Gelin olan görümceler

Manolyalale

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2018
1.239
866
Selam hanımlar
Hep merak ettiğim bir konu bu görümceler bize hep ters davranıyor bizi istemiyor ellerinden gelen kötülüğü yapıyorlar ya ee onlarda evli misal benimki evli acaba onlarda görümcelerinden çekiyor mu benimki dışarıya karşı öyle bir profil çiziyor ki acaba diyorum probelm bende mi ya da demek ben kötüyüm vs vs gibi düşüncelere kapılıyorum hayır yani sonucta sende bir gelinsin değil mi anlaman lazım ama yok her türlü kötülüğü yapıyorlar şahsen ben korkuyorum gelin hanıma bir şey demeye aman diyorum ah falan eder benimde evim yuvam var neme lazım diye ama başkaları çatır çatır görümce 🤦🏻‍♀️

Bende görümce yim ama yengelerime görümce lik yapmam arkadaş gibiyiz.. Benim görümce var iyi ama elinden gelse hayatımdaki herşeye müdahale eder Allah'tan elinden gelmiyor.. Geçenlerde duydum kendisi bana söylemedi ama annesi söyledi gorumceleri ile birbirlerine girmişler tabi ben buna üzüldüm anlatılanlara göre görümce leri haksizmis.. Tabi ben yinede etme bulma dünyası diyorum eltilerimin hayatlarına çok müdahale etmiş gecenlerde de eltimle kv nin arası onun yüzünden bozulmuş eltim resmen stresten elden ayaktan kesildi şimdi biraz iyi şükür..

Yani anlatmak istediğim şu etme bulma dünyası eden bulur onun için 3 günlük dünyada iyilik dururken kötülükten uzak duralım..

Size yapıldığını iddia ettiğiniz negatiflikler hayattaki duruşlarıyla, karakterleriyle, insani vasıflarıyla ilgili sıkıntılardan dolayıdır zaten. Bir insanın gelin, görümce ya da kayınvalide sıfatını aldığı an değişme ihtimali olabilir mi sizce? Ben hiç ihtimal vermiyorum. Misal; bir insan fesatsa zaten hayatlarına bir gelin dahil olmadan önce de öyledir, görümcelik müessesine dahil olmasıyla bir anda kötü niyetli, fesat biri olamaz.

ben hem gelinim hem gorumceyim gorumcemin okadar cok sacmaliklarina denk geldim ki gelinimizi acaba oda benden rahatsiz olurmu diye arayamiyorum bile.
gorumceme ne oldugunj merak ediyorsaniz onuda yazayim
evlenirken kendisi bana ne yaptiysa fazlasiyla kendisi gordu
ben bana yapilan hic bir seyi buyutmeyip kendileriyle gorustum ama hep mesafeli durdum.
kendisi hala kayinbabasigile gitmedi 5 aydir evli.
umarim biraz anlamistir .
bekliyorum hamile kalamdigim donemde bana yaptiklari soyledikleride kendisinden ciksin istiyorum allah buldurmasin demiyorum ama aratsin ayni sacma laflari oda duysun kirdigi yerden onuda kirsinlar.

Hem görümce hem gelinim ve bir tane görümcem var 7 yıllık evliligimde saygisizligini görmedim gayette iyi anlaşırız.
Ve kendi gelinimizle de hiç bir problemim olmadi aynı şehirde değiliz zaten bayramdan bayrama arada sürpriz yapar gideriz gelirler gorumcelik yapacak zamanım olmadı pek olsaydı da yapmazdım diye düşünüyorum.

Gorumce degilim. Gorumcelerim var, en ters davranan hatta şuan gorusmedigim kendini halt sanan gorumcem bu sene boşandi.

Kendi yuvasinda huzursuz oldugu için, eşine, esinin ailesine yapamadiklarinin hirsini gorumcelik yaparak cikartmaya calisiyordu heralde bilemiyorum artik.

Ben de gorusmuyorum kendisiyle, kendi başini yesin oturup.

İyi görümce oldukta ne oldu kıymetimiz mi bilindi mi hey gidi hey 🥴

Görüncemlerimle de sorun yaşadım zamanında, gelinimizle de sorun oldu. İlla iyilik kötülükte değil, bazen aynı frekansta olmamakta sorun oluyor. Ama zamanla oturuyor bazı şeyler bence. İki tarafta gerçekten kötü niyetli değilse eğer. Yada en azından uzak mesafe şeklinde yürüyor ilişki.

Bende gorumceyim,hemde gelinim cok sukur kv ve gorumcem 2 de eltim var gayet iyiyiz ama gorumcesi oldugum sahis nice iyiligime ,hic hakkimi odeyemeyecegi durumlara ragmen ,devamli savas halinde ,bastan kurulmus geldi hep cikar gozetti ,yapacak bisi yok

Ne yaşadın diye soran arkadaşlara anlatayım aslında çok anlattım da yine yazayım madem kardeşiyle yani eşimle daha bir hafta görüşmemizin ardından bana hakarete varan mesajlar attı sen bizi kandırıyorsun ne çok uzadı bu iş biz istemeye gelecz sen kardeşimle oynuyorsun oyalıyorsun gibisinden uzuuuun bir mesaj söz günü kuaöfrde daha sonra fotoğraf çekiminde akşamına yüzük töreninde hep sırun çıkarıp kavga etti en güzel günümü mahvetti yok manolyalale benimle ilgilenmedi yok benimle fotoğraf çekilmedi vs vs benim söz günüm ben heyecandan ne yaptığımı bile bilmiyorum ama hanımefendinin dibinde minder gezdirecekmişim onu yapmamısım diye ben pislik iğrenç bi insan oldum ev serme durumunda olay çıkardı nikahımda ailemin akrabalarımın yzüne bakmadığı gibi ikramları önlerinden aldı beni tebrik etsin diye ayağına gittik hoş niye öyle yaptım bilmiyorum ama aman en güzel günüm bi problem olmasın diye galiba ya da yine olayın sarhoşluğuyla ayyyy daha neler neler her yerde laf sokmalar beni adam yerine koymamalar kaynanayı kaynatayı doldurmalar daha sayayım mu bilemedim

Selam hanımlar
Hep merak ettiğim bir konu bu görümceler bize hep ters davranıyor bizi istemiyor ellerinden gelen kötülüğü yapıyorlar ya ee onlarda evli misal benimki evli acaba onlarda görümcelerinden çekiyor mu benimki dışarıya karşı öyle bir profil çiziyor ki acaba diyorum probelm bende mi ya da demek ben kötüyüm vs vs gibi düşüncelere kapılıyorum hayır yani sonucta sende bir gelinsin değil mi anlaman lazım ama yok her türlü kötülüğü yapıyorlar şahsen ben korkuyorum gelin hanıma bir şey demeye aman diyorum ah falan eder benimde evim yuvam var neme lazım diye ama başkaları çatır çatır görümce 🤦🏻‍♀️
Hem gelinim hem görümce görümcelerimle çok iyi anlaşırım aynı şekilde görünürde yengelerimlede bir sorunum yok ama küçük yengem genel olarak abimin ailesine yani bize uzak durur ayda yılda görüşürüz ama görüştüğümüzde bir sorun yaşamayız yer iceriz herkes evine dağılır.

X