GELINIMIZLE IPLERI KOPARDIK COK SUKUR

Gelininiz temiz saf kalpli belli size saygisini hic bozmamis.bu arada ufacik cocuk mayodan ne anlar..

Nasil ya gelin mi hakli cidden size gore. Hangi acidan ? Merak ettim de ondan alintiladim. Ne saygisi anlamaya bile calismamis sacmalamis. Saygisi olsa biraz çaba sarfederdi. yine sacmalamaya devam edecek belli ki.

Nasil ya gelin mi hakli cidden size gore. Hangi acidan ? Merak ettim de ondan alintiladim. Ne saygisi anlamaya bile calismamis sacmalamis. Saygisi olsa biraz çaba sarfederdi. yine sacmalamaya devam edecek belli ki.

gelin saf temiz ama bak gorumce ne kadar pis gitmiş mayo almış terbiyesiz gorumce pis gorumce

Bazıları gelin anneme küfretti konusuna bile ama bak ne dobra gelinmiş diyecek kafada

Aslinda o kadar boşuna anlatmışsın kendini. Değişmeyecek çünkü. En iyisi mesafe koyman. Gerçi şu hediye ve araba mevzusunda bende dalabilirdim. Tam bir arsızlık örneği gelininiz.
O arabayi sattirmam kesinlikle ki zaten babam beni bilir. Sevgi de saygi da babama ve anneme karsi cok vefaliydim ve onlarda yerim hep baskadir. Ben yok dedikten sonra cok bekler cunku annem ve babam sozlerime kulak veren insanlar kardeslerimde oyleydi biri halen oyle. Cunku hepsini cekip ceviren onlar icin canimdan can veren biriyim. Dua etsin silahlarimi kusanmiyorum kendisi gibi. Ama zorlarsa ben de bir tik yukari cikarim.

Okurken 1 yıl geçti sandım ve yarıda bıraktım.

O hediye olayında küçücük çocuğa terbiyesiz diye bağırdığı an saçına yapismistim ben olsaydım.orada okumayi biraktim zaten.
Beyni o kadar calisiyor iste.

Cok iyi konuşmuşsun ama cevaplarindan değişik bir tip olduğu belli gelinin. Ne sacma cevaplar vermis. Anlamaya calismamis bile. Bu yüzden dediklerini aynen uygula hic muhatap olma. Kesinlikle izin vermeyin satmasina bence
Sattirmam ki cok istiyorsa gitsin kendi babasinin arabasini satsin. Diger akranlarim cafe cafe gezerken o arabayi alalim diye ne ben ne erkek kardesim para harcamayalim diye evden cikmadik. Ust bas almadik pantolonum eskimesin diye calisirken dizlerine bez sarardim.
Simdi bu kadar emegi hice sayacak! Cok bekler o arabayi alir parca parca ederim kimsenin giki cikmaz.

Bir ara kardeşine söyle bence sigortasını vergisini karşılasınlar bi zahmet.

Kk 'nin her konuda gelini haklı bulan gelinleri pazar tatilinde galiba henüz gelip konu sahibine dalmamislar. :)

Vallahi zor bu işler.Allah iyilerle karsilastirsin.
Once amin diyeyim. Ben de ayni zaman da gelinim ama acacak konu bulamadim. Cunku hadsiz bir gelin olmadim ve ektigi mi bictim.
Kv. Gorumce kafama gore mi sanki degil ama ortayi bulduk.
Ben cok titiz biriyim ama, onlar pek oyle degil. Ben titizim diye onlar beni cekmek zorunda mi? Titizsem kalktim her isimi kendim yaptim. Hijyenik bulmadim mi pasa pasa temizledim kullandim. Gidipte siz pasaklisiniz demedim. Deseydim gelme begenmiyorsan derlerdi. Biri ile evleniyorsaniz ailesine de saygi duyacaksiniz.
Simdi mesela ben gidince baktilar laf soz etmiyorum. Anladilar ki huyum boyle ve kendileri incitmiyorum bazen takilirlar bardaklari 2 kez yikattik ama sen yine de camasir suyuna sokabilirsin
Koskoca insanlar oyle alismis terbiye mi edeyim. Kalkip kendim yaparim surat asmam. Begenmiyorsamda gitmem olur biter yani

Gelin arsız ona bir lafım yok ama ben sizi de fazla takıntılı buldum. Gecen konunuza da yorum yazacaktım vazgeçmiştim. Tabiki arabayı sattırmayın ama bunun da Bi usulü vardır elbet. biraz da saygı yahu. Öğretmen gibi azarlayıcı konuşmalar fln..

