Ne guzel isinize gelmeyince kadinin her giderini ve istegini karsilamak erkegin gorevidir demissiniz. Bir kadinada kocasina itaatkar ve saygili olmak duser. Kocasina asi olmak yersizdir ve dogru degildir. Konu aciga cikti ve neler oldu birde bakin, aileler birlesti ve kiz suclu cikti hatta kendi ailesinden azar isitti bu kadar kardesimi sokbogaz edip ortaligi karistirdigi icin ama yinede kardesim baristi ve ailem kizi bagrina basiyor ki bende kiyamam ona. Cunku gelinimiz ve basimizin taci.
Kadin ezilmez, dovulmez, kadin höt bile denmez ama kadinda sizin yapinizca istedigini yapar oylemi. Nerde kaldi karsilikli istisare sevgi saygi. Eger gelinin harcadigi karar verdigi ayri olacaksa kardesimle bir hayat paylasmanin anlami ne. Kardesim bir yana bu herkes icin gecerli. Neden sizin dogrularinizda nasil isinize geliyorsa ona gore oluyor heralde. Dogrularinizi savunurken tam savununki savundugunuz dogrular akil karistirmasin.
Ama eminimki sizin dogrularinizda erkek benim param ben ne istersem onu yaparim deseydi, o nasil erkekmis, sana danismiyor kafasina gore isler yapiyor derdiniz ve mahkeme yolu gosterirdiniz. Eminimki buda sizin dogrularinizdan biri. Kendi dogrularinizi kendinize saklayin ve birazda olsa geleceginiz icin bence dogrularinizin egriligini duzeltinki caniniz acimasin. Kimse gelinini parasiz harcliksiz ortada birakmis degil ve sovup dovende yok. Ama gerek kardesim gerek gelinimiz herkes haddini bilmeli. Kimse kimseye kalkipta HASTA diyemez. BU buyuk bir saygisizliktir. Buda benim dogrum. Mutluluklar.........