarımları beğeniyor ama ,beğenir mi dersin bunu?
bu da olabilirDDDEki Görüntüle 325001
Sıradışı olmaya çalışırken maskara olursunuz bunlarla.
Sizin isteğinizi anlıyorum ben, süsü şıkırtıyı seviyorsunuz. E tasarımcı da olunca farklı bir gelin olmak da istiyorsunuz. Tesettürlü olduğunuz için normal bir gelinlikten daha çarpıcı birşeyler giyerek dikkatleri üzerinize çekmek istiyorsunuz. Bunların hepsine eyvallah, gayet doğal istekler. Ama bu gelinlikler rüküşten de öte, komik. Diken kişi vitrinine bakılsın diye dikkat çekmek için koymuştur bunları. Giyilmez bunlar.
Gayet hoş, gayet şık şıkırtılı, ışıltılı modeller var piyasada. Hem dikkat çekici hem marjinal hem de şık olabilirsiniz.
Bir de size tavsiyem baştan tesettür için tasarlanmış modeller seçin. Açık gelinliği kapatmaya çalışınca eklenen kol, kumaş, bolera emanet gibi duruyor, cuk oturmuyor.
evet en iyi yorum size ait diyebilrim istemesemde dikkat çeken biriyim giyim tarzımla vs vs.
evet tasarımcı olunca beğenemiyorum ne yazıkki
sanırım ihtişamına kapıldım bilmiyorum ama psikolojimmi bozuldu ne bu kadar millet beğenmezken ben bole bişeyi nasıl beğendim.
bülent ersoy lafını işitince ztn hemen kafadan sildim.
nişanlım aslında kıyafetlerimi vs tasarımlarımı cok beğenir yanlız bunu hiç beğenmemişti:)uyudum uyandım aklım başıma geldi herhalde .
:ama cok güldüm sağolun ya herkeze teşekkür ederim
ne demek konu sahibi...
sanırım o vitrinin önünden dahi geçmezsin..
zaten istemesende dikkat çekiyormuşsun..
düz bi gelinlik bile giysen, sende patlar..
yine gelinlik, aksesuar,çiçek, ayakkabı ile ilgili takıldığın fikir almak istediğin konular olursa hiç çekinme
bunda olduğu gibi, KK ca sana yardımcı oluruz..![]()
Bu gelinliği beğendiğiniz için moda tasarım ruhunuza şüpheyle yaklaşırım! Böylesi berbat bir gelinliğe 7500 lira vermek çok mantıksız ve bence nişanlınız son derece haklı ucube gibi olursunuz bu gelinliğin içinde aman diyim yapmayın. Kariyeriniz bitebilir Allah muhafaza. Tesettürlüsünü hiç düşünemiyorum. Tabi zevkler ve renkler tartışılamaz birde o var. Sizinle zevklerimiz ve renklerimiz hiç mi hiç uyuşmuyor...Yine de beğendiyseniz kimseyi takmayın kafanıza sonuçta 1 kere giyilecek içinize sinen birşey olmalı...
Aklıma modern gelinlik diyince bir de şu modeller geliyor, hem gelinliğin kendinde olmasa da kuşakta swarovski kullanmış, bu etekten pronovias da yaptı bu sene:
![]()
bir de çok farklı bir gelinlik olarak şu var, modern diyemem ama:
![]()
bunu merve terim giyinmişti, vakkoda satılıyor, 30.000tlye yakın fiyatı var
vintage rumuzlu birinin (hem de tasarımcıymış) "ben dantelli, göz yormayan, abartısız gelinlik giymem. hem de modern isterim" demesi ne kadar garip.
bu gösterdiğiniz elbiselerden soldaki kesinlikle bir gelinlik değil. sağdakiyse gelinlik olmak istemeyen bir elbise. elbise de değil gerçi, bilemedim.
ne seçeceğinizi çok merak ediyorum gerçekten.