Gelinime teşekkürler...

yaa ne kadar güzel işte örnen gelin kaynana modelii
allah bozmasın ablacımmmm 41 kere maşallah...

seyrederken benimde gözlerim dolu dolu oldu inan..
Allah tez zamanda kavuştursun sizleri birbirinize
Mutlulukları daim olsun,hep böyle mutlu kalırla inşallah

ablacıgım çok güzel bir gelininiz varmıs allah sahibine bağışlamış allahım daim etsin mutluluklarını her zaman çok güzel bir video hazırlamıslar

allahım ne kadar güzel birşey ya işte örnek gelin kaynana maşallah. hiç bozulmasın aranız yaa

Allah mutluluğunuzu daim etsin:1hug:
Böyle sevgi nadir bulunur gelin-kaynana sevgisi:1hug:
Ne mutlu size:1hug:

allah mesud bahtiyar bi yastıkda kocatsın bizlerde evlenince hayırlı bi evlilik yapparız ve mutlu oluruz inşallahsengözlerimebaksanab

Canlarım;
Ayşeertufan
Gözek
Kuğum
Azem
eylül13
kedicik81
Gülçiçek
mavrulam
ilal
gediz
xeddax
EcMel

Hepinize çok çok teşekkür ederim tekrar tekrar...a.s. Şeniz
Darısı ve hayırlısı inşallah bekarların başına...:1hug:

Ben mutluyum,oğlum mutlu,gelinim mutlu,dünürler mutlu..Ailede herkes mutlu...:1hug:Allahım hepinize ve herkese böyle mutluluklar yaşatsın..

Hepinize sevgiler..Şeniz

allah mesut bahtiyar etsin...bir yastıkta kocasınlar...allah ayırmasın...sevgiler

harika çok romantika.s Allah mesud etsin yavrularınıa.s. mutluluğunuz daim olsun

Ne guzel, takdir ettim sizi...
Allah hepimize bol bol mutluluk versin. :asigim:

Ben mutluyum,oğlum mutlu,gelinim mutlu,dünürler mutlu..Ailede herkes mutlu...:1hug:Allahım hepinize ve herkese böyle mutluluklar yaşatsın..

Hepinize sevgiler..Şeniz

ALLAH hep daim etsin inşallah..:asigim: çok duygulandım yaaa :1rolleyes::

Canlarım hepinize teşekkürler ediyorum,bu güzel dilekleriniz için a.s. Güzel bakmayı bilirsen,herşeyi güzel görüyosun :1hug: Kendin için,karşındakine mutlu olacak şeyler yaptın mı,sen de mutlaka mutlu oluyosun a.s.Herkes içindeki iyiyi
ortaya çıkardımı sorun kalmıyor.
Yaşca sizlerden büyük olduğum için,(Haddime değil ama)mutlu olmanın ufak püf noktalarını yazdım.Hepinize Sevgiler...Şeniz

a.s.Ablacım şimdi izledim,gelinine bayıldım,allah nazarlardan korusun mutluluğunuzu
Dilerim seneler geçtikçe daha mutlu.daha saygılı ve çok çok hoş sürprizlerle geçer günlerinizŞeniz
O görüntüleri izlerken kendi evlendiğim gün gözlerimin önünden geçti:asigim:
Dilerim ömürleri boyunca mutlu kalırlar.
Taze kaynana seninde o tatlı ellerinden öperima.s.

Canım aktinyacm,güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.a.s.Senin de el öpenlerin çok olsun annem Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…