- 14 Eylül 2013
- 1.344
- 532
- 133
- Konu Sahibi yalanckarnca
-
Neden olsun. Güvendiğiniz arkadaşlarınızdan da yardım alabilirsiniz hem. Ayrıca yüzlerce makyaj videosu var düğün öncesi istediğiniz makyajı kafanızda belirleyip makyaj provası da yapabilirsiniz.
Abimin düğününde makyaj yaptırmıştım kadına özellikle belirttim simli gri ve siyah kullanın diye. Başımı bi kaldırdım bildiğin mavi far sürmüş. Kadını orda parçalayacaktım. Düzeltmeye çalıştıkça iyice mahvetmişti. O günden sonra özel günlerde makyajımı hep kendim yaptım.
Öyle olmuyor işte.
Normalde çok rahat stressiz bir insanım.
Düğün sabahı olan telaşıma ben bile inanamadım.
Yani ilk düğünde oldu bu tabii, ikincide prof. olmuştuk. ( :
Kaliteli malzeme kullanın en önrmlisi bence bu
Bu arada ben hiç beğenmiyorum kuaförde yaptırılan makyajları. Çok abartılı ve çirkin oluyor. Bir ton far, uzun takma kirpikler, simli simli bir surat. Gelini tanıyamıyoruz vallahi.
Ben kendim yapmıştım ama pek güzel olmamıştı bana göre hicbirsey planladığim gibi olmadı zaten düğünümde . Telaş içersinde oluyorsun, şu var eşimin anneside makyajını bana yaptırmıştı kuaforde onunki benim makyajımdan daha güzel olmuştu :) ama allahtan iki düğün oldu o yüzden diğerinde kurtardim :) profesyonel değilim bu arada
Öyle bir algı var bizim memlekette. Saçını sade yapmak istersin aaa öyle gelin mi olur derler, gelinliğin sade olsun istersin ona laf ederler. Yahu masumiyetin simgesi diye bembeyaz gelinlik giyiliyor ama suratta sahne makyajı, saçlar desen kuş yuvası. Ben anlamıyorum. Zevk meselesi tabi ama sade gelinleri daha çok beğeniyorum, asil duruyor.Cok haklisin vallaa..nişanimda kiz cok guzel daginik biseler yapcm dedi sacim icin karstrmadi sustum sonuc kafamda gül açmış gibiher anlmda abartnca güzel olck saniyolar
Ben bu riski göze alamazdım sanırım.
Günlük makyajda bile her gün aynı şekilde yapamıyor insan, bir de düğün stresini düşünün.
O gün bu işleri başkasına bırakıp rahat etmek en mantıklısı bence.
Öyle bir algı var bizim memlekette. Saçını sade yapmak istersin aaa öyle gelin mi olur derler, gelinliğin sade olsun istersin ona laf ederler. Yahu masumiyetin simgesi diye bembeyaz gelinlik giyiliyor ama suratta sahne makyajı, saçlar desen kuş yuvası. Ben anlamıyorum. Zevk meselesi tabi ama sade gelinleri daha çok beğeniyorum, asil duruyor.
Ben yaptim canim cokta guzel oldu ama ben cok iyi makyaj yapiyorum sadece makyaja dugun makyajlari icin ozel teklifler geliyor kuaforlerden lakin baskalarinda riske girmek istemedigim icin gitmiyorum cunku egitimim yok sende iyiysen yapabilirsin
Gelin makyajlari hep cok yapay ve cirkin gelmistir. Oncesinde iyice prova edip kendin yaparsan daha guzel olur bence
riske atma bebisim
Kınamda kendim yapmıştım ben ama çok başarılı olmamıştı. Riske atma derim.
Olur tabii ki.
Kullanacağın sağlam ürünlerle ve provalarla iyice pekiştirmiş olursan yaparsın.
Elin makyaja yatkınsa, seviyorsan yapmalısın.
Ben de evlenirsem kendim yapacağım sanırım.
Bana benden daha iyi makyaj yapacak biri yoktur diye düşünüyorum çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?