• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin parfümü

este lauder modern muse chic, sheseido zen kalınca aşırı güzel bir koku oluyor, narcisonun siyah şişeside mükemmel ama biraz fazla seksi gibi onuda sıkıp beklemeniz lazım kokusu sonradan beliriyor

versace erosu hiç koklamadım. ama chloe love temiz kokuda iz bırakan bir koku eli saab daha güzel düğün için sıradan değil çünkü le parfüm demek parfümlerin en üst noktası demekmiş esansı çok yoğun yani.

Ysl manifesto(vanilya zambak frenk uzumu tonka fasulyesi) ve bvlgari goldea (cicek ve turuncgil).

Parfumler tene gore degisiyor. renginiz yag oraniniz vs. Goldeayı yaz ayinda siktigimda agir gelmisti ama acilinca o kadar guzeldi ki kesinlikle farkli yani bir seye benziyor ama bulamadim.

Versace yellow diamond intense de (yasemim osmanthus portakal cicegi)
olabilir 3 ude tende kaldikca guzellesiyor bence dugun icin ideali budur. bu arada beyaz tenliym koyuda fark edebilir. Kimi insanda agir kokuyor bunlar bende hafif. Bu yuzden denemeden alinmamali parfum

Bi de vanilya deyince aklima en cok burberry classic geliyor :)

Son düzenleme:
Birde dün victoria secret in beyaz mat şişe içinde very sexy parfümünü sıktım. boğmayan çok hoş bir vanilya kokusu kalıyor saatler geçtikten sonra ama ilk sıkıldığında çiçek ve vanilya . denemelisiniz

Ben de Victoria secretta forever sexy adındaki parfümü denedim çok hoş hafif bir kokuydu ama düğün için yeterli değil

este lauder modern muse chic, sheseido zen kalınca aşırı güzel bir koku oluyor, narcisonun siyah şişeside mükemmel ama biraz fazla seksi gibi onuda sıkıp beklemeniz lazım kokusu sonradan beliriyor
ayyy sizinlee koku zevkimizz aynı sanırım bunlara ek olarak ben alien ve escada magnetısm seviyorm

Elie Saab Le Parfum floral temalı güzel bir parfüm seçimi olabilir. Ancak Eau de Toilette ve Eau de Parfum konsanstrasyonlarının farklı içeriklere sahip olduğunu vurgulamak isterim.

Eau de Parfum konsantrasyonu yasemin notalarının ağır bastığı bir parfüm. Elie Saab Le Parfum Eau de Toilette ise daha çok gardenya ve portakal çiçeği temalı bir parfüm.

Daha fazla detay için;

http://www.parfumsecimi.com/elie-saab-le-parfum-eau-de-parfum/

http://www.parfumsecimi.com/elie-saab-le-parfum-eau-de-toilette/
Çok teşekkürler hemen bakıyorum. Siz hangisini tavsiye edersiniz?

Shiseido Zen kokusuna da bak canım. Coco mademoiselleye benziyor

Dügün günü ne kullandigimi unuttum canim ama Olympeà yi önerebilirim gecenlerde aldim cok kalici ve herkes soruyo :KK76:

Eau de Parfum 'ün notalarını daha çok beğeniyorum. Hem parfüm konsantrasyonu olduğu için kalıcılığı daha yüksek eau de Toillette'e göre.
Doğru söylüyorsunuz edp daha kalıcı zaten ben de yenilemek zorunda olmayacağım bir parfüm istiyorum

Back