Papatyam yeni gelin fena değil ki, ne fenalık yapmış? Kurmuş yuvasını, kocasıyla başbaşa yiyor yemeğini, bu fenalık değil ki olması gereken
Kim ne derse desin o yüzden bu yüzden ben anlamam arkadaş yapıp yapıp şikayet edenlerden hoşlanmıyorum, e yapma o zaman ama kocam kızar e fırsat vermeden sen kız madem. Karakterleri oturmadan daha kendilerini bilmeden evlenip kim ne derse onu yapıyorlar sonra da ah vah.
Evde 3 yaşında çocuk var, çocukla ilgileneceği vakti onu bunu “kırmamaya” harcayan kadına ben ne diyeyim daha
Bak benimde kayınvalidemin babası rahmetli oldu, evde 3 kızı olmasına rağmen 10gün her gün yemeklerini yapıp kocamı çocuğumu alıp gittim, birlikte yedik bulaşıklarını yıkadım, çaylarını kahvelerini yaptım evlerini toplayıp döndüm. Aradan zaman geçti kayınvalidem şu gün misafirim gelecek nohut yapayım diye düşündüm senin nohutunda çok güzel oluyor minare filan demeye başladı anladım niyetini benim nohut köy nohutu ondan güzel oluyor dedim kocamla bir kilo pişmemiş nohut yolladım herkes gerekli mesajı aldı
Ekmeğimizi evde kendimiz yapıyoruz eşimle, kolumda sağlık sorunu var, ilk başta eşim yoğuruyor biraz hamur toparlanınca ben devralıyorum, eşim birgün dedi ki babam da bu ekmeği çok sever köy ekmeği gibi yapıyorsun bir daha yaptığında biraz fazla yapsan babama da götürsem olur mu dedim tabii olur yaptık yolladım, devamı yok bir rutine bindirmedik görevimiz gibi yüklenmedik
Kimse aptal değil kimi kullanabileceğini çok net görüyor insanlar, ben kullanana değil kendini kullandırana kızıyorum, sınırsız yaşanır mı ya, evladımıza bile sınır koyuyoruz elalem evladımızdan daha mı kıymetli, birine hayır demek onu kırmak değil ki