• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelin makyajini kendi yapan arkadaşlar..

Neden olsun. Güvendiğiniz arkadaşlarınızdan da yardım alabilirsiniz hem. Ayrıca yüzlerce makyaj videosu var düğün öncesi istediğiniz makyajı kafanızda belirleyip makyaj provası da yapabilirsiniz.

Abimin düğününde makyaj yaptırmıştım kadına özellikle belirttim simli gri ve siyah kullanın diye. Başımı bi kaldırdım bildiğin mavi far sürmüş. Kadını orda parçalayacaktım. Düzeltmeye çalıştıkça iyice mahvetmişti. O günden sonra özel günlerde makyajımı hep kendim yaptım.

En guzeli valla kuaforlerin nedense ozel gun makyaj anlayışı griii mavii kirmizi rujj falan. Bnde oyle dusunuyorum canimm

Bu arada ben hiç beğenmiyorum kuaförde yaptırılan makyajları. Çok abartılı ve çirkin oluyor. Bir ton far, uzun takma kirpikler, simli simli bir surat. Gelini tanıyamıyoruz vallahi.

Öyle olmuyor işte.
Normalde çok rahat stressiz bir insanım.
Düğün sabahı olan telaşıma ben bile inanamadım.
Yani ilk düğünde oldu bu tabii, ikincide prof. olmuştuk. ( :

Ben tek dugunde bitircem isi :) kuafor kuzenimin olnca rahat hareket ederim diye düşünüyorum erknden gidicem zaten

Bu arada ben hiç beğenmiyorum kuaförde yaptırılan makyajları. Çok abartılı ve çirkin oluyor. Bir ton far, uzun takma kirpikler, simli simli bir surat. Gelini tanıyamıyoruz vallahi.

Cok haklisin vallaa..nişanimda kiz cok guzel daginik biseler yapcm dedi sacim icin karstrmadi sustum sonuc kafamda gül açmış gibi :( her anlmda abartnca güzel olck saniyolar

Ben kendim yapmıştım ama pek güzel olmamıştı bana göre hicbirsey planladığim gibi olmadı zaten düğünümde . Telaş içersinde oluyorsun, şu var eşimin anneside makyajını bana yaptırmıştı kuaforde onunki benim makyajımdan daha güzel olmuştu :) ama allahtan iki düğün oldu o yüzden diğerinde kurtardim :) profesyonel değilim bu arada

Fotolarda guzel çıkayım yeter ya :D nasilsa bozuluyor sonra..

Cok haklisin vallaa..nişanimda kiz cok guzel daginik biseler yapcm dedi sacim icin karstrmadi sustum sonuc kafamda gül açmış gibi :KK43: her anlmda abartnca güzel olck saniyolar
Öyle bir algı var bizim memlekette. Saçını sade yapmak istersin aaa öyle gelin mi olur derler, gelinliğin sade olsun istersin ona laf ederler. Yahu masumiyetin simgesi diye bembeyaz gelinlik giyiliyor ama suratta sahne makyajı, saçlar desen kuş yuvası. Ben anlamıyorum. Zevk meselesi tabi ama sade gelinleri daha çok beğeniyorum, asil duruyor. :KK51:

Ben yaptim canim cokta guzel oldu ama ben cok iyi makyaj yapiyorum sadece makyaja dugun makyajlari icin ozel teklifler geliyor kuaforlerden lakin baskalarinda riske girmek istemedigim icin gitmiyorum cunku egitimim yok sende iyiysen yapabilirsin

Öyle bir algı var bizim memlekette. Saçını sade yapmak istersin aaa öyle gelin mi olur derler, gelinliğin sade olsun istersin ona laf ederler. Yahu masumiyetin simgesi diye bembeyaz gelinlik giyiliyor ama suratta sahne makyajı, saçlar desen kuş yuvası. Ben anlamıyorum. Zevk meselesi tabi ama sade gelinleri daha çok beğeniyorum, asil duruyor. :KK51:

Aynenn gosterisi pek seviyoruzz ams bende sadelikten yanayimm

Ben yaptim canim cokta guzel oldu ama ben cok iyi makyaj yapiyorum sadece makyaja dugun makyajlari icin ozel teklifler geliyor kuaforlerden lakin baskalarinda riske girmek istemedigim icin gitmiyorum cunku egitimim yok sende iyiysen yapabilirsin

Fena sayilmam fazlaca video izleyip deniyorum. Bilgim az cok var ypablrim gibi geliyor

Olur tabii ki.
Kullanacağın sağlam ürünlerle ve provalarla iyice pekiştirmiş olursan yaparsın.
Elin makyaja yatkınsa, seviyorsan yapmalısın.
Ben de evlenirsem kendim yapacağım sanırım.
Bana benden daha iyi makyaj yapacak biri yoktur diye düşünüyorum çünkü.

Bana abartılı makyaj yakışmadıgından annemde kuaför olduğu halde makyajımı kendım yaptım..

Olur tabii ki.
Kullanacağın sağlam ürünlerle ve provalarla iyice pekiştirmiş olursan yaparsın.
Elin makyaja yatkınsa, seviyorsan yapmalısın.
Ben de evlenirsem kendim yapacağım sanırım.
Bana benden daha iyi makyaj yapacak biri yoktur diye düşünüyorum çünkü.

Uuu supersinn.. kendimizi taniyoruz sonucta ne istiyorsak uygulayabilirz istedgmz gibi. Cok seviyorum ve ilgiliym prova icin 2 ay zmnm var zaten

Makyaj konusunda başarılıyım ama o özel günümde bu işi profesyonel meslek halinde yapan birine yaptırmak isterim tabi ki.

Back