• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelin makyajini kendi yapan arkadaşlar..

Vallahi canım dediğim gibi bende video izledim bi dünya mac e para bayıldım ayrıca normal zamanda da kötü makyaj yapan biride değilimdir ama düğün günü el ayak birbirine girdi ama su da bi gerçek cidden kuaförlerin çoğu gelin makyajı diyince disko topuna çeviriyorlar başkası kötü edeceğine kendim ettim en azından içim rahat :) :) umuyorum senin ki çok güzel olur , fotoğraflarda da çok güzel çıkarsın :)

Yapikabilir ama kullanacaginiz malzemeler önemli . ki bizim ülkemizde ucuz değil makyaj malzemeleri yaklasik 150 200 gider diye düşünüyorum alinmasi gerekenler eğer sifirdan alacaksanz

Vallahi canım dediğim gibi bende video izledim bi dünya mac e para bayıldım ayrıca normal zamanda da kötü makyaj yapan biride değilimdir ama düğün günü el ayak birbirine girdi ama su da bi gerçek cidden kuaförlerin çoğu gelin makyajı diyince disko topuna çeviriyorlar başkası kötü edeceğine kendim ettim en azından içim rahat :) :) umuyorum senin ki çok güzel olur , fotoğraflarda da çok güzel çıkarsın :)

Aynen oylee batirirsam kendim batirayim : )) ins canim cok tesekkurler iyi dileklerin icin

Yapikabilir ama kullanacaginiz malzemeler önemli . ki bizim ülkemizde ucuz değil makyaj malzemeleri yaklasik 150 200 gider diye düşünüyorum alinmasi gerekenler

Makyoz 300 istiyor bu paraya malzemeleri alip daha sonrada kullanirimdiye dusunuyorumm valla

Mac veya kryolan kullancam canim
En iyisini yaparsın. Elin de becerikliyse hiç gerek yok başkasına. Zaten çoğu eğitim falan almamış el beceresiyle makyöz olmuş kızlar kuafördekilerin. Bir de üstüne gelin diyince boya badana yapıyorlar. Ben nişanımda nişanım olduğunu söylemesin kuaföre. Bir hafif topuz azcık makyaj 100 lira bile tutmadı. Nişan desem ne o saçı makyajı yaptırabilirdim ne de 300-400 den aşağı çıkardım.

Hayırlı olsun canım şimdiden allah tamamına erdirsin.

aman canım kendin yap ben hiç beğenmiyorum maske takmış gibi suratına ağır makyaj yapıyorlar. kendin yaptığın günlük bir makyaj bile çok daha güzel olur eminim. insanı palyaçoya çeviriyorlar resmen

Bncede oyle.. gelin deyince illa bi abartılıyor zaten hem makyj hem fiyat..

En iyisini yaparsın. Elin de becerikliyse hiç gerek yok başkasına. Zaten çoğu eğitim falan almamış el beceresiyle makyöz olmuş kızlar kuafördekilerin. Bir de üstüne gelin diyince boya badana yapıyorlar. Ben nişanımda nişanım olduğunu söylemesin kuaföre. Bir hafif topuz azcık makyaj 100 lira bile tutmadı. Nişan desem ne o saçı makyajı yaptırabilirdim ne de 300-400 den aşağı çıkardım.

Hayırlı olsun canım şimdiden allah tamamına erdirsin.

Kesinliklee oyler nişan sacim vasatti.. saclarimi bile acik biraktirasm var o denli sevmiyorum. Tesekkurler canimm amin inss

Arkadaşlar telefondan giriyorum yorumları okuyorum ama hangisini cevapladm cevaplamadim takip edemiyorum sanirim cogunu cevapldm hepinize cok tesekkur ediyorummm :*

Mac magzasi varsa orada yaptirin bence çünkü 160 lira gibi bir şeye yaptrdi arkadasim nisaninda. Ve makyaji onlar yapıyor sen 160liralik urun aliyorsun yani makyaj bedavaya gelmis gibi oluyor.

Uuu o zaman yakinlarda soyle bir gece gezmesi yaratayim yoktan, gideyim hem alisveris yapayim hem de bir makyaj yaptirayim :KK53:

Arkadaşlar telefondan giriyorum yorumları okuyorum ama hangisini cevapladm cevaplamadim takip edemiyorum sanirim cogunu cevapldm hepinize cok tesekkur ediyorummm :*

Son onerim YouTube da "hacer sayiner" gelin makyaji yapmisti.

"Jaclyn hill" profesyonel...o da gelin makyaji yapmisti bu kişilerin videolarina bakin eminim cok ise yarar

Bu arada spfsiz urun alin parlamayin flaslarla..

Ben olsam kendim yapardim, alirdim tum ihtiyacim olan malzemeleri, ohh miss.
Salak gibi kuafore guvendim maymuna dondum kendi dugunumde. Hatta sacimi bile kendim yapardim. Tabi benim elim yatkin sac konusunda. O yuzden kendim yapabilirdim. Risk diye de dusunmezdim. Sonucta kendi evinde cok daha rahat olursun.

Son onerim YouTube da "hacer sayiner" gelin makyaji yapmisti.

"Jaclyn hill" profesyonel...o da gelin makyaji yapmisti bu kişilerin videolarina bakin eminim cok ise yarar:)

Makyaj gunlugunu takip ediyorum. . Kac defa izledim videosunu bilmiyorum : ) digerini bilmiyorum bakarım canim

Aslinda o da var son zmnlarda kimi gorduysem beğenmedim cok abartiyor kuaforler makyozde 300 diyo onuda vermek istemiyorum zaten b doğal abarti olmayan sade bi makyj istiyorum
canım diğer arkadaşın söylediği gibi mac yada sephora gibi kaliteli ürünler satan mağazalardan belli başlı ürünleri alıp hepsini almasanda olur majyajını orada yaptırabilirsin ama mac ten 150 ye çıkabileceğini pek sanmam sephora sanırım daha uygun. yada alternatif olarak makyajını beğendiğin bir arkadaşından rica et internetten araştır beğendiğin bir makyajı sana o yapsın.

Ben olsam kendim yapardim, alirdim tum ihtiyacim olan malzemeleri, ohh miss.
Salak gibi kuafore guvendim maymuna dondum kendi dugunumde. Hatta sacimi bile kendim yapardim. Tabi benim elim yatkin sac konusunda. O yuzden kendim yapabilirdim. Risk diye de dusunmezdim. Sonucta kendi evinde cok daha rahat olursun.

Hic hoslanmiyorum ben ya makyaji kendim ypyim istiyorum sac beceremem ama yine makyaj yapılır.

Back