Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
alien yada escada ... ysl blackk opiumm da süperrrDüğün günü hangi parfümü kullandınız? Sizce yaz veya kış mevsiminde olacak bir düğüne hangi parfümler yakışır? Kalıcı ve vanilyalı parfümleri seviyorum önerileriniz nelerdir?
Black opium Nasıl bir parfüm ben de çok duydum methinialien yada escada ... ysl blackk opiumm da süperrr
Ben Black opiumdan ağırlıklı olarak kahve kokusu alıyorum . Hafif tatlımsılık da var kalıcı bir parfüm ve bence sonbahar/kışa daha uygun. Geçen hafta tatildeydik,dün döndük. O kadar çok kişiden bu kokuyu aldım ki soğudum,önceleri sevmeme rağmen o sıcakta baydı açıkçası. Sanki nargile içilen bir yerlerden geçiyormuş gibi bir his bıraktı bende.Black opium Nasıl bir parfüm ben de çok duydum methini
Black opiumu bugün kokladım. Yazın kesinlikle ağır kaçacak bi parfüm. Ben de kış için düşünüyorum şahsenBen Black opiumdan ağırlıklı olarak kahve kokusu alıyorum . Hafif tatlımsılık da var kalıcı bir parfüm ve bence sonbahar/kışa daha uygun. Geçen hafta tatildeydik,dün döndük. O kadar çok kişiden bu kokuyu aldım ki soğudum,önceleri sevmeme rağmen o sıcakta baydı açıkçası. Sanki nargile içilen bir yerlerden geçiyormuş gibi bir his bıraktı bende.
black opium gelinlik değil kesinlikleBlack opium Nasıl bir parfüm ben de çok duydum methini
Coco Mademoiselle kokusuna baktın mı,harika bir parfümdür. Masum,insana kendini iyi hissettiren,farklı farklı notaları olan (nota geçişleri de çok hoş geliyor bana) ve gelinlere de çok güzel uyacak bir parfüm bence.Black opiumu bugün kokladım. Yazın kesinlikle ağır kaçacak bi parfüm. Ben de kış için düşünüyorum şahsen
coco yu bende çok merak ediyorum. yumuşak pudralı kokuları severim.chloe,noa,lacoste pour femme gibi. Sence beğenir miyim?Coco Mademoiselle kokusuna baktın mı,harika bir parfümdür. Masum,insana kendini iyi hissettiren,farklı farklı notaları olan (nota geçişleri de çok hoş geliyor bana) ve gelinlere de çok güzel uyacak bir parfüm bence.
Bu parfümün kokusunu bilmiyorum. Ama güzel olduğunu duydum. Sizce elie saab le parfüm nasıl gelin parfümü için?Coco Mademoiselle kokusuna baktın mı,harika bir parfümdür. Masum,insana kendini iyi hissettiren,farklı farklı notaları olan (nota geçişleri de çok hoş geliyor bana) ve gelinlere de çok güzel uyacak bir parfüm bence.
Kalıcı mı peki sizce elie saab? Ve nasıl bir parfüm?Kesinlikle bir geline yakışacak olan koku karizması ve dişiliği yetiyor kokunun. eli saab le parfüm.. yumuşak pudralı masum ve çokta güzel bir koku arıyorsanızda pembe şişesi olan narciso rodruagez almalısınız..