How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gelinlik Ayakkabısı Gelincik ayakkabım

Beğen butonu var ama neden çok beğendim, öldüm bittim butonları yokki :9::9:
Ayakkabın çok süper canım. Bakakaldım bayıldım bayıldım. Nazar değmesin :nazar::9:

caminin orda mı acaba?

yok canım kasımpaşadan giderken kulaksız mezarlığının karşısında gelmek istersen daha detaylı anlatabilirim özelden 3 haziran cuma günü :46:

canım çok güzel doya doya giy inşallah. benide(esra) yazmayı unutma sizi evlendırıyo<z bızde tık yok hala :(

teşekkür ederim tatlım yazarım seni de :9:

Beğen butonu var ama neden çok beğendim, öldüm bittim butonları yokki :9::9:
Ayakkabın çok süper canım. Bakakaldım bayıldım bayıldım. Nazar değmesin :nazar::9:

oyhhhh canım teşekkür ederimm :17::17::17:
bende çok beğenerek yaptırdım ama bu kadar çok beğenileceğini düşünmedim açıkçası :35:

vallahi ben de çok beğendim..
ayakkabının altına adımı yaz diye değil hee cidden beğendim :9:
yazsan da fena olmaz hani :66:
mümkünse 2011 olmadı 2012'de çok pis evlenmek istiyorum ben de :17: :69:

Ayakkabı böyleyse gelinlik kimbilir nasıl olacak. :52:

inşallah gelinlikte marjinal değişik bişey olacak yarın görücez neler yapmışlar :26:

vallahi ben de çok beğendim..
ayakkabının altına adımı yaz diye değil hee cidden beğendim :9:
yazsan da fena olmaz hani :66:
mümkünse 2011 olmadı 2012'de çok pis evlenmek istiyorum ben de :17: :69:

hadi bakalım bu çok pis evlenesim var patentini olursa 2012'de sana verebilirim :70::70::70:
şaka bi yana inşallah canım kısmetinde var ise olsun tabi

yok canım kasımpaşadan giderken kulaksız mezarlığının karşısında gelmek istersen daha detaylı anlatabilirim özelden 3 haziran cuma günü :46:

Teşekkür ederim tatlım yazarım seni de :9:

tamam canım olur valla kısmetse gelirim :)

anam ne çok evlenmek isteyen varmış be:36:

inşallah canım.
yazarım seni de ayakkabımın altına :66: öğreniriz evde mi kaldın :37: gelinmi oluyorsun :56:
büyülü ayakkabı falcı ayakkabı gibi oldu :82::82::82::82:

gelin olunca emin ol bütün KK'ya duyururum :64:
şaka bir yana her şeyin hayırlısı..
gelinliğini de çok merak ediyorum bütün çeyizini her bi şeyini görmüş biri olarak :9:

adam gibi biri çıksa vallahi direk nikah masasına gitcem yürü dicem aynen bu şekilde:4::52::52:

şaka bir yana hepimizin gönlüne göre versin rabbim hayırlısı ne ise o olsun geç olsun güç olmasın tatlım:33:

inşallah canım zamanı geldiğinde pat diye çıkart karşına adam gibi birisi :9:

gelin olunca emin ol bütün KK'ya duyururum :64:
şaka bir yana her şeyin hayırlısı..
gelinliğini de çok merak ediyorum bütün çeyizini her bi şeyini görmüş biri olarak :9:

:61::61::61: vallahi inşallah canım duymak isterim kesinlikle :71::71::71::71:
inşallah gelinliği de görürsünüz :3:

çoook güzel canım hayırlı olsun güle güle giy. az önce bana herşey yakışırda kız bu ayakkabıunın pudra rengini giydi orda gördüm ilk a ne güzelmiş dedim. şimdi görüncede şaşırdım. çok hoş gerçekten.

çok güzelmiş canım ayağında paralansın :21: bugun bana herşey yakışırda yarışan kız giymişti son gittiği mağazada pudra renklerdeydi galiba orda da çok hoşuma gitmişti
ben de dantel ama bağcıksız burnu açık bi model beyenmiştim gelinlik için bu sene baya bi moda dantel ayakkabı:12:

Son düzenleme:
Back