- 4 Aralık 2010
- 3.386
- 6.090
- 35
-
- Konu Sahibi esmermavigoz
Gecen ki konunuz da size herkes ayni seyi soyledi. Ama siz hic dinlemediniz.
Ayrica diger konuda dul kadinlarla ilgili birseyler soylemistiniz. Bakin ayni sey sizin basiniza gelecek.
Yapacak birsey yok yolunuza bakin.
vallaha canim basını okudum sonunu okumadım. bos konusmussun. bütün hayat ve is stresinizi burdaki insanlar üzerindemi cikariyorsunuz anlamıyorum. 2 dantel pike takımı dedigin 40 bin tl tuttu. senin gibiler o parayla ev düzer. ayrica nezamandan beri beyifendilik para karsısında ezilmek oldu. ne parasından bahsediyosun sen adam evi döse demis artik paralı olması mı kalmıski parasina tamah edicez. insanlar tanısmaya gelir gider nisanlıyken gelir gider kızı hangi aileye gelin gider tanısmak ister bunun saklabanlıkla ilgisi yok. ne güzel vaktini ayirip yazmıssın ama okumadim bile. canimi sıkamadigin icin üzülme
Ha anladım evet çok var akraba bizim ordan biliyorum bir çayın hesabını yapıyorlarAlmanyaya ilk geldiğinde yani 26 sene önce cimriliklerine ağzım açık kalmıştı kayinailemin pfennig kuruş demek onu bi le hesaplarlardi .dogru tespit demekistedim
Allah ne büyük değil mi ? :)
başını okudum sonunu okumadım diyen ve boş konuşmuşsun diyen konu sahibi gılgamış destanı gibi yazmış üstelik şunu aldım bunu verdim diye ahahah :)
sen ve ailen kocanın ailesini yolunacak kaz gibi görmüşsünüz ama k.peder sizin mantığınızı fark etmiş ve her şeyi babanın yüzüne vurmuş helal olsun adama gerçekten. ne oldu konu sahibi yolamadınız mı karşı aileyi 40 bine pike takımı almakla olmuyormuş demek ki değil mi?
kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez demişler ama tavuktan olduklarıyla kalmışlar.Gerçekten pikeye 40.000 pikeye vermişler.
Şeyma Subaşı bile bi pikeye vermiyordur o parayı öyle söyleyeyim.
Ekleme: 40.000 tl ye pike takım alınabilir ama alınamayan şeyler de varmış mesela beyin.
Gerçekten pikeye 40.000 pikeye vermişler.
Şeyma Subaşı bile bi pikeye vermiyordur o parayı öyle söyleyeyim.
ben arastırdıgımda öyle gördüm bi sene evli kaldıktan sonra bosana davası acılabiliyormuş diye. ama gidip konuşacagım.
biz kendimize yakısanı yaptık. onlar hakettikleri icin değil, kendi görgümüz neyse onu uyguladık.
bilmiyorum ucuzmu atlattım. ne oldu.. icinden cıkılmaz haldeyim..
olurda geri dönüs yapar özür dilerlerse ve biz evlenirsek, ailesinin asla suratına bakmam bagları koparırım bunu esimede söyledim. zaten kaynatamın 2. karısı esimle kopuk esim babasının evine toplasan 2 kere gitmemiştir yani. ablasi annesi trde kopuk bir aile.
ne güzel değilmi böyle klavye basında oturup insanlara iftira atmak. zevk mi alıyorsunuz. görücü usulu degil teyzemle arkadasının bizi yakıstırıp görüsün diye zorlamasiyla ve bizim birbirimizi sevmemizle oldu. zaten ailemin durumu iui. bahsettiginiz seye ihtiyacim yok. haddinizi bilin.
Biride beni uyarsaydı önceden keske ama şimdi herşey iyi şükürHa anladım evet çok var akraba bizim ordan biliyorum bir çayın hesabını yapıyorlar
Eşiniz babasının ağzına bakıyor, gık bile diyemiyor. Bağları nasıl koparacaksınız merak ediyorum...
Kopmak istemiyorki
Hâlâ barışma umudunda
Gözü kararmış durumda yani ne olursa olsun
Kopmak istemiyorki
Hâlâ barışma umudunda
Gözü kararmış durumda yani ne olursa olsun
Konu sahibi banlı hala konuşamaz ki:) Ama barışmıştır kesin ileride nasıl birbirlerinin yüzlerine bakacaklar değişik insanlar var ciddenMerhaba, ne yaptınız bir gelişme var mı?
Aynen öyle ben söyleyemedim siz söyleyin benim yerimeNiye söylesin ki? Gelip özür dilerse affedecekmiş.Bulmuşlar yağlı kapıyı hiç gemileri yakarlar mı?