Gelinime teşekkürler...

Hepinize çok teşekkürler ediyoruma.s.

Allah herkesin gönlüne göre versin...

Dili tatlı
Görünüşü şen
Gönlü dürüst
İçi ve dışı bir olmak
İyi düşünüp iyi görmek
Zor olmasa gerek

Şu üç günlük dünyada,böyle olmak zor değil. :1hug:

Allahım dilerim bir ömür boyu mutluluğunuzu daim etsin,Allah nazarlardan saklasın..
Ne güzel aynı benimle kayınvalidem gibi..
Kötü kayınvalide modellerine örnek olsun umuyorum...
Sevgilerimle

çok yakışıyorlar birbirilerine.
mutlulukları gözlerinden okunuyor.
ALLAH daim mutlu eder inşallah.

Hem en sevdiğim şarkıdır hemde görüntüler gözlerimden akıttırdı valla Allah mutlulugunuzu daim etsinn

ablacım harika.....:çok üzgünüm:
Allah mutluluklarını daim etsin:1rolleyes:
Evlatlarınızın daha nice güzel günlerini görün inşallah..a.s.

Gurba prenses,ben bu klibi her seyrettiğimde gözyaşlarımı tutamıyorum..senağlamaOğlumu da Gelinimide çok seviyorum ve onları çok özlüyorumsenağlamaHerkese cümlesine hepinize bu mutluluğu yaşatsın.Gelinime bir kez daha teşekkür ediyorum.Bana bu klibi gönderip,hasretimi biraz olsun dindirdiği için:1hug:

allah mutluluklarını daim etsin bukadar güzel mutlulugun üstüne bir mutluluk daha versin torun bu arada sizide taktir ediyorum ve teşekkür ediyorum çok güzel bir örneksiniz ya her iki yanagınızdan sevgiyle öpüyorum

ay benımde annem olurmusunuz bende cok ıyıyımdır bende ızmırlıyım ama amasyada oturuyorum 1.5 yıllık evlıyım 1 oglum var ama 2 defa gördum onları bırkere dogumuma geldıler 1 haftalıktı oglum gıttıler sımdı oglum 4.5 aylık ama görseler tanıyamazlar çok özledım onları.sızın gelınınız nerde oturuyor uzaklarmı

Canım çok teşekkür ederim bu güzel dilekler için herkesin gönlüne göre versinŞeniz
Canım beni hem güldürdün:roflol:hem de duygulandırdın:çok üzgünüm:Bebeğini allah bağışlasın.Evet gelinim ve oğlum Bakü delersenağlama onları çok özlüyorum..Gurbette olmak çok zor..Şeniz
ne güzel allah mutluluğunuzu daim etsin...
Amin canım..Cümlesininkine mutluluk benim çocuklarıma da..Şeniz

Allah bir yastıkta kocatsın mutlulukları daim olsun örnek gelin kavınvalidesiniz darısı başımıza böyle bir mutluluk...

: allah nazardan korusun mutlu mest etsin inşallh bir ömür boyu senide tebrik edrim ablacım böyle güzel bir oğlun ve gelinin olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…