ahah haklısınızBence gayet hoşcapslerde dalga geçiliyorsunuz sonra abartmaya gerek yok
Bu manken gibiysrn harika... elbise kadar içindeki de güzel oalimerhaba herkese :) evet başlıktada belirttiğim gibi gelinin kız kardeşiyim ve derdim şu aşağıda eklediğim elbise düğün için çok mu sade ? Daha gösterişli bir elbise mi giymeliyim?Fikirlerinize ihtiyacım var, çok kararsız kaldım
boyum 165 :)ayakkabı dore bantlı 10 cmSadelikten yana biri olduğumu belirteyim öncelikle. Elbisenizde derin bir yırtmaç ve dekolte var, bu unsurlar hareket katmış. İllaki taşlı tuşlu ya da patlayan bir renkte olması gerekmiyor. Uzun boyluysanız nu elbiseyi cidden güzel taşırsınız. Takılarınız nasıl olacak acaba, ayakkabı da önemli. Sırf elbiseyle iş bitmiyor :)
Bahçe dugunuyse papatyani unutmaboyum 165 :)ayakkabı dore bantlı 10 cmtakı olarakta uzun bir küpe düşünüyorum sadece bir de bileklik
haklısınız 165 boy 55 kiloyum topukluyla 175 oluyorum kurtarır mı dersinizBu manken gibiysrn harika... elbise kadar içindeki de güzel oali
Dene canın ben burdan bilemmki dene uzun gelirse kisaltirsinhaklısınız 165 boy 55 kiloyum topukluyla 175 oluyorum kurtarır mı dersiniz
çok zor valla bir daha düşünGenelde çift dekolte elbiseler gözümü çok yorar ama bu elbisede rahatsız etmiyor güzel bir seçim, gelinin kız kardeşi olasım geldi
yaaBu canııımm elbiseleri giyip erik dalı gevrektir diyerekten oynuyoruz ya
Oysaki bu elbiseyle ancak vals veya tango yapilir. Ya da catwalk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?