GELINIMIZLE IPLERI KOPARDIK COK SUKUR

Böyle insanlarla sürekli aynı ortamda olmak çok rahatsız edici. Allah sabır versin.
Amin

Uhhuuu uvv
Valla tırsım tırsım tırıstırım oldum
Gelin sen ne söylesen ılmlı konuşmuş alttan alan gelin olmuş şu yazdıklarından bu anlaşılıyor
Patlayabilirsin tamam haklı da olabilirsin ama çok hızlı gitmişsin biraz yavaş ol
Karşında çocuğu azarlar gibi saydırmışsın
Gelin yeğenine terbiyesiz demiş ama
Maşallah seninde ondan aşağı kalır yanın yok
Görümcem benle böyle konuşsa onun değil bağlarını heryerini koparır eline verirdim
Bende eli maşalıgillerdenimdir:KK14:
Sizin gelin saf
Neyapmışsada söylüyor
Doğrudur abla hee abla diyen biri onun beynine tahta gerek
senin de diline eksiklik ..
Az sakin olun yahu
İnş banlanmam :cool:
Baska zaman olsa altta kalmazdi hic bir zaman kalmadida. Ama, beni ilk kez boyle gozlerimden simsekler cakarken gordu. Alisik degil bu halime ne yapacagini bilemedi. Az yumusasam rovansini alir o altta kalmaz.
Size su yapilanlarin 10 da biri yapilsa siz napardiniz gercekten merak ettim.

Sizin için sevindim.İnşallah yakanızdan düşmüştür.Kadın zaten normal değildi.Gitsin nazını cazını kaprisini kocasına yapsın artık.
Ben de cok sevindim. Bulasmasin diye evine adim atmiyorum gelip beni buluyor

Gelininiz maalesef ki arsız yüzsüzün teki.. tavrını koymakta geç kalmışsın ama olsun bundan sonra en azından mesafeyi koruyarak kendini kurtarabilirsin... ama yerinde olsam o hanfendinin sesini sadece kendime değil de anneme karşı da keserdim.. çünkü anlaşılan annene karşı da aynı hadsiz hanfendi
Annem de oyle gariban zaten gelin tokat atsa niye attin demez. Anneme isi dusunce pesinde dolanir ama annem bir hasta olsun kapisini bile acmaz. Annem herseyin farkinda ama o da pasif kaliyor. Koskoca kadina akilda vermek istemiyorum yapamaz cunku uzuldugu ile kalir

Ya kardeşim kendi ayaklarının üzerinde duramayıp ömür boyu bir insana kambur olacak insanlar bi zahmet evlenmeyin ya. İnsanlar katlanmak, sizi çekmek zorunda değil ya, herkesin geçim derdi kendine göre var. Ben de gelemem böyle şeylere...

Annem de oyle gariban zaten gelin tokat atsa niye attin demez. Anneme isi dusunce pesinde dolanir ama annem bir hasta olsun kapisini bile acmaz. Annem herseyin farkinda ama o da pasif kaliyor. Koskoca kadina akilda vermek istemiyorum yapamaz cunku uzuldugu ile kalir
Akil verme zaten annene, kadıncağız iyice kendini kötü hisseder ama geline anneni taciz edemeyeceğini hissettir... valla biri benim annemi rahatsız edecek olsa buna yelteneni dilimle döverim

Baska zaman olsa altta kalmazdi hic bir zaman kalmadida. Ama, beni ilk kez boyle gozlerimden simsekler cakarken gordu. Alisik degil bu halime ne yapacagini bilemedi. Az yumusasam rovansini alir o altta kalmaz.

Gelin nasıl karakter de bilmiyorum
Geçmişte ne yaşadınız onuda bilmiyorum
Eğer gerçekten bezdiren cinstense ve korkusundan kalakaldıysa haklısındır
Ama böyle konuşup haksız durumada düşme
Umursamaz olmak görmezden gelmek yok gibi davranmak karşındakini hem çıldırtıyor hem uysallaştırıyor
tecrübeyle sabittir[/QUOTE]

Benim yengem bunun bir üst versiyonu. Abim bize sarılsa bile cinnet geçiriyor. Abime aman bizlerden uzak dur huzurun bozulmasın diyoruz.

