• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinimizle tekrar barışabilme ihtimalimiz olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden her şeyden bu kadar eminsiniz ya. Hiç sebep yokken eş ailesine böyle mesafe koymuş insanlar tanıyorum. Sebebi kendince var mı var ama eften püften oluyor. Kü burada bile böyle konular açıldı linçledik de bi güzel.
Konu sahibinin yazım tarzından bu kadar eminiz. Sosyal medyaya foto konulmasına büyük rahatsız, konuya giriş şekli, bizi aramıyor serzenisi( hadi kv yaptı buna ne oluyorsa), acı çekiyorum arabeskligi. Konuyu gelin ile uzağız, eminim bizim de hatalarımız olmuştur, nasıl düzeltebiliriz diye açsa yardımcı olunur.

Üslup Şahika kocarslanlidan hallice, ikili ilişkileri düşünemiyorum.

var....çünkü çaresizliğin en dip noktasındayım.Acı çekiyorum
Boyle bir konu icin neden insan kendini caresizligin en dip noktasinda görüp, aci cekerki?

Keşke olaylari bir de Gelin hanımcığımdan dinleme imkani olsaydı.
Gelin görümce burada karşıklı yazışsalardi, bizde ona göre yorumlayabilseydik

Sen şimdi sanıyorsunki size nispet olsun diye paylaşıldı o doğum günü fotoğrafları ama öyle değil işte gidemediniz diye neden ertelensin ya da neden paylaşmasınn gelinin hayatı tek sizden ibaret değil sosyal medyada bircok eşi dostu var mutlu anları görsünler istemiştir, bu eş ailelerinin de her şeyi üzerlerine alınmaları bitiriyor beni. Konunda aşırı samimiyetsiz Allah bilir naptınız kıza, böyle mağduruz rollerine bürünüp hiçbir şey anlatmayan insanlar suçlu olur genelde.

E gelin sizi davet etmis
Günü pastayi insanlari ayarlamis
Son yarim saatte olsa ugrayip foto cekinip hediye verebilirdiniz
Fotolari paylasmasi kadar dogal birsey yok
Iyi niyetli bi hala da zaten hikayeyi alinti yapar "mutlu saglikli yillar halacim kuzucum" falan yazar paylasir
Baska zaman da gider hediyesini verir mutlu eder
Art niyetle bir yere varamazsiniz anca dusman olursunuz boyle.

Yeğeninizin doğum gününe katılmama mazeretiniz nedir peki? Ölüm kalım mı vardı da gitmediniz? Sizin için ertelenmez ki,ben oğlumun doğum gününü kimse için ertelemem,gelebilen gelir,gelemeyenin canı sağolsun derim. Görümcem gelemedi diye yayınlamamazlık da etmem istediğim yere foto video koyarım. Çocuk benim ayol,kim ne karışır.

Görüntülü konuşma için de lütfen kan bağınızın olmadığı insanları aramayın. Kendi kardeşinizi arayın. Gelini aramayın. Şu anda fabrikada çalışıyorum misal çay içme molasına çıktım üstüm başım saçım pislik içinde,biri beni görüntülü arasa cinayet işleyecek duruma gelebilirim ;)

Ben bir görümceyim....Gelinimizle senelerdir iletişim sorunu yaşamaktayım....Beni ve annemi eskiden bir nebze de olsa arardı.İki senedir hiçbir şekilde çaba sarfetmiyor. görüntülü görüşmelerimizde gayet soğuk evinde daha iyi davrandığına şahit olmuşumdur...Son yaptığı çok kötü mazeretimiz olmasına rağmen yeğenimin doğum gününü ertelemedi ve sosyal medyada instagram hikayede yayınladı.Annesi ve abim de yayınladı....Ne yapacağımı bilmiyorum....Biz hem abimlere gidemeyeceğiz yeğenlerime mani oldu....Ne olur ciddi anlamda tavsyelerinize ihtiyacım var....çünkü çaresizliğin en dip noktasındayım.Acı çekiyorum
Niye acı çekiyorsunuz yahu, gelin diye kalbine sokmak zorunda değil ki sizi. Doğum gününe gidemediniz diye neden bi daha evine gidemeyeceksiniz onu anlamadım ben. Yeğenlerinizi abiniz de getirebilir, her yere maaile gidecekler diye bişey de yok. Konu çok yetersiz, tek taraftan anlatılmış.

