- 13 Mart 2017
- 493
- 334
- 18
Herkes sormus neden aldin da onlar takmis gibi gosterdin diye.
O zaman birikimimle satilacak gibi yatirimlik birseyler aldim baska bir ulkeye gittigim icin kendime guvencem olsun diye. Nakit para gotursem harcanir biterdi ama sonradan cikti bu borcumuz var satalim muhabbeti. Boyle olacagini bilseydim hic almaz taktirmaz o parayi gizlice alir gotururdum oraya. Akil edemedim ki.
yahu gene alıp bankaya kasaya falan koysaydın..
para senin yatırım senin ..
taksınlar diye kv ye vermek niye?
Kaynanama hic kulak asmiyorum ben esimle de konustum mesafemi koruyacagim. Oradayken de oyle ayda bir gider gorusurum hepsi bu. Yoksa iyice suyu cikacak kavga edecegiz.
Diger konunuzda esinizi ve ailesini cok iyi anlatmissiniz surda 1 ay bile olmamis.ne degisti ki 1 ayda ? Nikah yapmissiniz zaten artik evlisiniz tum hesabi kitabi kenara birakip Allahim bana artik çektirme kocamdan yana yuzum gulsun diye dua et. Cunku bu is bozulursa ailene donmen imkansiz . Ve isin en.kotusu kv ve esin bunun farkinda. Bu kadar para hesabi yapmani diger konuyu okuyunca anladim. Hep para sikintisi ve hesabına tabii tutulmussun..para kavrima farkli bir anlam yukluyorsun kendinece haklisin. Ama cesursun oldukca yani baska bi ulkede ailen arkadanda yokken mehir olsa ne olmasa ne.. bence esinle arani duzeltmelisin.
Eğer gelinin kenarda birikmiş bir parası altını falan varsa erkeğe ait çoook acil ödenmesi gereken ölümcül bir borç çıkar ortaya hiiiiç şaşmazzz! Sen de bu klişe yalana kanmışsın bacım. O para giderse geri gelmez.Herkes sormus neden aldin da onlar takmis gibi gosterdin diye.
O zaman birikimimle satilacak gibi yatirimlik birseyler aldim baska bir ulkeye gittigim icin kendime guvencem olsun diye. Nakit para gotursem harcanir biterdi ama sonradan cikti bu borcumuz var satalim muhabbeti. Boyle olacagini bilseydim hic almaz taktirmaz o parayi gizlice alir gotururdum oraya. Akil edemedim ki.
Aynen
Kendi paramla aldıklarımı niye KVye vereyim? Düğünden sonra boynumdan çıkarırım sonra kendi kasama koyarım.
Bence yurtdışında gerçekten böyle bir kesim var Cherry.
Türkiye ve yurtdışı arasında sıkışan bir kültür galiba...
Aynen
Kendi paramla aldıklarımı niye KVye vereyim? Düğünden sonra boynumdan çıkarırım sonra kendi kasama koyarım.
Gerisini okumadim.Sozum oldugunda kendi paramla bestas, ince bir kolye, 22 ayar agir bir set, ikimizin alyanslarini bir de isyerimin verdigi 500 dolarla bileklik almistim. Hepsini esime ve ailesine verdim orada kendileri almis gibi taktilar.
Esim cok iyi birisidir hakkini yiyemem bana cok iyi bakar, romantiktir, hic hatalarimi yuzume vurmaz, gecmisimde 8 yillik bir iliskim.olmustu.tum yasananlara ragmen asla agzini acmaz bir tek bu siniri iste ben ustesinden gelemiyorum sinirlenince gozu birsey gormuyor.
Annesine karsi da beni asla ezdirmez savunur ama ne kadar da savunsa kadin konusuyor iste ikimiz ortak karar aldik mesafeyi koruyup az gorusmek icin zaten.
Eşin bu yaşına kadar kenara 3 kuruş koyamamış eşya almaktan aciz, senin altınını kendi takmış gibi gösteriş yapmış bozdurup borç ödeyecek ama sen sonradan bunların tekrar sana ödeneceğini düşünüyorsun. Asıl sana pes nasıl inanabilirsin bu duruma. Eğer verirsen bir daha asla alamazsın.
Eşin bu yaşına kadar kenara 3 kuruş koyamamış eşya almaktan aciz, senin altınını kendi takmış gibi gösteriş yapmış bozdurup borç ödeyecek ama sen sonradan bunların tekrar sana ödeneceğini düşünüyorsun. Asıl sana pes nasıl inanabilirsin bu duruma. Eğer verirsen bir daha asla alamazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?