Gelinin kız kardeşi :(

merhaba herkese :) evet başlıktada belirttiğim gibi gelinin kız kardeşiyim ve derdim şu aşağıda eklediğim elbise düğün için çok mu sade ? Daha gösterişli bir elbise mi giymeliyim?Fikirlerinize ihtiyacım var, çok kararsız kaldım:KK43:
cem yılmazın balzı esprisi geldi enüüüüüşteeeee:D yeteri kadar sade ama şatafatlı bir elbise bu keyfinize bakın ;)

Bir davet vs olsa uygun olurdu ama kardeş düğünü için biraz fazla geldi .

Peki bu elbiseler nasıl, olur mu sizce? Erik dalı oynayabilir miyim bunlarla:halay:

Eklentiler

• IMG_8972.webp
    IMG_8972.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 167
  • IMG_8973.webp
    IMG_8973.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 170
  • IMG_8974.webp
    IMG_8974.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 143
merhaba herkese :) evet başlıktada belirttiğim gibi gelinin kız kardeşiyim ve derdim şu aşağıda eklediğim elbise düğün için çok mu sade ? Daha gösterişli bir elbise mi giymeliyim?Fikirlerinize ihtiyacım var, çok kararsız kaldım:KK43:
**sayfa 5 e başka elbise modelleri ekledim:KK200:
canım abiyefon diye bir site var ben ordan alıyorum çook şatafatlı elbiseler var ama sadeler de var mesela eklediklerim benim hoşuma gitti belki fikir olur senin için

Eklentiler

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 113
  • Ekran Alıntısı1.webp
    Ekran Alıntısı1.webp
    7 KB · Görüntüleme: 156
Kesinlikle bordo olan tam benlik yeşil gözlü olmama rağmen yeşil hiç bişe giymeyi sevmiyorum ama onun da modeli harika

Bordo elbisenin kırmızısını sipariş etmiştim defolu çıktığı için iptal edildi o modeli bende beğenmiştim:)

Ben abiyede pudra rengini beğenmiyorum. Beyaz tenliyseniz pudra rengi sizi daha solgun gösteriyor. Pembenin başka tonları olabilir. Kırmızı da güzel olur.

Hem göğüs hem bacak dekoltesi biraz fazla gibi. Birini seçseniz daha zarif görünürsünüz

düğünlerde ailelerde olduğun için bn fazla dekolte tercih etmiyorum laf edip o gün sinir bozan teyzeler çok oluyor. tabi çevreyle de alakalı

en azından bir yerinde dekolte olanlar daha güzel sadelik şık olmamak değil baldız diye disko topu olmaya gerekte yok
birde abiye bir kez giyilmiyor başka düğünlerde de değerlendirebilirsin.
sade her zaman daha asil durur

Back
X