- 3 Eylül 2018
- 8.837
- 47.105
- 548
- Konu Sahibi Ultimatebeast1981
-
Yani siz gidemediniz diye kendi çocuğunun doğum günü fotoğraflarını, ay görümcem gelmedi kayınvalidem gelmedi sayılmaz bu diyerek kendi sosyal medyasında yayınlamamalı, gizli mi tutmalıydı? ilginçsiniz gerçekten :dPeki sizce resimleri sosyal medyada yayınlaması sizce yapmasını haklı mı kılar
Vallahi benim çocuğumun doğum günü olsa koyarım doğum günü fotosunu niye koymayım ya? Ne kadar çok önemsiyorsunuz siz kendinizi ailece.Peki sizce resimleri sosyal medyada yayınlaması sizce yapmasını haklı mı kılar
Manyakmısınız ya lütfen şikayet ederim sizi adam gibi yorumlar yapın. Amma gelin seviciymişsiniz beYani siz gidemediniz diye kendi çocuğunun doğum günü fotoğraflarını, ay görümcem gelmedi kayınvalidem gelmedi sayılmaz bu diyerek kendi sosyal medyasında yayınlamamalı, gizli mi tutmalıydı? ilginçsiniz gerçekten :d
Peki sizce resimleri sosyal medyada yayınlaması sizce yapmasını haklı mı kılar
Aaa olur mu "the gelin" kendi aralarında da ismini değil de sıfatını kullanıyorlardır kesin. Çocuk da bunların malı sonuçta gelin sadece taşımasını yaptı değil mi konu sahibi, kafalar pırıl pırıl ciddenBana biraz itici geldi bu mesaj, neden bilmiyorum. Yani öncelikle, sizin "gelininiz" değil abinizin karısı, anne-babanızın gelini. Sizin en fazla yengeniz olur, gelininiz olmaz.
Size herhangi bir şey borçlu değil, çocuğunun doğum gününü size göre ayarlamak zorunda değil. Kendine ait instagramında da istediği herşeyi yayınlar, sizden izin almasına gerek yok ki.
Sizin tüm bunlarla ilgili kişisel bir sorununuz varsa, konuşacağınız kişi abinizdir. Sonuçta onun ailesi.
koy o zaman manyak gerizekalıVallahi benim çocuğumun doğum günü olsa koyarım doğum günü fotosunu niye koymayım ya? Ne kadar çok önemsiyorsunuz siz kendinizi ailece.
Bütün gelinler kakaManyakmısınız ya lütfen şikayet ederim sizi adam gibi yorumlar yapın. Amma gelin seviciymişsiniz be
Üslubundan geline ne yaptığınız belli.koy o zaman manyak gerizekalı
Gelininiz nasıl bir insan bilmiyorum ama siz kendisiyle iyi niyetli bir şekilde oturup konuşmayı deneyin evine gittiğinizde size sıcak davranıyorsa tatlı pasta alıp gidin evine çay esnasında oturup sorunları konuşun bence ciddi bir problem varsa sizin de gitmek istemeyeceğiniz onun bilemiyorum tabiki, bence gelininizi suçlamadan sen de şöyle yaptın falan gibi oturup konuşulabilir sizde aranız iyi olsun istiyorsunuz anladığım kadarıyla umarım düzelir yaBen bir görümceyim....Gelinimizle senelerdir iletişim sorunu yaşamaktayım....Beni ve annemi eskiden bir nebze de olsa arardı.İki senedir hiçbir şekilde çaba sarfetmiyor. görüntülü görüşmelerimizde gayet soğuk evinde daha iyi davrandığına şahit olmuşumdur...Son yaptığı çok kötü mazeretimiz olmasına rağmen yeğenimin doğum gününü ertelemedi ve sosyal medyada instagram hikayede yayınladı.Annesi ve abim de yayınladı....Ne yapacağımı bilmiyorum....Biz hem abimlere gidemeyeceğiz yeğenlerime mani oldu....Ne olur ciddi anlamda tavsyelerinize ihtiyacım var....çünkü çaresizliğin en dip noktasındayım.Acı çekiyorum
koy o zaman manyak gerizekalı
hadi be yürü !....Hikayenin diğer yarısı eksik. Ve siz birşeyleri söylemiyorsunuz. Ailenizin gelini bu arada sizin yengeniz o. Sizden izin almak zorunda değil fotoğraf paylaşmak için. Yani birşeyleri anlatmıyorsunuz, laf mı söylendi iki taraf mı çatıştı ne oldu?
evet dövdük hay yarabbim yaGelininiz kendisi cadı kötü kalpli, eşini aileden soğutup koparmaya çalışan tuaf bir kişilik değilse ( ki sebepsiz böyle insanlar da var ) , bu hikayede eksik şeyler var mutlaka bi şeyler olmuştur ki gelininiz mesafe koymuştur
koy o zaman manyak gerizekalı
Gelin hakli.koy o zaman manyak gerizekalı
Bana bak gerizekalı gerizekalı sus manyak pişman ettiniz paylaştığımaGelin sizlerden kaçarak en dogrusunu yapmış kendisini tebrik ediyorum burdan
Ay nolur kimse şikayet etmesin yorumuda konu sahibi ne kadar çirkinleşebiliyor hepimiz görelim. Konunun bilinmeyen kısmını anlatmasına gerek yok zaten yaptığı yorumdan kendisinin ne kadar çirkef biri olduğu belli gelin kızımız bundan sonra inşallah sizinle birdaha görüşmez anca sosyal medyadan mutluluklarına bakıp çatlarsınız.koy o zaman manyak gerizekalı
Yani şahsen tanımadığınız insanlara bile bu kadar kabaysanız ,yengenizin size küsmesi çok normal.hadi be yürü !....
evet dövdük hay yarabbim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?