Gelinimiz bana kardesimi sikayet etti!

Laflarımı çarpıtmayın isterseniz, tutturmuşsunuz bir "sizin doğrularınız da sizin doğrularınız!" gidiyorsunuz.yazdığım iki lafı almış, aralarını da siz doldurmuş kafanıza göre yazmışsınızdır.
Ben o gelin itaatsiz olsun, saygısız olsun mu dedim ha?Gösterin nerede demişim.Evet kadın ezilmez dövülmez, hakkı olan herşeyi yapar bunun neresi yanlış?Ya da siz aksini mi savunuyorsunuz anlamadım???

Kadın çalışıp çalıştığıyla evin geçimine yardımcı oluyorsa adam ise parasına eşini karıştırmıyorsa, evet kafasına göre iş yapmış olur, bunda da bir sorun yok sanırım, çünkü dediğim gibi evi geçindirme vazifesi erkeğindir kadın yardımcı oluyorsa ev ekonomisi üzerinde laf söyleme, karışma hakkına da sonuna kadar sahiptir.Yok kadın çalışmıyorsa da zaten eşinin ihtiyaçlarını karşılaması lazım, bu HAKTIR.Ev ekonomisi üzerine söz söyleme hakkını eşi verir veya vermez, hanımının ihtiyaçlarını karşılayabildikten sonra sorun yok(gerek de yok bence).

Benim düşüncelerim tutarlı bayan, ama sizin anlattığınız tutarsız olay üzerinde sırıtabilir, doğrudur.

Evet kadının malı kadınındır, var mı ötesi?Erkekse eşinin ihtiyaçlarını herhalükarda karşılamak zorundadır,kendi yediğinden yedirmeli kendi igiydiğinden giydirmelidir.Ben halen aynılarını savunuyorum.

Konunuza yorum yapan herkes sizi haklı bulmak zorunda değil, illa haklı bulunmak istiyorsanız geçin aynanın karşısına kendiniz sorun kendiniz yanıtlayın.Sonra konunuza zahmet edip yazanlara da "kendi doğrularınızı kendinize saklayın" diye saçmalamamış olursunuz.Benim doğrularıma da laf etmeyin,haddinize değil çünkü emin olun sağlam temelleri var.Hele hele de "eğrinizi doğrunuzu düzeltin, canınız acımasın" ne demektir hiç anlamadım, bunu söyleme hakkını kendinizde nasıl buldunuz onu hiç hiç anlamadım.

Kişiliği gelişmiş,kalakteri oturmuş,özgüven sahibi birinden çok uzak bir tarz bu ...:44:

Şikayet ettiği eşi neticede sizin kardeşiniz ve böyle ithamlarda bulunması hiç hoş değil.Çok bencilce ve kontrolsüzce yapıldığını düşünüyorum.Çözüm arama / bulma şekli değil bu.

Kesinlikle bu tarz söylemlerine fırsat vermeyin.Aksi halde canınız çok sıkılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…