GELINIMIZLE IPLERI KOPARDIK COK SUKUR

Bu da aynisi benin kv. Emekli maasini bile hesaplardi aklinca. Onunla da gezecek napsin..
Zamaninda bana " Abla dr. A gidecegim gidemedim bana yardimci ol" diyerek haftaligimi almisti benden. Sonra bi baktim facebook ta check-in yapmis yakin bir il de restaurantta yemek yerken. Gittigi yerin bir menusu 30 tl den asagi degil masa fulldu. Nasil yedin benim 1 hafta calistigim alin terimi. O zaman aptalmisim dedim ki cani cekmistir diye dusundum. Simdi kendime kiziyorum ne aptalmisim cocuguma ihtiyacini alamazken gidip bunun zevkine para vermisim.

Ben sana hak verdim
Haketmis
Aynı benim gorumcesin
Eltime de buna benzer bi konuşma yapmıştı
Elti de elti yani
Insallah sizinki akillanmistir.

Bende çok fakirim bir dolap bir yatak o kadar bebemin odasında
Kimseye yük olmam genç odamda olmayı versin

Boşandı

Beni guldurdunuz Allah ta sizi guldursun sonuna kadar katiliyorum yine

Allah yardım etsin sabır versin vallahi. Herkeste bir gelin sıkıntısı var. Sen alın terinle biseylerden kısa kısa birikim yaparsın sonra hepsi gider kalırsın ortada. Bide sana yaptıklarına hiç dönüp bakmaz ama kendisi hala nerden para alsam diye bakar...

Geline bak sinsi sinsi yürütmüş bu zamana kadar işi. Bazıları da saf demiş, saf görmesek inanıcaz.

Valla tepkinde çok haklısın. Ben olsam ben de böyle tepki verirdim. Hatta daha fazlasını verebilirdim de. Zamanında alttan almışsınız, yardımcı olmuşsunuz o sizi enayi yerine koymaya çalışmış. Yerinizde olsam babayla da konuşurum alsın arabayı onlardan.

Inanin cok ustume geldi bir de baktim akil yetisi kucucuk bir cocukla kavgaya denk kayis koptu ben de. Ben orda olmasam cocuga napardi kimbilir.
Eskiden hal hatir sormaya arardim aramaz oldum. Evine davet ederdi artik gitmez oldum. Resmen kaciyorum ondan ama o illa beni buluyor. Hayir eger bana kinjn varsa sen de uzak dur ne isin var yamacimda.

Valla ne diyecegimi bilemedim.
Bizden uzak olsunlarda isterse 200 sene evli kalsinlar

Kaynanamin oturduğu eve göz dikti. Sen çık kiraya ben burda oturcam dedi.
Ki o ev kaynanamin gozyaslariyla yapılmış bi ev orası uzun hikaye
Evlenmeden önce kaynanamla oturmayi kabul etti.
Hatta ben sordum x eminmisin diye
Abla Evimi asla ayirmam demişti
Evlendi 7 ay sonra kaynanami evden çıkarmaya kalktı.
Bütün kardeşler ayaklandı tabi
Buda defolup gitti babasının evine
Kaynim da tek celsede boşadı

Gelininiz temiz saf kalpli belli size saygisini hic bozmamis.bu arada ufacik cocuk mayodan ne anlar..
Saf mı?? Kayınpederinin arabasını sattiracak kadar saf ve yüzsüz.
O sessizliğe saygı denmez. Artık patlamış bir insan karşısında tirsmak denir. Şimdilik bu tavırları yakında cadı tırnaklarını gene çıkaracaktır.

Aynen oyle oldu bizi kullandi. Zaten babamda kizmaya basladi kardesime. Arac onlarda vergisini vermezler sigortasini yaptirmazlar. Kardesime soyledi ama ise yaramadi. Bu cocuk evlenmeden once boyle degildi ama. Sorumluluklarini bilen bir cocuk ve paragoz degildi. Biz zaman beraber calistik bana 400 tl kadar yardimci olmustu onu veremedim o sira. Abla canin sagilsun senin ben de emegin cok dedi.
Simdi 10 tl alsam vermesem yanindaki donuma kadar alir.

Valla sabrınıza hayret ettim. Ben araba satma teklifinde çoktan uçmuş yapismistim gırtlağa.

Araba ne zamandır onlarda?

Okurken 1 yıl geçti sandım ve yarıda bıraktım.

O hediye olayında küçücük çocuğa terbiyesiz diye bağırdığı an saçına yapismistim ben olsaydım.orada okumayi biraktim zaten.

Cok iyi konuşmuşsun ama cevaplarindan değişik bir tip olduğu belli gelinin. Ne sacma cevaplar vermis. Anlamaya calismamis bile. Bu yüzden dediklerini aynen uygula hic muhatap olma. Kesinlikle izin vermeyin satmasina bence

Gelininiz temiz saf kalpli belli size saygisini hic bozmamis.bu arada ufacik cocuk mayodan ne anlar..
Cok saftir evet. Hayir yani ufacik cocuga ne almaliydim? Yasinda bile degil cingirak alipta daha fazla mi tepki gorseydim?
Ayrica bu cocuk buyumeyecek mi? Cocuk bezden de anlamiyor ama poposunda hep bez var.

Haketmis edepsiz

Aynen oyle oldu bakalim yine ne ile gelecek karsima

Valla sabrınıza hayret ettim. Ben araba satma teklifinde çoktan uçmuş yapismistim gırtlağa.
Ben eskinden cok ilimliydim. Daha yeni yeni carlamaya basladim. Seviye seviye yukseliyorum sanirim Omrumde kimseye boyle yukselmedim. Bundan sonra ektigini fazlasi ile bicecek.

Araba ne zamandır onlarda?
Ilk evlendiklerinde verildi ama zaman zaman yine babamlarda kaldi. Hamile kalir kalmaz surekli onlarda kalmaya basladi su an da yine onlarda yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…