Gelinimizle tekrar barışabilme ihtimalimiz olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende bir zamanlar görümce ve şuan hali hazırda gein olarak ikilemde kaldım...
Görümceyken gelinimize ne annem ne ablam ne ben gelin olduğunu düşünerek yaklaşmadık ben kardeş oldum arkadaş oldum dost oldum ablam keza öyle annem annesinden daha çok kol kanat geren bir anne oldu..
Lakin buna rağmen çok fazla nankörlüğü ve yanlışı oldu bize karşı...
Bu bir çeşit insan işte belki sizinkinde öyle bir çeşittir...
Şimdi geleyim kendi gelinliğime
Evliliğimin başında çok gittim eşimi de hep ben iteledim gidelim diye.. Gel zaman git zaman kırgınlıklarım arttı artık göz ardı edemeyeceğim raddeye geldi ve ben elimi ayağımı kestim ne aradım ne gittim...
Nerdeyse bir sene sürdü bu durum...
Şimdi haklı olduğum için eşim hiç Bi zaman bana gidelim demedi zorlamadı ben nasıl hissediyorsam öyle davrandım...
Bu süreçte eşim konuşmuş kadın bazı şeyleri anlamış olsa da asıl noktayı kaçırmış neden kırıldım düşünmemiş bilmemiş... Belkide bilerek bilmezlikten geldi Allahla onun arasında...
Biz barıştık ben gittim fakat hala mesefeli ve uzağım...
İşte benim sebeplerim var kendisi bilmezlikten gelse de unutamayacağım şeyler var, güvensizlik var.. Eskisi gibi olamam..
Belli sizin gelininizde de böyle birşey vardır...
İki örnek verdim size...
İlkinde çözüm sizde değil eğer bizim gibi bir aile olduysanız ayıp onun ayıbı... Burda abinizinde duruşu önemli,
Eğer ikinci örnekse çözüm sizde ne yaptığınızı bulmalısınız.. Eğer affedilir bir yanı varsa konuşmalısınız gelinimize...

Son düzenleme:
Peki sizce resimleri sosyal medyada yayınlaması sizce yapmasını haklı mı kılar
Yani siz gidemediniz diye kendi çocuğunun doğum günü fotoğraflarını, ay görümcem gelmedi kayınvalidem gelmedi sayılmaz bu diyerek kendi sosyal medyasında yayınlamamalı, gizli mi tutmalıydı? ilginçsiniz gerçekten :d

Manyakmısınız ya lütfen şikayet ederim sizi adam gibi yorumlar yapın. Amma gelin seviciymişsiniz be

Peki sizce resimleri sosyal medyada yayınlaması sizce yapmasını haklı mı kılar

Bence coook zorsunuz ailece.

Cocugun en yakini kim? Annesi ve babasi.
Siz sonraki sırada yer aliyorsunuz. Neden siz gidemediniz diye fotograf atmamazlik etsinler? Sizler cocugun babaanne ve halasisiniz, annesi gibi davranmayin

Aaa olur mu "the gelin" kendi aralarında da ismini değil de sıfatını kullanıyorlardır kesin. Çocuk da bunların malı sonuçta gelin sadece taşımasını yaptı değil mi konu sahibi, kafalar pırıl pırıl cidden

Gelininiz nasıl bir insan bilmiyorum ama siz kendisiyle iyi niyetli bir şekilde oturup konuşmayı deneyin evine gittiğinizde size sıcak davranıyorsa tatlı pasta alıp gidin evine çay esnasında oturup sorunları konuşun bence ciddi bir problem varsa sizin de gitmek istemeyeceğiniz onun bilemiyorum tabiki, bence gelininizi suçlamadan sen de şöyle yaptın falan gibi oturup konuşulabilir sizde aranız iyi olsun istiyorsunuz anladığım kadarıyla umarım düzelir ya

hadi be yürü !....
evet dövdük hay yarabbim ya

koy o zaman manyak gerizekalı
Ay nolur kimse şikayet etmesin yorumuda konu sahibi ne kadar çirkinleşebiliyor hepimiz görelim. Konunun bilinmeyen kısmını anlatmasına gerek yok zaten yaptığı yorumdan kendisinin ne kadar çirkef biri olduğu belli gelin kızımız bundan sonra inşallah sizinle birdaha görüşmez anca sosyal medyadan mutluluklarına bakıp çatlarsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…