Ya kardeşim kendi ayaklarının üzerinde duramayıp ömür boyu bir insana kambur olacak insanlar bi zahmet evlenmeyin ya. İnsanlar katlanmak, sizi çekmek zorunda değil ya, herkesin geçim derdi kendine göre var. Ben de gelemem böyle şeylere...
Cok dogru diyorsunuz kardesimde kurma akilli olunca bizi ailebank olarak goruyorlar. Bizimde durumumuz iyi degil ve ben de o ailenin cocuguyum. Ne yapayim eteklerine mi yapisayim? Ben cocugumun ihtiyacina zor yetisiyorum. Bir zamanlar beni de doldurmaya kalkti. "Kv. Emekli maasi aliyor bir basina o para fazla gelir size para gondersin soylede" dedi. Kv. Hasta kimi kimsesi yok koyunu birakip bir yere gitmek istemiyor. Bir de kadinin 3 bes kurusunu biz alacagiz oh ne ala memleket

Ayy okurken çok bunaldım, iyi sabretmişsiniz. Mesafe koymanız da çok iyi olmuş, böyle devam etmeniz en mantıklısı olur. Bazen insanları değiştirmek mümkün olmuyor böyle durumlarda hem akıl hem beden sağlığını korumak için araya mesafe koymak gerekebiliyor.

Akil verme zaten annene, kadıncağız iyice kendini kötü hisseder ama geline anneni taciz edemeyeceğini hissettir... valla biri benim annemi rahatsız edecek olsa buna yelteneni dilimle döverim
Bu konusmamin icerisinden o mesaji almasi gerekti zaten. Ama anlayabileceginide pek dusunmuyorum.

Bence ipleri koparmamışsınız. Sadece biraz ayar vermişsiniz.
Aile olunca tamami ile kesemiyorsunuz. Ipleri kopardim derken mesafeyi ciddi sekilde koydum.

İyi yapmışsın, inşallah bundan sonra haddini bilir. çıldırdım okurken:duduk: öyle saf kız ayağına yatıyoda onu da yemedim. Pof!!
Ne sadi yaaa... Asil saf bizmisiz de gec anladik.

Gelin nasıl karakter de bilmiyorum
Geçmişte ne yaşadınız onuda bilmiyorum
Eğer gerçekten bezdiren cinstense ve korkusundan kalakaldıysa haklısındır
Ama böyle konuşup haksız durumada düşme
Umursamaz olmak görmezden gelmek yok gibi davranmak karşındakini hem çıldırtıyor hem uysallaştırıyor
tecrübeyle sabittir
[/QUOTE]Baskin ve patavatsiz bir karakter. Ben merkezli ve bencildir.
Umursamiyorum evine gitmiyorum ama getirip kendini koyuyor karsima.

Kaç yaşında gelininiz?
27 olmasi lazim

Benim yengem bunun bir üst versiyonu. Abim bize sarılsa bile cinnet geçiriyor. Abime aman bizlerden uzak dur huzurun bozulmasın diyoruz.
Ben de uzak durmaya calisiyorum ama gelip orta yerine duruyor hayatin.

Var gercekten boyle insanlar surekli bi beklenti onu alsin bunu alsin.parasini da versin cebine kendi de ekmek elde su golden ota cope harcasin.
Kv kp eline ne kadar para geciyo aylik onu bile takip eden gelinler var.
Buzdolabi ve cocuk odasi icin araba mi satilirmis.
Gerisini napcakmis paranin onunlada diger esyalari mi yenileyecekmis.

Bir gelin olarak konunuzu okudum ve evime bastan asagi bir goz gezdirdim
Ne kadar fakir oldugumu bir kez daha anladim:deli:
Oglumun bir oda takimi bilem yok, bir tek park yatak hepsi o.
Dediginize katiliyorum, kendi kazanip kendi yapsin herkes her seyini. Ve en onemlisi,artik ana babasinin totosundan da ciksin koskoca evli barkli insanlar. Sevismeyi biliyorsan parani kazanip kendi ayaklarin uzerinde de durmayi bilmelisin. Iyi yapmissiniz ipleri kopararak

X