- 15 Şubat 2015
- 13.350
- 47.080
- 798
- Konu Sahibi Ultimatebeast1981
-
Bunlarda şöyle bi kafa var, "Güzel güzel istiyorum, adam yerine koymuşum tatlı tatlı konuşuyorum sana, sen kim oluyorsun bana yok diyecek?".
Bi de bayıl istersen. Bu ne drama.Ne olur ciddi anlamda tavsyelerinize ihtiyacım var....çünkü çaresizliğin en dip noktasındayım.Acı çekiyorum
Aklıma seni çok sevdim tosunum geldi.Bi de bayıl istersen. Bu ne drama.
Belki aşıktır Görümce de geline yoksa bu kadar çaresiz hissetmezdi adsffgAklıma seni çok sevdim tosunum geldi.
Heh benim gibi iyilik neferiNeden her şeyden bu kadar eminsiniz ya. Hiç sebep yokken eş ailesine böyle mesafe koymuş insanlar tanıyorum. Sebebi kendince var mı var ama eften püften oluyor. Kü burada bile böyle konular açıldı linçledik de bi güzel.
Geline neler yaptınız olumsuz olarak aileceBen bir görümceyim....Gelinimizle senelerdir iletişim sorunu yaşamaktayım....Beni ve annemi eskiden bir nebze de olsa arardı.İki senedir hiçbir şekilde çaba sarfetmiyor. görüntülü görüşmelerimizde gayet soğuk evinde daha iyi davrandığına şahit olmuşumdur...Son yaptığı çok kötü mazeretimiz olmasına rağmen yeğenimin doğum gününü ertelemedi ve sosyal medyada instagram hikayede yayınladı.Annesi ve abim de yayınladı....Ne yapacağımı bilmiyorum....Biz hem abimlere gidemeyeceğiz yeğenlerime mani oldu....Ne olur ciddi anlamda tavsyelerinize ihtiyacım var....çünkü çaresizliğin en dip noktasındayım.Acı çekiyorum
Siz kimsiniz ki sizi surekli arayıp pohpohlasın dahası sizin icin dogum gunu iptal etsin acı cekin beter olun.Isiniz gucunuz yok mu gelinden baska yaBen bir görümceyim....Gelinimizle senelerdir iletişim sorunu yaşamaktayım....Beni ve annemi eskiden bir nebze de olsa arardı.İki senedir hiçbir şekilde çaba sarfetmiyor. görüntülü görüşmelerimizde gayet soğuk evinde daha iyi davrandığına şahit olmuşumdur...Son yaptığı çok kötü mazeretimiz olmasına rağmen yeğenimin doğum gününü ertelemedi ve sosyal medyada instagram hikayede yayınladı.Annesi ve abim de yayınladı....Ne yapacağımı bilmiyorum....Biz hem abimlere gidemeyeceğiz yeğenlerime mani oldu....Ne olur ciddi anlamda tavsyelerinize ihtiyacım var....çünkü çaresizliğin en dip noktasındayım.Acı çekiyorum
Mesajları okumadan bir daha yorum yapmamBen sizi anlıyorum. Yapacak bir şey yok sizin için maalesef doğum günü ertelenemez ki.
ve yakın olmaya asla çalışmayın. Gelin görümce, kaynana gelin samimi olamaz. Mesafeli ve birbirinize saygılı olmaya çalışın umarım her şey düzelir
Manyakmısınız ya lütfen şikayet ederim sizi adam gibi yorumlar yapın. Amma gelin seviciymişsiniz be
Vallahi bende aynıyım eşime diyordum geçen goruntulu arayıp bana tlfnu verme , ben annemle bile görüntülü konuşmuyorum, konuştuğumdan anlamıyorum ,sesler sonra geliyor çok sevimsizVallahi şu görüntülü aramadan benden başka nefret eden var mı bilmiyorum sıcak kanlı konuskanim ama görüntülü arayınca beni bir cinnet hali tutuyor çekilmez Nemrut soğuk nevaleye dönüyorumdiğer konuya gelince aranızda başka bir sey gecmedigine eminmisiz durduk yere size karşı soğuk davranmaz diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?