GELINIMIZLE IPLERI KOPARDIK COK SUKUR

İnsanları anlamaya çalışsanız keşke!

Geline taktığı yok. Ben mi yanlış yapıyorum diye sorguluyor kendini konu sahibi.
Yine hatayı kendinde arıyor ve konu açıyor gelinle ilgili.
Yanlış mı anlıyorum gelini diye vicdan yapıyor. Yazıyor fikir alıyor burada.
Haddini bilmesi lazım gelinin de. Saygı!

cümleye bakın "halası kızımı özlemedin mi hemen gelmedin" bu kızın kurduğu her cümle art niyetli!

Eveeett :)))
Önceki konuda da gelin haksızdı ama gelin ya kk üyeleri hemen korudu.

Nankör, şımarık gelin.
Ne iyi yapmışssınız oh ağzınıza sağlık.
H Hayat_buysa_35

Evet isim gucum yok kk bana hak versin diye onca gun dusundum A4 kagitlari bitirdim ve senaryo yazdim sonra gelip konu actim.
3000 tl maas alan birinin ve borcu yok genc odasi vs. Icin araba sattirmasini ben de mantikli bulmadim ki zaten akil kari degil. Kuskulanmadimda degil hani
Az once yorumda da yazdim ben den dr. Parasi diye calistigim haftaligimi alip yakin bir ilde restaurantta karnini doyurup bir de egosu icin facebook ta check-in yaparak resim koyan birinden hersey beklerim.
Ikiside yegenim ve ister birine 5 hediye alirim digerine 1 ya da hic almam bu benim irademe kalmis birsey.
Bir magazanin indirim reyonundan aldim. Fakat dusunemiyorsunuz degil mi cebim de ne kadar vardi?
O HEDIYEYI ALMAK ICIN BILE HANGI IHTIYACIMDAN KISTIM??
Aldigim mayo digerine aldigim hediyeden daha pahaliydi ve cok sikti.
Ayrica gonlumden geceni aldim begenmiyorsa atar cope.
Burdan sunu anladim ki size gore hediye degil, hediyenin degeri, adedi, ne oldugu cok onemli bu zihniyeti degistirin bence.

Yatak icin araba satilirmiymis yaa ki kendilerinin bile degil bu zamana kadar kv sadece bi Kere paramiz yoktu 20 tl alip bez almistik onuda haftasina geri verdik benimde oglumun odasi yok ama gidipte kimseye ogluma oda alin demiyorum benim cocuguma esim tarafindan hic bisey yapilmiyo lafa gelince cok severler bizdende herseyi beklerler Yok halimizle buna ragmen gidipte sizde bunu yapin alin demiyorum kendi yagimizda kavruluyoruz yuzsuzluk yaptigi hediye istenemez begenmemezlik yapilmaz kv buzamana kadar oglum 21 aylik iki kere pijama aldi benim gidip alcagim seyler degil bide buyukler ama tesekkurumu ettim copede atilmaz evde giydiriyorum gerci kiymetim bilinmiyo hep susan olmama ragmen ama neyse iyi yapmissiniz normalde gelinleri tutardim ama haklisiniz siz akli basina gelene kadar devam edin

Benim kizima da cok yakin bir arkadasimiz evlendi de odasini verdi

Yatak diye yola ciktida ne yapacakti orasida mechul. Yukarda bir arkadas yorum yazmis hediye hususunda Allah askina bir okur musunuz?
Siz en guzelini yapmissiniz hediye bu ya hu her hediye kafamiza gore mi? Begenmiyorsa atsin ama laf etmesin.
Aldigim mayo da dandik birsey de degil lisansli bir urundu.
Bazen obur yegenimede birsey alirim uzakta olunca bazen beden tutmuyor. Diger gelinimizde dobradir. Cok cici bir terlik almistim ayagina olmadi. Bana dedi ki abla degisimi var mi? Canim 1 ayi gecti olmaz sanirim. Abla o zaman musaden varsa bunu yegenime vereyim dedi. Ver tabi dedim.
Cocuga olmadi acikca da kirmadan soyledi hic de kirilmadim.

Okurken bizide sinir harbine soktun vallahi iyi yapmışsın bence rahat batıyor anlaşılan biraz kaba oldu ama yani ne diyebilirdim ki başka Allah sabır versin diyorum

Tövbee

Siz muhalefet olmasaniz olmaz zaten size ne oluyorsa.
Aa sen şu anneleri taşlayan sonra da ama konu acanlari tasliyorlar diye yakınan üyesin

Bak burada da aynı şeyi yapmışsın.

Konu sahibinin aldığı hediyeye bile laf söylemek suçlamaya çalışmak için pek tuhaf olmuş

Bu arada gelinin babasinin arabasini isteyip satmak istemesi dogru degil ben de kizardim bencillik zorda da degil keyfi diyor.onun disinda gorumcenin cok ustune gidip saygisizla karsilik vermemis cirkeflesmemis fesat olmadigini dusundum ici disi bir gibi.

Aa sanki bilmiyorsun tuh nasil da unuttun.konulari tasi canim habire nereye kadar.bence biz birbirimize yazismayalim ..bana gicik oldugun belli..bence yazismayalim karsilikli en guzeli bu.selametle sevgili uye.

yorumları okudum aklıma şu geldi 3000 tl maaş 3 kişilik bir aile için yeterli olmalıdır azar azar eksiklerini dahi alabilirler çocuk odası için arabada satılmaz yani gelin tamamen haksız siz haklısınız
altında başka şeyler olabilir diye düşünüyorum ben ya bu gelin kardeşinizden olmayacak şeyler istiyo adamı sıkıntıya sokuyo
yada kardeşinizin bilmediğiniz 1 dünya borcu var
bir örneğide bizde var çünkü ama kimse bilmez borçları olduğunu kimseyede belli etmezler hergün biyerdeler yani
gidip eşinden istemesi gerekirdi diye düşünüyorum çok saçma çocuğu yapan onlar bakacak olanda onlar olmalı
aralarında sorunlar olabilir bir araştırın bence

Aa sanki bilmiyorsun tuh nasil da unuttun.konulari tasi canim habire nereye kadar.bence biz birbirimize yazismayalim ..bana gicik oldugun belli..bence yazismayalim karsilikli en guzeli bu.selametle sevgili uye.

Sana niye gıcık olayım benim için tanımadığım ve bir yeri olmayan birine niye gıcık olup niye seveyim ya da sevmeyeyim? Herhangi bi üyesin ışte ve cidden şimdi o olduğunu fark ettim.

Muhatap olmasak iyi olurda belirli kişiler dışında nick aklımda tutamıyorum.başka bir konuda denk gelirsek uyar beni :) bulaşmam.

Ben sizi hic unutmadim ama.aklimda mih gibi kaldin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…