How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gelinlik Ayakkabısı Gelincik ayakkabım

çoook güzel canım hayırlı olsun güle güle giy. az önce bana herşey yakışırda kız bu ayakkabıunın pudra rengini giydi orda gördüm ilk a ne güzelmiş dedim. şimdi görüncede şaşırdım. çok hoş gerçekten.

çok güzelmiş bugun bana herşey yakışırda yarışan kız giymişti son gittiği mağazada pudra renklerdeydi galiba orda da çok hoşuma gitmişti
ben de dantel ama bağcıksız burnu açık bi model beyenmiştim gelinlik için bu sene baya bi moda dantel ayakkabı:12:

teşekkür ederim kızlar
bende normal dantel beğendim başta sonra bi anda bu modeli gösterince fikrim değişti.
tv boy gösteriyor benim ayakkabı yaw az önce bi arkadaş daha söyledi :9::9::9:

inşallah canım zamanı geldiğinde pat diye çıkart karşına adam gibi birisi :9:

:61::61::61: Vallahi inşallah canım duymak isterim kesinlikle :71::71::71::71:
Inşallah gelinliği de görürsünüz :3:

gerçi var birisi kuzum ama bakalım kısmet ya.ama biraz toplu ya bir ara şey derdim keşke toplu sevgilim olsada tombişim diye sevsem anam dilek kapım açıkmış keşke başka bişey diliyeymişim:9:
Yaşıda büyük 27 yaşında:44: Bense 21:26:

gerçi var birisi kuzum ama bakalım kısmet ya.ama biraz toplu ya bir ara şey derdim keşke toplu sevgilim olsada tombişim diye sevsem anam dilek kapım açıkmış keşke başka bişey diliyeymişim:9:
Yaşıda büyük 27 yaşında:44: Bense 21:26:

önemli değil tatlım bunlar
önemli olan anlaşmak bizimde aramzda 7 yaş var mesela :31:

süper tatlım güle güle giy. Hatta az önce kanal d'de bana herşey yakışırda krem rengi vardı tesadüfe bak aynı günde. Çok tarz bi ayakkabı bayıldım

önemli değil tatlım bunlar
önemli olan anlaşmak bizimde aramzda 7 yaş var mesela :31:

haklısın canım aman herşeyin hayırlısı

ya bişe dicem bu ayakkabılar bu sene çk moda ve benim çk hoşuma gidiyor bunun başka renkleri felan kot pantalonla giyilmez mi ya bende almak istiyorum platform tarzı dantelli

......................

Eklentiler

• $House-of-Harlow-1960-Lilian.jpg
    $House-of-Harlow-1960-Lilian.jpg
    18,5 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleyen: Moderatör:
süper tatlım güle güle giy. Hatta az önce kanal d'de bana herşey yakışırda krem rengi vardı tesadüfe bak aynı günde. Çok tarz bi ayakkabı bayıldım

evet canım şansa bide tv çıkmış teşekkür ederim

haklısın canım aman herşeyin hayırlısı

ya bişe dicem bu ayakkabılar bu sene çk moda ve benim çk hoşuma gidiyor bunun başka renkleri felan kot pantalonla giyilmez mi ya bende almak istiyorum platform tarzı dantelli

ben bunun beyazını istedim işte sonra buna karar verdim giyilir neden giyilmesin

119::119::119::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

güle güle giymen dileğiyle...

Back