Gelinin kız kardeşi :(

asortik1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2016
244
103
103
merhaba herkese :) evet başlıktada belirttiğim gibi gelinin kız kardeşiyim ve derdim şu aşağıda eklediğim elbise düğün için çok mu sade ? Daha gösterişli bir elbise mi giymeliyim?Fikirlerinize ihtiyacım var, çok kararsız kaldım
**bunlarda trendyoldan beğendiğim diğer elbise modelleri( kırmızı ve pudra )
*kızlar yeşlden vazgeçtim eklediğim elbiseler arasında kaldım şimdişu payetli elbise nasıl peki göğüs kısmını kapattırtırırsam biraz

Eklentiler

• IMG_8971.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 1.655
  • IMG_8972.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 339
  • IMG_8973.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 299
  • IMG_8974.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 359
  • IMG_8980.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 209
Son düzenleme:
Kesinlikle sadelikten yana olunuz. Aşırı şık ve sade.
İnstagramda görmüştüm kızın biri abisinin düğününde bunun bir farklı modelini giymiş aynı renk. Muhtemelen trendyoldan. Ve gerçekten harika olmuş.

Abartılı ağır kumaşlı abiyelere hiç gerek yok bence. Ne kadar sade o kadar asillik.

Sadelikten yana biri olduğumu belirteyim öncelikle. Elbisenizde derin bir yırtmaç ve dekolte var, bu unsurlar hareket katmış. İllaki taşlı tuşlu ya da patlayan bir renkte olması gerekmiyor. Uzun boyluysanız nu elbiseyi cidden güzel taşırsınız. Takılarınız nasıl olacak acaba, ayakkabı da önemli. Sırf elbiseyle iş bitmiyor :)

Bu manken gibiysrn harika... elbise kadar içindeki de güzel oali

Yorumlarla aynı fikirdeyim. Elbise gayet sade ve şık belli başlı takılarla da tamamlanır.

Düğün mekanı nedir? Kır düğünü, Salon, otel?? Gerçi hepsine de gider bu elbise.

Önemli olan elbiseyi taşıyabilmek, iyi bir askı isen bu elbiseyi giyebilirsin ama boyun kısa ise baştan hiç bulaşma derim.

boyum 165 :)ayakkabı dore bantlı 10 cm takı olarakta uzun bir küpe düşünüyorum sadece bir de bileklik

bence daha şıkır şıkkır bışey gıymelısınız.... çok dekoltelı gıbı geldı uzun bacak boyu olmadan sırıtabılır...

Ben sevmedim bu elbise yi. Yaşın kaç ? Bana göre bu elbise 30 yaş üstü salon kadınlarına gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…