- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence gayet güzel gelinin kiz kardeşi diye basindan aşağı sim kovasi dökülmüş gibi dolaşmaya gerek yokmerhaba herkese :) evet başlıktada belirttiğim gibi gelinin kız kardeşiyim ve derdim şu aşağıda eklediğim elbise düğün için çok mu sade ? Daha gösterişli bir elbise mi giymeliyim?Fikirlerinize ihtiyacım var, çok kararsız kaldım![]()
gelinin kızkardeşi olunca illa simli taşlı şeyler giymek zorunlu gibi bakılıyor.
elbise güzel ama hem bacak hem göğüs dekoltesi var. bana fazla gibi geldi.
Ne yani görümce topuzun olmayacak mı. Görümceler birliği üyesi olarak kınadım sizi.Sadelikten yana olduğum için çok beğendim :) uygun takılarla muhteşem durur .2 hafta önce kıyafet almaya çıktık çarşıya sade elbiselere bakıyordum hep,görevli kızlar kimin düğünü dedi görümce olacam dedim :) aaaa görümce öyle sade elbise giymez dedi bir elbise getirdi aman Allahım her taraf sim taşve çoğu mağaza aynı tarz şeyler getirdi.Milletin görümceye verdiği öneme bakın :) :)
Ama ben son derece sade bir elbiseyle klasik görümce algisini bozacagim :) :)
Elbise çok şık. Rengine bayıldımGüzel bir saç yapın, elbise bozulmasın :)
Ne yani görümce topuzun olmayacak mı. Görümceler birliği üyesi olarak kınadım sizi.
boyum 165 :)ayakkabı dore bantlı 10 cmtakı olarakta uzun bir küpe düşünüyorum sadece bir de bileklik
evet trendyol aldım bu elbiseyi olmazsa iade ederim diye.Dediğiniz gibi kumaşı kalitesiz esneyen bir şey sanırım bende iade edicem ama trendyoldan başka bir abiye almıştım gayet güzeldi.birde 600 700 liraYırtmaç kapatılsa daha mı iyi olur acaba?
Sade bir salon düğünü diyorsunuz, bacak, göğüs,sırt biraz fazla sanki.
Tabi ortamınız nasıldır bilemem, ama elbise çok hoş.
Trendyol mu? Geçen sene aynı renk daha farklı bir model abiye aldım ama çok basit bir kumaş geldi malesef,iade etmek zorunda kaldım.