Gelinimizle tekrar barışabilme ihtimalimiz olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla kim bilir neler yaptınız o kadına , bence oraları da yazın
Miss İnan ,bir şey yapmasakta biz görümceler ,yengeler cadı çıkabiliyor misal benim iki yengem var biri dünya tatlısı ,diğeri gudubetin teki
Konu sahibi yeğenlerini görmek için illa yengenle aranın iyi olması gerekmiyor.
Ben yeğenlerimi her türlü görürüm ,
ararım ,kimse engel olamaz şahsen .

Olmuyor ya, eş ailesiyle kendi ailen gibi olmuyor. Olmasın da zaten.

Bende doğum günü ayarlarsam kv gelmesse bende yaparım paylaşırımda , gelselermiş ..
Bizim gelinde yapsa haklı sayarım.
Nasıl bi saçma düşünce ve üstlup bu böyle

Siz gidemediniz diye ertelemeliydi. Doğum gününü biraz geç kutlardınız ne olacak. Yeğen her hangi bir doğmuş işte. Önemli olan ailece gidip geline surat asıp, kaş çatmak olmalıydı. Ne demek bir de sosyal medyada paylaşmak. Sonuçta o çocuğu hep beraber doğurup, emzirip, baktınız. Anne kim oluyor ki?

Hayret bir şeysinizya.

Gelinin çok anlayışlı olduğunu bu kadar gereksiz insanları hala sosyal medya hesabında tuttuğuna göre peygamber sabrı olduğunu düşünüyorum.

Gerçi görmediğin insanlara manyak demek kolaydır yüzüne söylesen yerde sürüklenme riski var.
Neyse gelin ve eşini tebrik ediyorum benim ailem sıkıntılı diye adamda uzaklaşmış,helal olsun.

Sende tedavi mi oluyorsun, sakinleştirici mi içiyorsun bişey yap gerçek hayat sosyal medyada sallamaya benzemez.

Ben sizi anlıyorum. Yapacak bir şey yok sizin için maalesef doğum günü ertelenemez ki.

ve yakın olmaya asla çalışmayın. Gelin görümce, kaynana gelin samimi olamaz. Mesafeli ve birbirinize saygılı olmaya çalışın umarım her şey düzelir

Çok erken uçuşmussun bu diyardan yavru ceylan. Daha lincleyecektik. Bu gidişle o doğum gününe de davet edilmeyeceksiniz. Tercih sizin ama uslubunuzdan anlaşıldığı üzere ders almaya, biz neden bu duruma geldik diye ozelestiri yapmaya niyetiniz yok. O gömürceyim, kvyim diye eziyet, bos kapris dönemi bitti. Yavaş yavaş erkekler gözünü açmaya başladı.

Olayın hepsini anlatmadan nasıl yorum yapabiliriz?
Kız durduk yeremi tavır aldı?

Hirsimdan kuduruyorum, nasıl bizim kaprislerimizi çekmez, abim nasıl onu yola getirmez çaresizliği o.
Duysun burdan bani cozulunce konu sahibi o zaman, canim abin gelininize korkutuk asik deli gibi de saygi duyuyor, sen istersen o caresizlik kuyularina gir cikma ilgilenmiyor sizinle ooohhhhhh... boyle erkekleri koruma altina alalim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…