Ben bir görümceyim....Gelinimizle senelerdir iletişim sorunu yaşamaktayım....Beni ve annemi eskiden bir nebze de olsa arardı.İki senedir hiçbir şekilde çaba sarfetmiyor. görüntülü görüşmelerimizde gayet soğuk evinde daha iyi davrandığına şahit olmuşumdur...Son yaptığı çok kötü mazeretimiz olmasına rağmen yeğenimin doğum gününü ertelemedi ve sosyal medyada instagram hikayede yayınladı.Annesi ve abim de yayınladı....Ne yapacağımı bilmiyorum....Biz hem abimlere gidemeyeceğiz yeğenlerime mani oldu....Ne olur ciddi anlamda tavsyelerinize ihtiyacım var....çünkü çaresizliğin en dip noktasındayım.Acı çekiyorum
Ay bi de bayıl istersen Feriha:D
Diyelim ki siz geline iyi davrandınız ama mesafeli veya kötü biri. Abiniz ve yeğeninizi davet edin bir pasta kesin kutlayın doğum gününü.
Çaba sarf etmek zorunda değil kimse sizi mutlu etmek için. Yeğeniniz ve abinizle ilişki kurmak için gelinle kanka olmanız şart değil ki.

Kaç tanemiz gelin yüz vermiyor diye acı çekiyordur ki. 🤣

Hani bi keresinde demiştin ya "Evlenmeden evvel istediklerini tatlı tatlı yaptıramayınca çirkefleşen insanlar olduğunu bilmiyordum. " diye. Hah bak o bu.

Ben mi demistim bak unutmuşum, eski esimi kastetmiştimdir 🤣🤣 gerci konu sahibi gelismis versiyon gibi, 2.mesajda sallamaya basladi millete 😅

Bana biraz itici geldi bu mesaj, neden bilmiyorum. Yani öncelikle, sizin "gelininiz" değil abinizin karısı, anne-babanızın gelini. Sizin en fazla yengeniz olur, gelininiz olmaz.
Size herhangi bir şey borçlu değil, çocuğunun doğum gününü size göre ayarlamak zorunda değil. Kendine ait instagramında da istediği herşeyi yayınlar, sizden izin almasına gerek yok ki.
Sizin tüm bunlarla ilgili kişisel bir sorununuz varsa, konuşacağınız kişi abinizdir. Sonuçta onun ailesi.
yılık yılık dominasyon çabası kokuyor konu zaten. Birincisi kimse babanne ve hala gelmiyor diye doğumgünü ertelemek zorunda değil, ben ertelemezdim. İkinciside kimse sizi sair zamanlar dışında aramak zorunda da değil. Bu konu sahibininde yararına halbuki ne bu arama aranma aşkı ben anlamıyorum.

Aman aman sinsi görümcelere bak hele kim bilir kıza naptınız barışmayın o ailesiyle mutlu olsun

Birde ölüm yada hastalık yoksa doğum günü niye ertelensin sizde ister gelin ister gelmeyin. Siz gelmeyince daha iyi olmuştur o parti eminim

Ben mi demistim bak unutmuşum, eski esimi kastetmiştimdir 🤣🤣 gerci konu sahibi gelismis versiyon gibi, 2.mesajda sallamaya basladi millete 😅
Bunlarda şöyle bi kafa var, "Güzel güzel istiyorum, adam yerine koymuşum tatlı tatlı konuşuyorum sana, sen kim oluyorsun bana yok diyecek?".

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X