- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
çoook güzel canım hayırlı olsun güle güle giy. az önce bana herşey yakışırda kız bu ayakkabıunın pudra rengini giydi orda gördüm ilk a ne güzelmiş dedim. şimdi görüncede şaşırdım. çok hoş gerçekten.
çok güzelmiş bugun bana herşey yakışırda yarışan kız giymişti son gittiği mağazada pudra renklerdeydi galiba orda da çok hoşuma gitmişti
ben de dantel ama bağcıksız burnu açık bi model beyenmiştim gelinlik için bu sene baya bi moda dantel ayakkabı
GULE GULE GIY:)
bagcıklarını kurdaleden yapsan nasıl olur acep?
bıde benımde adımı yazabılırsın:)
inşallah canım zamanı geldiğinde pat diye çıkart karşına adam gibi birisi
Vallahi inşallah canım duymak isterim kesinlikle
Inşallah gelinliği de görürsünüz
gerçi var birisi kuzum ama bakalım kısmet ya.ama biraz toplu ya bir ara şey derdim keşke toplu sevgilim olsada tombişim diye sevsem anam dilek kapım açıkmış keşke başka bişey diliyeymişim
Yaşıda büyük 27 yaşında:44: Bense 21:26:
önemli değil tatlım bunlar
önemli olan anlaşmak bizimde aramzda 7 yaş var mesela
süper tatlım güle güle giy. Hatta az önce kanal d'de bana herşey yakışırda krem rengi vardı tesadüfe bak aynı günde. Çok tarz bi ayakkabı bayıldım
haklısın canım aman herşeyin hayırlısı
ya bişe dicem bu ayakkabılar bu sene çk moda ve benim çk hoşuma gidiyor bunun başka renkleri felan kot pantalonla giyilmez mi ya bende almak istiyorum platform tarzı dantelli
evet canım şansa bide tv çıkmış teşekkür ederim
ben bunun beyazını istedim işte sonra buna karar verdim giyilir neden giyilmesin
Cok siradisi gözüküyor, dantelli olmasi ayrica hava katmis..
Nadir bulunan parcalari bende severim..
Ben hayatta böyle bir ayakkabi giy(e)mem.
Ama zevk meselesi. Mutluluklar dilerim. :)
119::119::119::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
güle güle giymen dileğiyle...
:81: speedy farkı
süpermiş canım yaa orjinal bi seçim
sipit çok farklı olmuş canım
mutlulukla giy inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?