Düğün Gelin makyajinda hangi ürünleri kullandiniz?

kızlar bende bir soru sorayım hem saçımı yapacak hemde güzel makyaj uygulayan bir yer biliyormusunuz ??

Canım sen Bursa'dasın anladığım kadarıyla... Makyajı iyi yapabilecek yer konusunda pek bir fikrim yok. Çünkü ben makyajımı genelde kendim yapıyorum. Ama saç konusunda Studio Tim'i (Carrefour AVM'de) tavsiye ederim. Orası makyajda da baya profesyonel çalışıyor diye biliyorum. Bir de Bulvar'da EMMA var. Ben kaşımı da oraya aldırıyordum. Saçımı da güzel kesip şekillendiriyorlardı. Ama son gidişimde kesimi tek kelimeyle berbat yaptı. O yüzden soğudum, kesim haricinde bile gitmiyorum artık oraya... Ama şekillendirmede iyiler... bayanssulusmile

evet cnm bursadaym işte benim aradığım yer hem makyajımı güzel yapsın hemde saçımı ayrı ayrı yerlerde yaptırmak istemiyorum çünkü

studio tim i biliyorum benim düğünüm pazar günü nişanlımın beni alışveriş merkezinden almasıda oek hoş olmaz sanırım :):):)

bakalım daha arşatırma yapmadım ama zor gibi iyi biryer bulmak

evet cnm bursadaym işte benim aradığım yer hem makyajımı güzel yapsın hemde saçımı ayrı ayrı yerlerde yaptırmak istemiyorum çünkü

studio tim i biliyorum benim düğünüm pazar günü nişanlımın beni alışveriş merkezinden almasıda oek hoş olmaz sanırım :):):)

bakalım daha arşatırma yapmadım ama zor gibi iyi biryer bulmak

Ooo senin yumurta kapıya dayanmış tatlım yaaa bu işi 1 ay önceden halletmeliydin bence eyvahedigeldismile Dediğin gibi avmden alınmak hoş olmaz kaydirigubbakcemile3 Ama bence Bulvar'da iyi yapan yer bulursun. EMMA ile de görüşmeni tavsiye ederim. Oranın makyözü değişmediyse çok iyiydi, Türkan Şoray'ın eski makyözüydü hatta... Haberlerini ilet bizeeee zemuszemus Şimdiden bir ömür boyu mutluluklar diliyorum sana canımmmm opuyorumnanaktan

Ooo senin yumurta kapıya dayanmış tatlım yaaa bu işi 1 ay önceden halletmeliydin bence eyvahedigeldismile Dediğin gibi avmden alınmak hoş olmaz kaydirigubbakcemile3 Ama bence Bulvar'da iyi yapan yer bulursun. EMMA ile de görüşmeni tavsiye ederim. Oranın makyözü değişmediyse çok iyiydi, Türkan Şoray'ın eski makyözüydü hatta... Haberlerini ilet bizeeee zemuszemus Şimdiden bir ömür boyu mutluluklar diliyorum sana canımmmm opuyorumnanaktan

yok cnm daha var düğünüme temmuz ortası kısmetse sempatiksalakcinni

bakarım emma ya inşallah fiyalarıda uçuk değildir görüştüğümde haber veririm cnm

amin cnm sağol iyi dileklrin için opuyorumnanaktan

Eeheheh canımmm Inglot, Park Bravo Group'un makyaj markası. Yeni sayılır daha. MAC'e çok ciddi alternatif oluşturdu. Renk skalası çok geniş, ürünleri bir harikaaa... zemuszemus Bursa'da yok. Ben İstanbul'da Cevahir Alışveriş Merkezi'nden almıştım. Ama daha birçok yerde de var. Kendi internet sitesinde yazıyor olması lazım şubeleri... boshayallersmile

allam dun gece ruyamda inglot aliyodum yesil bisi gordum ole mi acaba gercekten..kaydirigubbakcemile3

yok cnm daha var düğünüme temmuz ortası kısmetse sempatiksalakcinni

bakarım emma ya inşallah fiyalarıda uçuk değildir görüştüğümde haber veririm cnm

amin cnm sağol iyi dileklrin için opuyorumnanaktan

Ayyy ne kadar da safım ben de bu pazar sandım ayol hahahah kaydirigubbakcemile3 Aman iyi tatlım daha varmış vakit, Emma Bulvar'daki diğer yerlere göre daha uygun bir yer... Haberlerini bekliyorum opuyorumnanaktan

allam dun gece ruyamda inglot aliyodum yesil bisi gordum ole mi acaba gercekten..kaydirigubbakcemile3

