- 10 Mart 2010
- 2.371
- 3.072
- 723
- Konu Sahibi Ultimatebeast1981
-
insanlar sırf kocasının kardeşi diye sokakta görse yüzüne bakmayacağı, oturup iki sohbet etmeyeceği, terbiyesiz, densiz insanlarla otomatikman akraba sayılıyor ya ne acıkoy o zaman manyak gerizekalı
Yürüseydin asdfasdfBen ettimbana yürü be! Dedi
Yürüdüm, mune ablanın kapısına yürüdüm hemdeYürüseydin asdfasdf
Offff istediği yerde yayınlar da, niye erkenden uçup gittiniz. Şöyle doya doya bir linçte edemeyeceğizPeki sizce resimleri sosyal medyada yayınlaması sizce yapmasını haklı mı kılar
Miss İnan ,bir şey yapmasakta biz görümceler ,yengeler cadı çıkabiliyorValla kim bilir neler yaptınız o kadına , bence oraları da yazın
Olmuyor ya, eş ailesiyle kendi ailen gibi olmuyor. Olmasın da zaten.Konu bana geçmedi yalniz, çok acı çekiyorum falan hassas konu bulmuş yürümeye çalışıyorsunuz.
Bu konu haricinde eş ailesi ciddi bir şey yapmasa bile sevmeyen,istemeyen bir sürü kadın var. Mesafe severim, baştan mesafeli olayım diye gardını alan onlarca kadının konusu var burada da. İlla bir şey yapılması gerekmiyor yani.
Beni az daha dövecektiBiz toplasir ona yürürdük
Gram akıl olsa abimle karısı doğum günü fotosu koydu diye acı çekmezsinkoy o zaman manyak gerizekalı
Ben bir görümceyim....Gelinimizle senelerdir iletişim sorunu yaşamaktayım....Beni ve annemi eskiden bir nebze de olsa arardı.İki senedir hiçbir şekilde çaba sarfetmiyor. görüntülü görüşmelerimizde gayet soğuk evinde daha iyi davrandığına şahit olmuşumdur...Son yaptığı çok kötü mazeretimiz olmasına rağmen yeğenimin doğum gününü ertelemedi ve sosyal medyada instagram hikayede yayınladı.Annesi ve abim de yayınladı....Ne yapacağımı bilmiyorum....Biz hem abimlere gidemeyeceğiz yeğenlerime mani oldu....Ne olur ciddi anlamda tavsyelerinize ihtiyacım var....çünkü çaresizliğin en dip noktasındayım.Acı çekiyorum
Hirsimdan kuduruyorum, nasıl bizim kaprislerimizi çekmez, abim nasıl onu yola getirmez çaresizliği o.Ay "caresizligin en dip noktasindayim" ne demek yahu? Ask acisi ceker gibi...
Manyakmısınız ya lütfen şikayet ederim sizi adam gibi yorumlar yapın. Amma gelin seviciymişsiniz be
Duysun burdan bani cozulunce konu sahibi o zaman, canim abin gelininize korkutuk asik deli gibi de saygi duyuyor, sen istersen o caresizlik kuyularina gir cikma ilgilenmiyor sizinle ooohhhhhh... boyle erkekleri koruma altina alalim.Hirsimdan kuduruyorum, nasıl bizim kaprislerimizi çekmez, abim nasıl onu yola getirmez çaresizliği o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?