Gelinin tutum ve davranışları?

Müstehak ama

evet eden buur neden güzel söylemişsn öyle,,oda zamanında bizim iyi niyetli hallerimizi suistimal ettiği için böyle şeyleri yaşıyorrr... knedi kafasızlığından.

sen şimdi bir kenara bırak gelininide kendı yasayacaklarını düşün bence artık o bulmus yolunu deevam edıyor senın ne ıle karsılasacagın belli degıl o yuzden sana ıyı davranılsın istiyorsan herkese iyi davranmalısın

Okuma açınızı geliştirin.. Geline güzel demedim.. Gelin görümceden güzel dedim .. barzonun ne olduğunu şuan netten baktım kusura bakma da üniversite öğrencilerimden bile kampüste dahil böyle muhabbetlere dahil olmadım ..kelimenin anlamını iyi biliyorsunuz kendinizden ötürü demek.. İyi ki o kelimeyi hem aile hem de çevre saygınlığımdan dolayı öğrenmemişim.. . hadi yaz doldur sen de buna cevap.. içini dök rahatla öptüm canım bye.

Son düzenleme:
evlendiğimden bu yana yıllardır kayınvalidemle hiçbir sorunum olmadı en ufak bir tartışmamız olmadı ve kendisine herzaman duacıyım zira kendisi ben evlenmeden rahmetli olmuş.
görümcelerime gelince ilk başta hepsi iyiydi çok sonra en küçüğüyle ters düştük neticede eşime sen görüşebilir gidip görebilirsin evimde ne adını nede kendisini istemiyorum dedim konu kapandı.noproblem:)

Bence sen gelinle aranı düzeltmeye iyi olmaya bak.Yarın bir gün yeğenlerin olur.Biraz akılları başlarına geldiğinde hiç kimse annesinin sevmediği birini sevemez.Bir de anneleri geçmişte şöyle üzüldüm filan diye anlatırsa halam filan demez yüzüne bakmazlar..

hersey beklenirrr

boşuna demiyorlar evin büyükoğluna varmayacaksın diye. eskiler biliyorda konuşuyor bu kızcağızın başından bir düğün geçse hiç böyle konuşur muydu. keşke hemen birini bulsada abisi evlenmeden nişanlansa. yoksa yazık bir genç kızın düğününü mahvedecekler.

Aynen öyle..

Konu aldı başını gitti. Parmaklarımızı yormayalım boşuna kızlar. Böylelerine laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor. Allah o kızcağıza sabır ihsan eylesin, görümce ve kayınvalide şerrinden korusun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…