Hahahahha canım çok güldüm yaaa delikafadulden Yok hayatım aksine bembeyaz likit bir şey, kabının da yeşille alakası yok şeffaf... Ama rüyada yeşil görülen şeyi çok hayırlı sayarlar. Demek ki Inglot da baya hayırlı bir alışveriş olacak senin için kaydirigubbakcemile3

Hahahahha canım çok güldüm yaaa delikafadulden Yok hayatım aksine bembeyaz likit bir şey, kabının da yeşille alakası yok şeffaf... Ama rüyada yeşil görülen şeyi çok hayırlı sayarlar. Demek ki Inglot da baya hayırlı bir alışveriş olacak senin için kaydirigubbakcemile3

sabah sabah cok güldüm ya kaydirigubbakcemile3 ALLAH iyiliginizi versin

aaaaaaa, bende bursadanım kızlar ve Temmuzun 2sinde kınam, 4ünde de düğünüp kısmetse. bende güzel bir kuaför arıyorum kendime. cildim biraz problemli, sivilce lekelerim var. birde benimde yüzümde pek kalmaz makyaj çabuk dağılır:KK43: her zaman gittiğim bi yer var ama gelin başı ve makyajından çok para alıyor. birazda uçuk modelleri. o konuda pek güvenemiyorum:KK43:

hadi hep birlikte düşünüp bi yerler bulalım :KK66:

aaaaaaa, bende bursadanım kızlar ve Temmuzun 2sinde kınam, 4ünde de düğünüp kısmetse. bende güzel bir kuaför arıyorum kendime. cildim biraz problemli, sivilce lekelerim var. birde benimde yüzümde pek kalmaz makyaj çabuk dağılır:KK43: her zaman gittiğim bi yer var ama gelin başı ve makyajından çok para alıyor. birazda uçuk modelleri. o konuda pek güvenemiyorum:KK43:

Canım burada baya konuşuldu ama hepsini okuyamamış olma ihtimalini düşünerek kendi adıma cevaplayayım. Makyajını mutlaka Kryolan ürünleriyle yaptırmanı tavsiye ederim. Hele cildin problemliyse bunu en iyi kamufle edecek marka Kryolan'dır... Ve yüzünden sen çıkarmadığın sürece çıkmayacaktır emin ol zemuszemus

sabah sabah cok güldüm ya kaydirigubbakcemile3 ALLAH iyiliginizi versin

kaydirigubbakcemile3 nasi etkilenmisim ama...

Daha düğünüme var ama nişanımda Kryolan ürünleri kullandılar, makyözü kuaförüme çaardık çokta memnun kaldım hem sade hem gösterişli bişey olmuştu. Ayrıca makyajdan sonra yüzüne sabitleyici sıkıyorlar bişicik ollmuooo

Canım burada baya konuşuldu ama hepsini okuyamamış olma ihtimalini düşünerek kendi adıma cevaplayayım. Makyajını mutlaka Kryolan ürünleriyle yaptırmanı tavsiye ederim. Hele cildin problemliyse bunu en iyi kamufle edecek marka Kryolan'dır... Ve yüzünden sen çıkarmadığın sürece çıkmayacaktır emin ol zemuszemus

teşekkür ederim tatlım. peki saçımı yaptırma konusunda napalım? bi fikriniz varmı?

Ben Bursa'da fazla kuaför bilmiyorum. Bi Studio Tim var, o da alışveriş merkezinde ve biraz tuzlu geliyor. Bi de Bulvar'da Emma'yı biliyorum. Şekil verme konusunda iyiler. Makyözleri de değişmediyse Türkan Şoray'ın eski makyözüydü canım...

sende ben gibi programcı 2 sinde kınası 4 ünde düğünü olan bi gelinsin bakalım aynı anda evleniyoruzz hehehehheopuyorumnanaktan

Kızlar geçen gün Tim Studio'da Cumhur'a saçımı kestirdim... Ben saç konusunda çok pimpirikliyimdir, memnun edilmem zordur. Ama gerçekten çok güzel yaptı kesimi de şekillendirmeyi de... Bilginize :)

X