- 28 Şubat 2013
- 469
- 254
- 41
-
- Konu Sahibi Hayat_buysa_35
Bu da aynisi benin kv. Emekli maasini bile hesaplardi aklinca. Onunla da gezecek napsin..Var gercekten boyle insanlar surekli bi beklenti onu alsin bunu alsin.parasini da versin cebine kendi de ekmek elde su golden ota cope harcasin.
Kv kp eline ne kadar para geciyo aylik onu bile takip eden gelinler var.
Buzdolabi ve cocuk odasi icin araba mi satilirmis.
Gerisini napcakmis paranin onunlada diger esyalari mi yenileyecekmis.
Insallah sizinki akillanmistir.Ben sana hak verdim
Haketmis
Aynı benim gorumcesin
Eltime de buna benzer bi konuşma yapmıştı
Elti de elti yani
Bir gelin olarak konunuzu okudum ve evime bastan asagi bir goz gezdirdim
Ne kadar fakir oldugumu bir kez daha anladim
Oglumun bir oda takimi bilem yok, bir tek park yatak hepsi o.
Dediginize katiliyorum, kendi kazanip kendi yapsin herkes her seyini. Ve en onemlisi,artik ana babasinin totosundan da ciksin koskoca evli barkli insanlar. Sevismeyi biliyorsan parani kazanip kendi ayaklarin uzerinde de durmayi bilmelisin. Iyi yapmissiniz ipleri kopararak
Bu da aynisi benin kv. Emekli maasini bile hesaplardi aklinca. Onunla da gezecek napsin..
Zamaninda bana " Abla dr. A gidecegim gidemedim bana yardimci ol" diyerek haftaligimi almisti benden. Sonra bi baktim facebook ta check-in yapmis yakin bir il de restaurantta yemek yerken. Gittigi yerin bir menusu 30 tl den asagi degil masa fulldu. Nasil yedin benim 1 hafta calistigim alin terimi. O zaman aptalmisim dedim ki cani cekmistir diye dusundum. Simdi kendime kiziyorum ne aptalmisim cocuguma ihtiyacini alamazken gidip bunun zevkine para vermisim.
Insallah sizinki akillanmistir.
Beni guldurdunuz Allah ta sizi guldursun sonuna kadar katiliyorum yineBir gelin olarak konunuzu okudum ve evime bastan asagi bir goz gezdirdim
Ne kadar fakir oldugumu bir kez daha anladim
Oglumun bir oda takimi bilem yok, bir tek park yatak hepsi o.
Dediginize katiliyorum, kendi kazanip kendi yapsin herkes her seyini. Ve en onemlisi,artik ana babasinin totosundan da ciksin koskoca evli barkli insanlar. Sevismeyi biliyorsan parani kazanip kendi ayaklarin uzerinde de durmayi bilmelisin. Iyi yapmissiniz ipleri kopararak
Ne mutlu size, calisip kendi aldigin esya mal mulk kadar guzel bir sey yok bu dunyada bence.Bende çok fakirim bir dolap bir yatak o kadar bebemin odasında
Kimseye yük olmam genç odamda olmayı versin
Valla ne diyecegimi bilemedim.Boşandı
Sizlere de bunlar yapilsa ne yapardiniz merak ettim. Hayir bir de ben ona gidip gelen biri de degilim. Gelip gelip beni buluyor.
canım ınankı baslıgı okuyunca ohh cok ıyı yapmıs dedım
neden bılıyor musun
bızım basımızda da enteresan bı sahıs var adına ne kadar gelın denılıyorsa da ( kardesımın esı )
valla 8 senelık evlıler daha ben kardesımın evlı oldugunu bıle ınanmıyorum cunkı ortada bı gelın yok
coooook enteresan bı ınsan
ama bız hıc bır zaman ona karısmadık olumsuz bı elestırı yapmadık yuzune yınede yaranamadık
sız patır patır soylemıssınız ondan bıraz bana tuhaf geldı ondan oyle yazdım
Valla ne diyecegimi bilemedim.
