gelin makyajini kendi yapan arkadaşlar..

O gün stresli oluyor insan
Her zaman yaptığınız gibi güzel olmayabilir
Bir terslik olursa eliniz ayağınıza dolaşmasın sonra

Merhaba kızlar. . Gelin makyajimi kendim yapmak istiyorum. Aranızda kendi gelin makyajini yapmış arkadaslar var mı acaba? Sıkıntı olur mu ki?
Eşimin ailesi farklı şehirde yaşadığı için iki düğünümüz oldu.
Oradaki makyajı daha çok kendim yaptım.
Stresten simetrik çekemem diye eyeliner ı kuaför çekmişti sadece.
Sorun olmadı, çok da hoş olmuştu.
Öncesinde deneme yaparsanız sıkıntı olmaz sanıyorum.

Ben bu riski göze alamazdım sanırım.

Günlük makyajda bile her gün aynı şekilde yapamıyor insan, bir de düğün stresini düşünün.

O gün bu işleri başkasına bırakıp rahat etmek en mantıklısı bence.

Eger eliniz yatkinsa bence kendiniz yapin, normalden biraz daha fazla dikkat cekici yaparsiniz ama istediginiz olur...cogukez gelini feci hale getiriyorlar maalesef...yada önceden yaptircaginiz kisiye bikac kez prova yaptirin ve hangisi hosunuza giderse onu yaptirin...

İngiltere prensesi Kate bile kendi yapmış diye biliyorum, neden olmasın. Makyaj yapma konusunda başarılıysanız olabilir.

Gelin makyajlari hep cok yapay ve cirkin gelmistir. Oncesinde iyice prova edip kendin yaparsan daha guzel olur bence

Neden olsun. Güvendiğiniz arkadaşlarınızdan da yardım alabilirsiniz hem. Ayrıca yüzlerce makyaj videosu var düğün öncesi istediğiniz makyajı kafanızda belirleyip makyaj provası da yapabilirsiniz.

Abimin düğününde makyaj yaptırmıştım kadına özellikle belirttim simli gri ve siyah kullanın diye. Başımı bi kaldırdım bildiğin mavi far sürmüş. Kadını orda parçalayacaktım. Düzeltmeye çalıştıkça iyice mahvetmişti. O günden sonra özel günlerde makyajımı hep kendim yaptım.

Bnmde tek dert ettigim o eyeliner.. normalde yapabiliyorum daha 2 ay var zaten bol deneme yapacak vaktim var.. 300 tl makyoze vermk istemiyorum. Kuaforde kuzenim yaninda eleman olmadığı icin kendim yapayım dedim ortamim rahat olur stressiz

Normal bi gün olsa tamam da ne bileyim düğün için de riske atmazdım sonuçta o zamanin stresi heyecaniyla istediğin gibi olmayabilir. En özel günün sonuçta bence riske atma derim hayırlı olsun bu arada :)

Ben kendim yapmıştım ama pek güzel olmamıştı bana göre hicbirsey planladığim gibi olmadı zaten düğünümde . Telaş içersinde oluyorsun, şu var eşimin anneside makyajını bana yaptırmıştı kuaforde onunki benim makyajımdan daha güzel olmuştu :) ama allahtan iki düğün oldu o yüzden diğerinde kurtardim :) profesyonel değilim bu arada

Oncesinde deneme yapın ve kullandığınız malzemeleri not edin, detaylıca yazabilirsiniz de.
Benim hiç vaktim olmamıştı.
Ama şükür kötü de olmadı.
Provasını yaparsanız daha kusursuz olacağını düşünüyorum.

Merhaba kızlar. . Gelin makyajimi kendim yapmak istiyorum. Aranızda kendi gelin makyajini yapmış arkadaslar var mı acaba? Sıkıntı olur mu ki?
aman canım kendin yap ben hiç beğenmiyorum maske takmış gibi suratına ağır makyaj yapıyorlar. kendin yaptığın günlük bir makyaj bile çok daha güzel olur eminim. insanı palyaçoya çeviriyorlar resmen

Gelin makyajlari hep cok yapay ve cirkin gelmistir. Oncesinde iyice prova edip kendin yaparsan daha guzel olur bence

Aslinda o da var son zmnlarda kimi gorduysem beğenmedim cok abartiyor kuaforler makyozde 300 diyo onuda vermek istemiyorum zaten b doğal abarti olmayan sade bi makyj istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…