• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinimizle tekrar barışabilme ihtimalimiz olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aramak neden bennde kayınvaidemi cok severim ama ne ben ne esim her dk aramayız bir konu varsa ararız konusuruz. Veya 2 haftada bir ararız hem bieşyler birikmiş oluyor konusacak hem de merak. Kendi annemide cok sık aramam gruplardan yazsıtıgımz içn. Esimde kendi ailesini aramaz ben ara anneni böyle böyle olmus konu neymiş vs diye soylersem arar. Bayramlarda vs sık arardık o bile cıktı aradan😃 arada ni ccoukla konusmak isterlerde goruntulu ararlar ne kendi ailemle ne esim ailesiyle oyle goruntulu arayıp durmam hem birbirşmzi daha cok özlemiş oluyorz hem konusacak konulae birikiyor hem de ne gerek var surekli aramaya. Ama cok seviyorum. Görumcemle hele en sın 1 sene önce telefonla arasmısız oda memlekete izne gidince abla bişey lazımmı geliyoruz diye aramjsjmdır😀 onun dısında hep yazısırız bişet olursa. Onuda cok seviyorum ama sonucta gorunce surkeli qrayıp konusacak neyimiz olabilir. Takılmayın yaa siz uzerine dusmeyin boyle taktıkca sorguladıkca sogur imsan n bilm. Onlar benm içn boyle dusunuyorlarmıdıe acaba bilmem ama yanyana gelimce cok güzel vakit Geciririz. Ve ben her sene cocugun dpgum gnunu kendi ailemin orda kutlarım izinde hangi ev musaitse orda kıtlarkm ama kızım teyzelerine daja yakın oldugu için onlarda kutlamayı daha cok seviyor. Kayınvalide kaympeder yaslılar soncta rahstsızlık vermemek içn o tarafta cok kutlamam bolca resim atarım onlara ya da goruntulu ararım onladında gonlu olsun diye. Bazen hiçbiyeede kutlamam arkadaslyarlya evde kutlarız ne anne tarafı ne baba tarafı duymaz bilmez sonradan ögrenir. Cok takılmayın ya küs falan değilsinizdir kendinizi soyutlayıp uzak hissetmeyin belkide gelin sizin için ne cocguumu arıyorla4 ne beni arayıp soruyolar ben de kendmi cekerim diye dusunmustur. Hiçbişwt olmamıs gibi yanlarında oldugunuzu soyleyn hissettirin yeter bence

Sen banlanmışsın ama ben yazacağım. Gelinimizle tekrar barışabilme ihtimali nedir. Neden küstüğünüz yok mesela hikayede. Şahsen birinin hazırladığı doğum günü tarihi bana uymuyorsa kendimi uyduramadığıma üzülür ve uygun olduğum zamanda küçük bir pastayla kapılarına gidip bu da bizim kutlamamız olsun derdim. Sosyal medyaya attıkları fotoğraflara da alınmazdım. Torunumun doğum günü bana uymaz ben ona uyarım. Siz baştan yanlışsınız.

Valla ben de teyzemlerle, anneannemle arama mesafe koydum. Onlara sorsan benim için hep en iyisini yapmışlardır. Hep iyilerdir. Bana sorsan sürekli laf sokmaya çalışmaları, kiloluyken kiloma şakayla karışık laf etmeleri. Annemle aramı bozmaları, hayatıma karışmaları.. daha bir sürü şey sayarım. Ama neyse böyle mutlu ve huzurluyum

Ben bir görümceyim....Gelinimizle senelerdir iletişim sorunu yaşamaktayım....Beni ve annemi eskiden bir nebze de olsa arardı.İki senedir hiçbir şekilde çaba sarfetmiyor. görüntülü görüşmelerimizde gayet soğuk evinde daha iyi davrandığına şahit olmuşumdur...Son yaptığı çok kötü mazeretimiz olmasına rağmen yeğenimin doğum gününü ertelemedi ve sosyal medyada instagram hikayede yayınladı.Annesi ve abim de yayınladı....Ne yapacağımı bilmiyorum....Biz hem abimlere gidemeyeceğiz yeğenlerime mani oldu....Ne olur ciddi anlamda tavsyelerinize ihtiyacım var....çünkü çaresizliğin en dip noktasındayım.Acı çekiyorum
Geline neler yaptınız olumsuz olarak ailece