Bizden uzak olsunlarda isterse 200 sene evli kalsinlar
Saf mı?? Kayınpederinin arabasını sattiracak kadar saf ve yüzsüz.Gelininiz temiz saf kalpli belli size saygisini hic bozmamis.bu arada ufacik cocuk mayodan ne anlar..
Aynen oyle oldu bizi kullandi. Zaten babamda kizmaya basladi kardesime. Arac onlarda vergisini vermezler sigortasini yaptirmazlar. Kardesime soyledi ama ise yaramadi. Bu cocuk evlenmeden once boyle degildi ama. Sorumluluklarini bilen bir cocuk ve paragoz degildi. Biz zaman beraber calistik bana 400 tl kadar yardimci olmustu onu veremedim o sira. Abla canin sagilsun senin ben de emegin cok dedi.Geline bak sinsi sinsi yürütmüş bu zamana kadar işi. Bazıları da saf demiş, saf görmesek inanıcaz.
Valla tepkinde çok haklısın. Ben olsam ben de böyle tepki verirdim. Hatta daha fazlasını verebilirdim de. Zamanında alttan almışsınız, yardımcı olmuşsunuz o sizi enayi yerine koymaya çalışmış. Yerinizde olsam babayla da konuşurum alsın arabayı onlardan.
Valla sabrınıza hayret ettim. Ben araba satma teklifinde çoktan uçmuş yapismistim gırtlağa.Inanin cok ustume geldi bir de baktim akil yetisi kucucuk bir cocukla kavgaya denk kayis koptu ben de. Ben orda olmasam cocuga napardi kimbilir.
Eskiden hal hatir sormaya arardim aramaz oldum. Evine davet ederdi artik gitmez oldum. Resmen kaciyorum ondan ama o illa beni buluyor. Hayir eger bana kinjn varsa sen de uzak dur ne isin var yamacimda.
Aynen oyle oldu bizi kullandi. Zaten babamda kizmaya basladi kardesime. Arac onlarda vergisini vermezler sigortasini yaptirmazlar. Kardesime soyledi ama ise yaramadi. Bu cocuk evlenmeden once boyle degildi ama. Sorumluluklarini bilen bir cocuk ve paragoz degildi. Biz zaman beraber calistik bana 400 tl kadar yardimci olmustu onu veremedim o sira. Abla canin sagilsun senin ben de emegin cok dedi.
Simdi 10 tl alsam vermesem yanindaki donuma kadar alir.
Cok saftir evet. Hayir yani ufacik cocuga ne almaliydim? Yasinda bile degil cingirak alipta daha fazla mi tepki gorseydim?Gelininiz temiz saf kalpli belli size saygisini hic bozmamis.bu arada ufacik cocuk mayodan ne anlar..
Haketmis edepsizKaynanamin oturduğu eve göz dikti. Sen çık kiraya ben burda oturcam dedi.
Ki o ev kaynanamin gozyaslariyla yapılmış bi ev orası uzun hikaye
Evlenmeden önce kaynanamla oturmayi kabul etti.
Hatta ben sordum x eminmisin diye
Abla Evimi asla ayirmam demişti
Evlendi 7 ay sonra kaynanami evden çıkarmaya kalktı.
Bütün kardeşler ayaklandı tabi
Buda defolup gitti babasının evine
Kaynim da tek celsede boşadı
Aynen oyle oldu bakalim yine ne ile gelecek karsimaSaf mı?? Kayınpederinin arabasını sattiracak kadar saf ve yüzsüz.
O sessizliğe saygı denmez. Artık patlamış bir insan karşısında tirsmak denir. Şimdilik bu tavırları yakında cadı tırnaklarını gene çıkaracaktır.
Ben eskinden cok ilimliydim. Daha yeni yeni carlamaya basladim. Seviye seviye yukseliyorum sanirimValla sabrınıza hayret ettim. Ben araba satma teklifinde çoktan uçmuş yapismistim gırtlağa.
Ilk evlendiklerinde verildi ama zaman zaman yine babamlarda kaldi. Hamile kalir kalmaz surekli onlarda kalmaya basladi su an da yine onlarda yaniAraba ne zamandır onlarda?