Gelinlik Ayakkabısı Gelincik ayakkabım

teşekkür ederim kızlar
bende normal dantel beğendim başta sonra bi anda bu modeli gösterince fikrim değişti.
tv boy gösteriyor benim ayakkabı yaw az önce bi arkadaş daha söyledi

inşallah canım zamanı geldiğinde pat diye çıkart karşına adam gibi birisi

Vallahi inşallah canım duymak isterim kesinlikle
Inşallah gelinliği de görürsünüz

gerçi var birisi kuzum ama bakalım kısmet ya.ama biraz toplu ya bir ara şey derdim keşke toplu sevgilim olsada tombişim diye sevsem anam dilek kapım açıkmış keşke başka bişey diliyeymişim
Yaşıda büyük 27 yaşında:44: Bense 21:26:

önemli değil tatlım bunlar
önemli olan anlaşmak bizimde aramzda 7 yaş var mesela

süper tatlım güle güle giy. Hatta az önce kanal d'de bana herşey yakışırda krem rengi vardı tesadüfe bak aynı günde. Çok tarz bi ayakkabı bayıldım

önemli değil tatlım bunlar
önemli olan anlaşmak bizimde aramzda 7 yaş var mesela

haklısın canım aman herşeyin hayırlısı

ya bişe dicem bu ayakkabılar bu sene çk moda ve benim çk hoşuma gidiyor bunun başka renkleri felan kot pantalonla giyilmez mi ya bende almak istiyorum platform tarzı dantelli

......................

Eklentiler

• $House-of-Harlow-1960-Lilian.jpg
    18,5 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleyen: Moderatör:
süper tatlım güle güle giy. Hatta az önce kanal d'de bana herşey yakışırda krem rengi vardı tesadüfe bak aynı günde. Çok tarz bi ayakkabı bayıldım

evet canım şansa bide tv çıkmış teşekkür ederim

ben bunun beyazını istedim işte sonra buna karar verdim giyilir neden giyilmesin

Cok siradisi gözüküyor, dantelli olmasi ayrica hava katmis..
Nadir bulunan parcalari bende severim..

119::119::119::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

güle güle giymen dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…