ayyy sizinlee koku zevkimizz aynı sanırım bunlara ek olarak ben alien ve escada magnetısm seviyormeste lauder modern muse chic, sheseido zen kalınca aşırı güzel bir koku oluyor, narcisonun siyah şişeside mükemmel ama biraz fazla seksi gibi onuda sıkıp beklemeniz lazım kokusu sonradan beliriyor
Alien nasıl bir koku?ayyy sizinlee koku zevkimizz aynı sanırım bunlara ek olarak ben alien ve escada magnetısm seviyorm
agır birazz keskinn bir koku çiceksi ve odunsu .. bende son notasıı avon far avay gbi olduuAlien nasıl bir koku?
Far avay infinity mi güzel sizce yoksa far avay in ilk versiyonu mu?agır birazz keskinn bir koku çiceksi ve odunsu .. bende son notasıı avon far avay gbi olduu
Çok teşekkürler hemen bakıyorum. Siz hangisini tavsiye edersiniz?Elie Saab Le Parfum floral temalı güzel bir parfüm seçimi olabilir. Ancak Eau de Toilette ve Eau de Parfum konsanstrasyonlarının farklı içeriklere sahip olduğunu vurgulamak isterim.
Eau de Parfum konsantrasyonu yasemin notalarının ağır bastığı bir parfüm. Elie Saab Le Parfum Eau de Toilette ise daha çok gardenya ve portakal çiçeği temalı bir parfüm.
Daha fazla detay için;
http://www.parfumsecimi.com/elie-saab-le-parfum-eau-de-parfum/
http://www.parfumsecimi.com/elie-saab-le-parfum-eau-de-toilette/
Biraz şekerli miydi sanki ben mi yanlış hatırlıyorum onu?Dügün günü ne kullandigimi unuttum canim ama Olympeà yi önerebilirim gecenlerde aldim cok kalici ve herkes soruyo
Öyle sekerli ciceksi bi kokusu yok canim bana göre daha sert kadinsi ve kaliciBiraz şekerli miydi sanki ben mi yanlış hatırlıyorum onu?
Bunu da duymuştum bakacağım teşekkürlerBvlgri jasmin noir
Doğru söylüyorsunuz edp daha kalıcı zaten ben de yenilemek zorunda olmayacağım bir parfüm istiyorumEau de Parfum 'ün notalarını daha çok beğeniyorum. Hem parfüm konsantrasyonu olduğu için kalıcılığı daha yüksek eau de Toillette'e göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?