gelin olamadan boşanıyorum ona güvenmiştim

Bence bu süreçte aileniz ne diyorsa onlara uyun. Kendi ailenizi değmeyecek insanlar için kaybetmeyin. Çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun

Gecen ki konunuz da size herkes ayni seyi soyledi. Ama siz hic dinlemediniz.

Ayrica diger konuda dul kadinlarla ilgili birseyler soylemistiniz. Bakin ayni sey sizin basiniza gelecek.

Yapacak birsey yok yolunuza bakin.

Allah ne büyük değil mi ? :)

başını okudum sonunu okumadım diyen ve boş konuşmuşsun diyen konu sahibi gılgamış destanı gibi yazmış üstelik şunu aldım bunu verdim diye ahahah :)

sen ve ailen kocanın ailesini yolunacak kaz gibi görmüşsünüz ama k.peder sizin mantığınızı fark etmiş ve her şeyi babanın yüzüne vurmuş helal olsun adama gerçekten. ne oldu konu sahibi yolamadınız mı karşı aileyi 40 bine pike takımı almakla olmuyormuş demek ki değil mi?

Daha aynı eve girmediğiniz, vakit geçirmediğiniz, bence çok da aşık olmadığınız bir adamın babası arayıp babanıza sayıyor durduk yere, siz nasıl soğumadan durabiliyorsunuz.
Bu ayrılmayı neden atlatamayacaksın? Aynı evde yaşıyor olsanız alışkanlıklar, yaşanmışlıklar diyeceğim ya da uzun süre sevgili olsanız anılar vs diyeceğim yani çok aşık olmadığın bu adamı neden 5 sene atlatamayacaksınız ?
Evliliğiniz şu an sadece kağıt üstünde o kadar anlam yüklemenize, dramatik hale getirmenize gerek yok bence.

2 dantel pike 40 bin mi tuttu oboooo valla altından mı yapılmış onlar. Ben önceki konunuzu da hatırlıyorum. Eşinizin babası babanıza bağırıyor ve siz kayıtsız kalabiliyorsunuz üstelik babanız o kadar bağırmaya neden ağzını açıp tek kelime etmiyor onuda anlamış değilim.

Bir sürü insan size yorum yapmış önceki konunuz da olduğu gibi ama nedense anlamakta zorluk çekiyorsunuz bu kadar olumsuz olan bir evliliği nasıl sürdüreceksiniz. İki tarafta sıkıntılı ben bu ilişkide bir gelecek göremedim.

Gerçekten pikeye 40.000 pikeye vermişler.
Şeyma Subaşı bile bi pikeye vermiyordur o parayı öyle söyleyeyim.

Ekleme: 40.000 tl ye pike takım alınabilir ama alınamayan şeyler de varmış mesela beyin.

Ekleme: 40.000 tl ye pike takım alınabilir ama alınamayan şeyler de varmış mesela beyin.
kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez demişler ama tavuktan olduklarıyla kalmışlar.

bizler fak fakir insanlar olarak bilemeyiz tabii ama vermişler

bir söz vardı birisi balı bol bulunca totosuna mı sürermiş ne onun gibi bir şeydi bu da öyle ahaha :)

konu sahibi de kendi emeği olmayan parayı bulunca pikeye de 40 bin vermiş

Olayına hiç sasirmadim . 18 yaşındayken actigin konuda bile eşin maaşı ne kadar olmalı , parasına göre meslek secicem demen maddiyata düşkün olduğunu gösteriyor . Burdaki çoğu kişi eminim 18 yaşında esin mesleğini düşünmez obyaslar ergenlik cağı hayallerinin peşinden gidersin , aşık olursun . Her sey bastan yanlıştı bu adamın da parası var diye kabul ettin aynı adam normal maaşlı biri olsaydı eminim istemezdin. Sen ve ailen yolmak istedi karşı tarafı da o işler o kasar kolay degil kimse parasini cope atmaz . Ben cocugun babasina kızmıyorum kim olsa öyle derdi haklı adam . Siz el açtınız sonuçlarına katlanmam lazımdı. Ne baban be sen dik durdunuz . Ayrılmış kadınlara o kadar laf ettin ama sen ayrılmayacaksın şu anda barışmışsındır bile

Eşiniz babasının ağzına bakıyor, gık bile diyemiyor. Bağları nasıl koparacaksınız merak ediyorum...

Usluplar cok kotu, ama acikcasi cok gereksiz seylere takilmissinjz, bohcaya konan hazir havlu bile size dert olmus... siz bu kadar ince dusunuyorsunuz karsi taraf bu kadar gorgusuz... zaten bir arada olmazmissiniz...

Daha önceki konularınızda "dul karı gibi" iğrenç bir yorumunuz olmuştu. O yüzden çok net hatırlıyorum sizi. İnsan kınadığını yaşamadan ölmezmiş. Çok büyük konuştunuz.

Bu saatten sonra, eşinizle birbirinizi çok seviyorsanız. Kimseden birşey beklemeden kendi imkanlarınızla yuvanızı kuracaksınız. Eşiniz ailesinin boyunduruğundan çıkıp, kendine bir iş bulacak, siz de bir işe gireceksiniz. Bu şekilde kendi hayatınıza yön vereceksiniz. Ama ben maalesef ne eşiniz de ne de sizde o potansiyeli görmüyorum. Zaten siz de o potansiyel olsa ailenize sırtınızı dayayıp, bu kadar yük olmazdınız...

Uzun yillar yurtdsinda yasiyorum. Burdaki insanlarla turkiyede yasayanlar, arada buyuk bir kultur farki var. Yol yakinken vazgec derim.Senin bohcana konulan 3 -5parca bez uzgunum Ama hic degeri yok. Adam seni istese zaten bunlar yasanmaz. Oraya gitsende daha buyuk sorunlar yasarsin.
Hem daha 22 yas nedir ya ne evlenmesi

Destan gibi bir konu yazılmış içinde bohça,ev,pike,araba v.s var sevgiye bağlılığa dair hiç birşey yok .evlenip gidince km lerce uzakta sadece bunlarla mutlu olabilecek misin?önce bunu sor kendine sonra da ailene edilen hakareti sineye çekebilecek misin? İçinde sevgi kıpırtısı yoksa devam etme bu ilişkiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…