Uslup mu? Sadece azar isittigine dua etsin bence. Bu kim ya hu? Tovbe hasa Allah mi? Kendisi tepemizde at nallayacak biz de narkoz yemis maymun gibi bakacagiz mi? Azar isitmek istemiyorsa ona gore davransin.
Ben her turlu seyi yapacagim bir de karsimdan uslup bekleyecegim. Var mi boyle bir dunya? Eger varsa soyleyin tasi taragi toplayip oraya gideyim

Wuuuuuu iplerin kopması isabet olmuş.

İyi olmuş. Terbiyesiz. Önceki konunuzda da belliydi nasıl bir karaktere sahip olduğu.
Şu erkekleride anlamıyorum. Ben napim abla bıktım abla demesi kolay.
Saygı biraz hadsiz gelin.

Okurken sinir oldum pişkin. Sizi düşünemiyorum o an.
Ben böyleyim değişemem oldu paşam.

Kk 'nin her konuda gelini haklı bulan gelinleri pazar tatilinde galiba henüz gelip konu sahibine dalmamislar. :)

Vallahi zor bu işler.Allah iyilerle karsilastirsin.

Eveeett :)))
Önceki konuda da gelin haksızdı ama gelin ya kk üyeleri hemen korudu.

Nankör, şımarık gelin.
Ne iyi yapmışssınız oh ağzınıza sağlık.
H Hayat_buysa_35

Lütfen burada konu sahibine cevap yazacak olanlar diğer konularını da okusunlar zihniyeti anlasınlar..Sizin gelininizle ne alıp veremediğiniz var Allah aşkına ya geçen konunuzda kimse size hak vermedi,sırf size hak verilsin diye yazılmış şeyler kaç konunuz var gelinle ilgili nasıl bi çekememezlik kıskançlıktır bu yanii

Mantıklı bir yanı da yok ki,eşi 3000 maaş alıyorsa niye arabayı sattırsın hem bi genç odası bi buzdolabı için araba satılması istenmez kaç paralık şey çok saçma anlatttığınız

Ayrıca alınacak o kadar şey varken kış vakti mayo almak nedir dalga geçer gibi..O da kız çocuğu ona da bebek alsaydınız öbürüne iki hediye birden birine mayo yahu çocuk nr anlar mayodan tabii ki ki bebeği ister yani. Allah size biraz merhamet versin yazık gelininize.

Valla asil suclu kardesim. Alip karsisina konusmuyor mu yoksa konussa bile anlamiyor mu bilmiyorum.
Al karsina guzelce konus anlat. Sen ailene saygi bekliyorsun benimde bir ailem var ve saygili ol. Sunlari yapmamaya calis de.
Ne karini ne aileni ezdir ama..
Ahhh kardesim vallahi cins bu cocuk

Eveeett :)))
Önceki konuda da gelin haksızdı ama gelin ya kk üyeleri hemen korudu.

Nankör, şımarık gelin.
Ne iyi yapmışssınız oh ağzınıza sağlık.
H Hayat_buysa_35
Önceki konuda ben de gelini hakli bulmuştum daha doğrusu konu sahibini hatalı bulmuştum bana göre o konuda haklı kimse yoktu :) sadece az ya da çok hatası olanlar vardı.

Ama bu konuda geline dalardim ben olsaydım,minicik çocuğa bağırmış arsız!

Gelinin genel karakteri anlaşılıyordu aslında.
Saf ayağına yatan cinsten:)
Ama aşkıım ablan beni yanlış anlıyor deyip duruyordu eşine. Mıymıymıy yapıyordur. :)

Gelinin genel karakteri anlaşılıyordu aslında.
Saf ayağına yatan cinsten:)
Ama aşkıım ablan beni yanlış anlıyor deyip duruyordu eşine. Mıymıymıy yapıyordur. :)
Aslında ortada bir sorun ve tartışma varsa hatalı tek bir taraf yoktur iki taraf da hatalıdır.diğer konuda hatası büyük olan konu sahibiydi ancak bu konuda gelin hanım.

Bir yere kadar iki yetişkin tartışmış dedim ama ne zamanki yeğenine terbiyesiz diye bağırdığını okudum o anda koptu ipler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…