Çok acı çekecek birşey göremedim ben. Şimdi çocuğun doğumgünü ne günse o gün kutlanır. Sizin çok ciddi bir mazeretiniz yoksa (ameliyat vs gibi) değiştirmek gerekmez diye düşünüyorum. Ha siz katılamıyorsanız, arar biz de bir pasta alıp kessek mi torunla foto çekeriz hatıra kalır diye teklif edebilirsiniz.
Görüntülü aramay gelince, niye gelinizi görüntülü aramak istersiniz hiç anlamam. Benim öz kardeşimle görüntülü konuşmam sayılıdır

Ben bir görümceyim....Gelinimizle senelerdir iletişim sorunu yaşamaktayım....Beni ve annemi eskiden bir nebze de olsa arardı.İki senedir hiçbir şekilde çaba sarfetmiyor. görüntülü görüşmelerimizde gayet soğuk evinde daha iyi davrandığına şahit olmuşumdur...Son yaptığı çok kötü mazeretimiz olmasına rağmen yeğenimin doğum gününü ertelemedi ve sosyal medyada instagram hikayede yayınladı.Annesi ve abim de yayınladı....Ne yapacağımı bilmiyorum....Biz hem abimlere gidemeyeceğiz yeğenlerime mani oldu....Ne olur ciddi anlamda tavsyelerinize ihtiyacım var....çünkü çaresizliğin en dip noktasındayım.Acı çekiyorum
Siz kimsiniz ki sizi surekli arayıp pohpohlasın dahası sizin icin dogum gunu iptal etsin acı cekin beter olun.Isiniz gucunuz yok mu gelinden baska ya

Bu görümceler kendi hayatlari olsa asla geline sarmazlar. Kendiminkinden biliyorum kocasi varken yüzümüze bakmazdi. Ne zamanki boşandı bosluga düştü dibimizde bitmeye çalışır oldu. Nerde kocasindan ilgi göremeyen, cocuguna söz geciremeyen, veya muzmin bekar olup bi turlu hayatina birini ya da biseyleri katamayan bir gorumce varsa geline sarmıştır saracaktir ama sarmamalidir :)

Ben sizi anlıyorum. Yapacak bir şey yok sizin için maalesef doğum günü ertelenemez ki.

ve yakın olmaya asla çalışmayın. Gelin görümce, kaynana gelin samimi olamaz. Mesafeli ve birbirinize saygılı olmaya çalışın umarım her şey düzelir
Mesajları okumadan bir daha yorum yapmam 🤣

Ay doğum gününü okuyana kadar benim görümcem sandım 😅 mesafe koymak için çok çaba harcıyorum. Sorsan hicbir şey yapmamışlar ama sen bir de bana sor.Gelinleri rahat bırakın, sadece kardesinizle muhattap olun

Vallahi şu görüntülü aramadan benden başka nefret eden var mı bilmiyorum sıcak kanlı konuskanim ama görüntülü arayınca beni bir cinnet hali tutuyor çekilmez Nemrut soğuk nevaleye dönüyorum 🤣 diğer konuya gelince aranızda başka bir sey gecmedigine eminmisiz durduk yere size karşı soğuk davranmaz diye düşünüyorum
Vallahi bende aynıyım eşime diyordum geçen goruntulu arayıp bana tlfnu verme , ben annemle bile görüntülü konuşmuyorum, konuştuğumdan anlamıyorum ,sesler sonra geliyor çok sevimsiz

İnsanları zorla hayatimizda tutamayiz ki bu is sevgiyle ozlemle olur. Abi abla diye kardes diye kimseyle görüşmek zorunda degiliz. Mesela ben ankaraya gittiğimde bir haftalik ziyarete, kardesim hep sevgilisiyle cikar görüşür. Ne diyim tutup yakasina mi yapışayım ben o kadar yurtdisindan geliorum otur surda da benle dur biraz diye. Herkesin kendi hayati kendi oncelikleri var. Cok da görmek istemiyor demek ki napayim. Mesela annem der oglum bi gun bari evde dur da ablani gor. Ya derim karisma oglana sen istedin diye veya senin zorunla dursa ne olur. Kendi icinden geldigi icin durmali benimle. Mecburiyetten degil.

Kardes tabiki sevilir ama kendi cekirdek ailenden önce gelemez. Insanlari bu denli bunaltmak neden anlamiorum.

Annem misal aramayınca sormayinca küser gelmedim diye tribe girer ama babam siz iyi olun yeter ne zaman uygun gorurseniz gelirsiniz siz nasi mutlu oluyosaniz der. Bence bu denli beklentisiz ve karışmadan sevmek daha ulvi bi sevgi. Yoksa herkes kendince cok sever ama genelde biseye benzemez :) ozgur birakarak sevmeyi bilmiyoruz çünkü toplumcak.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X