- 30 Mart 2023
- 3.370
- 9.950
- 78
- Konu Sahibi Ultimatebeast1981
-
Konu sahibinin yazım tarzından bu kadar eminiz. Sosyal medyaya foto konulmasına büyük rahatsız, konuya giriş şekli, bizi aramıyor serzenisi( hadi kv yaptı buna ne oluyorsa), acı çekiyorum arabeskligi. Konuyu gelin ile uzağız, eminim bizim de hatalarımız olmuştur, nasıl düzeltebiliriz diye açsa yardımcı olunur.Neden her şeyden bu kadar eminsiniz ya. Hiç sebep yokken eş ailesine böyle mesafe koymuş insanlar tanıyorum. Sebebi kendince var mı var ama eften püften oluyor. Kü burada bile böyle konular açıldı linçledik de bi güzel.
Boyle bir konu icin neden insan kendini caresizligin en dip noktasinda görüp, aci cekerki?var....çünkü çaresizliğin en dip noktasındayım.Acı çekiyorum
Abowwkoy o zaman manyak gerizekalı
Gelin çok akıllı ve çizgisi olan bir hanımefendi imiş demek ki. Gözlerinden öperiz forumcak.koy o zaman manyak gerizekalı
Sadece gerizekalı değil ama litfen,manyak gerizekalıKıaaaz gerizekâlı deme karokala verirler seni
Niye acı çekiyorsunuz yahu, gelin diye kalbine sokmak zorunda değil ki sizi. Doğum gününe gidemediniz diye neden bi daha evine gidemeyeceksiniz onu anlamadım ben. Yeğenlerinizi abiniz de getirebilir, her yere maaile gidecekler diye bişey de yok. Konu çok yetersiz, tek taraftan anlatılmış.Ben bir görümceyim....Gelinimizle senelerdir iletişim sorunu yaşamaktayım....Beni ve annemi eskiden bir nebze de olsa arardı.İki senedir hiçbir şekilde çaba sarfetmiyor. görüntülü görüşmelerimizde gayet soğuk evinde daha iyi davrandığına şahit olmuşumdur...Son yaptığı çok kötü mazeretimiz olmasına rağmen yeğenimin doğum gününü ertelemedi ve sosyal medyada instagram hikayede yayınladı.Annesi ve abim de yayınladı....Ne yapacağımı bilmiyorum....Biz hem abimlere gidemeyeceğiz yeğenlerime mani oldu....Ne olur ciddi anlamda tavsyelerinize ihtiyacım var....çünkü çaresizliğin en dip noktasındayım.Acı çekiyorum
Ay bi de bayıl istersen FerihaBen bir görümceyim....Gelinimizle senelerdir iletişim sorunu yaşamaktayım....Beni ve annemi eskiden bir nebze de olsa arardı.İki senedir hiçbir şekilde çaba sarfetmiyor. görüntülü görüşmelerimizde gayet soğuk evinde daha iyi davrandığına şahit olmuşumdur...Son yaptığı çok kötü mazeretimiz olmasına rağmen yeğenimin doğum gününü ertelemedi ve sosyal medyada instagram hikayede yayınladı.Annesi ve abim de yayınladı....Ne yapacağımı bilmiyorum....Biz hem abimlere gidemeyeceğiz yeğenlerime mani oldu....Ne olur ciddi anlamda tavsyelerinize ihtiyacım var....çünkü çaresizliğin en dip noktasındayım.Acı çekiyorum
Kaç tanemiz gelin yüz vermiyor diye acı çekiyordur ki.Manyakmısınız ya lütfen şikayet ederim sizi adam gibi yorumlar yapın. Amma gelin seviciymişsiniz be
Hani bi keresinde demiştin ya "Evlenmeden evvel istediklerini tatlı tatlı yaptıramayınca çirkefleşen insanlar olduğunu bilmiyordum. " diye. Hah bak o bu.Gelin hakli.
Kaç tanemiz gelin yüz vermiyor diye acı çekiyordur ki.
Hani bi keresinde demiştin ya "Evlenmeden evvel istediklerini tatlı tatlı yaptıramayınca çirkefleşen insanlar olduğunu bilmiyordum. " diye. Hah bak o bu.
yılık yılık dominasyon çabası kokuyor konu zaten. Birincisi kimse babanne ve hala gelmiyor diye doğumgünü ertelemek zorunda değil, ben ertelemezdim. İkinciside kimse sizi sair zamanlar dışında aramak zorunda da değil. Bu konu sahibininde yararına halbuki ne bu arama aranma aşkı ben anlamıyorum.Bana biraz itici geldi bu mesaj, neden bilmiyorum. Yani öncelikle, sizin "gelininiz" değil abinizin karısı, anne-babanızın gelini. Sizin en fazla yengeniz olur, gelininiz olmaz.
Size herhangi bir şey borçlu değil, çocuğunun doğum gününü size göre ayarlamak zorunda değil. Kendine ait instagramında da istediği herşeyi yayınlar, sizden izin almasına gerek yok ki.
Sizin tüm bunlarla ilgili kişisel bir sorununuz varsa, konuşacağınız kişi abinizdir. Sonuçta onun ailesi.
Aman aman sinsi görümcelere bak hele kim bilir kıza naptınız barışmayın o ailesiyle mutlu olsunBen bir görümceyim....Gelinimizle senelerdir iletişim sorunu yaşamaktayım....Beni ve annemi eskiden bir nebze de olsa arardı.İki senedir hiçbir şekilde çaba sarfetmiyor. görüntülü görüşmelerimizde gayet soğuk evinde daha iyi davrandığına şahit olmuşumdur...Son yaptığı çok kötü mazeretimiz olmasına rağmen yeğenimin doğum gününü ertelemedi ve sosyal medyada instagram hikayede yayınladı.Annesi ve abim de yayınladı....Ne yapacağımı bilmiyorum....Biz hem abimlere gidemeyeceğiz yeğenlerime mani oldu....Ne olur ciddi anlamda tavsyelerinize ihtiyacım var....çünkü çaresizliğin en dip noktasındayım.Acı çekiyorum
Bunlarda şöyle bi kafa var, "Güzel güzel istiyorum, adam yerine koymuşum tatlı tatlı konuşuyorum sana, sen kim oluyorsun bana yok diyecek?".Ben mi demistim bak unutmuşum, eski esimi kastetmiştimdirgerci konu sahibi gelismis versiyon gibi, 2.mesajda sallamaya basladi millete
Beni o kelime ilgilendiriyo sadecd mlsfSadece gerizekalı değil ama litfen,manyak gerizekalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?