Gelinin kız kardeşi :(

gelinin kızkardeşi olunca illa simli taşlı şeyler giymek zorunlu gibi bakılıyor.

elbise güzel ama hem bacak hem göğüs dekoltesi var. bana fazla gibi geldi.

merhaba herkese :) evet başlıktada belirttiğim gibi gelinin kız kardeşiyim ve derdim şu aşağıda eklediğim elbise düğün için çok mu sade ? Daha gösterişli bir elbise mi giymeliyim?Fikirlerinize ihtiyacım var, çok kararsız kaldım:KK43:
Bence gayet güzel gelinin kiz kardeşi diye basindan aşağı sim kovasi dökülmüş gibi dolaşmaya gerek yok

Sadelikten yana olduğum için çok beğendim :) uygun takılarla muhteşem durur .2 hafta önce kıyafet almaya çıktık çarşıya sade elbiselere bakıyordum hep,görevli kızlar kimin düğünü dedi görümce olacam dedim :) aaaa görümce öyle sade elbise giymez dedi bir elbise getirdi aman Allahım her taraf sim taş :KK70:ve çoğu mağaza aynı tarz şeyler getirdi.Milletin görümceye verdiği öneme bakın :) :)

Ama ben son derece sade bir elbiseyle klasik görümce algisini bozacagim :) :)

Elbise çok şık. Rengine bayıldım :KK200: Güzel bir saç yapın, elbise bozulmasın :)

Sadelikten yana olduğum için çok beğendim :) uygun takılarla muhteşem durur .2 hafta önce kıyafet almaya çıktık çarşıya sade elbiselere bakıyordum hep,görevli kızlar kimin düğünü dedi görümce olacam dedim :) aaaa görümce öyle sade elbise giymez dedi bir elbise getirdi aman Allahım her taraf sim taş :KK70:ve çoğu mağaza aynı tarz şeyler getirdi.Milletin görümceye verdiği öneme bakın :) :)

Ama ben son derece sade bir elbiseyle klasik görümce algisini bozacagim :) :)
Ne yani görümce topuzun olmayacak mı. Görümceler birliği üyesi olarak kınadım sizi.

Bu elbisenin benzerini 2 sene once almistim ben. Elbisedeki sikinti su. Gogus kisminda ince ten rengi bir tul var. Bir arada tutsun diye. Amabenim ten rengim acik o tul koyu kaldi bende cook cirkin durdu. Bende giymedim. Bir arkadasim almisti benden. O tul kismi cikarttirmis oraya ince seritler halinde 4 5 serit tasli kumas diktirmisti. Belinedenince tasli bir kemer takip bastan yaratmıştı elbiseyi ve o haliyle super olmustu.

26-27 ve üzeri iseniz elbise size daha uygun olur.
Diğer türlü olduğunuzdan büyük görünürsünüz bu elbise ile.
Dekolteye pek takılmadım, aynı açıklık daha yaşınıza uygun bir modelde olsa benim gözüme batmaz, taşıyabilmek önemli.

Kumaşın duruşunda da bir yanlışlık var, fotoğraf ve sabit olduğu için çok belli olmuyor.
Ama kumaş kalitesiz ve yumuşak görünüyor. Bu elbise de bu duruşu sağlamak için daha tok kumaş ve daha düzgün bir dikiş şart.

Bir de 165 cm imiş boyunuz, 175+topuklu ile bu elbise daha iyi durur. Yada bacak boyunuzun uzun olması şart.

Bence alternatif bakın ama doğru yoldasınız.
Taş, dantel, sim pul boğmayın sakın kendinizi.
Sade ve kumaşı daha kaliteli bir şeyler bakın :)

Elbise çok güzel ama ben düğünü bir parti olarak düşünürüm yani bu zarif şık kuğu gibi elbiseyle COLIN COLIN in dediği gibi erik dalı oynayıp halay çektiğinizi düşünün. İlla taşlı pullu olacak diye bir şey yok ama model olarak daha uçuk bir şey deneyebilirsiniz.

bana dekoltesi çok fazla geldi. dekolteye karşı değilim yani kendim de giyerim ama. tek bi yerden olması gerektiğini düşünüyorum.
hem göğüs hem bacak bıktırabilir. ben sevmem yani.

Hmm elbisenin neresini tutsaniz dekolte en azindan sirttan dekoltesi olmasaymis iyiydi.. renk olarak begendim ama

Model güzel ama kumaşı çok basit duruyor. Boyunuzda 165miş 10 cm topukluyla kurtaramazsınız bu elbiseyi bence.

Ben kendi adıma abartılı şeyleri sevmiyorum sade şık olmalı daha asil durduğunu düşünüyorum.Elbise

sade olması açısından güzel ama kumaş kalitesiz duruyor. aynı modele benzer daha iyi bir kumaştan elbiseyi deneyerek alsanız daha iyi olur sanki. taşlı filan olmaması iyi olur ama dediğim gibi kumaş kalitesiz duruyor şık değil yani.

Yırtmaç kapatılsa daha mı iyi olur acaba?
Sade bir salon düğünü diyorsunuz, bacak, göğüs,sırt biraz fazla sanki.
Tabi ortamınız nasıldır bilemem, ama elbise çok hoş.
Trendyol mu? Geçen sene aynı renk daha farklı bir model abiye aldım ama çok basit bir kumaş geldi malesef,iade etmek zorunda kaldım.

Kumaşı hoş durmuyor ve ben dekoltenin tek olması gerektiğini düşünüyorum göz yordu, birde bu elbiseyle erik dalı oynamak bilemedim fazla sade geldi kötü diyemem ama daha iyi seçim yapabilirsiniz
Bende kardeşimi evlendirdim, ve sadelikten yanayım ama kumaşa dikkat edin

Rengine de modeline de bayıldım. Yalnız bu elbise için uzun boy ve fizik de önemli. Modellerin üstünde bayıldığımız şeyler bizde öyle durmayabiliyor. Ben kaldırırım diyorsanız, harika bir seçim olur. Topuz çok yakışmış bu elbiseye.

Yırtmaç kapatılsa daha mı iyi olur acaba?
Sade bir salon düğünü diyorsunuz, bacak, göğüs,sırt biraz fazla sanki.
Tabi ortamınız nasıldır bilemem, ama elbise çok hoş.
Trendyol mu? Geçen sene aynı renk daha farklı bir model abiye aldım ama çok basit bir kumaş geldi malesef,iade etmek zorunda kaldım.
evet trendyol aldım bu elbiseyi olmazsa iade ederim diye.Dediğiniz gibi kumaşı kalitesiz esneyen bir şey sanırım bende iade edicem ama trendyoldan başka bir abiye almıştım gayet güzeldi.birde 600 700 lira

Back
X