- 1 Aralık 2008
- 7.128
- 17
- 158
- Konu Sahibi __TanRIcA__
çeyizi tamamlayamamış ya mahsun
bi gözü torpakta o yüzden düşünüyo habire:)))
bence tabi
bence tabi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ule bi daa katılmıcam heeee.....:umursamaz:
la yine sonlardayım
ne kara bahtım varmış miğer yaaaawwdelikafadulden
çeyizi tamamlayamamış ya mahsun
bence tabi
öyle deme pandoş:1hug:
katılmakla kendine olan güvenini ortaya koydun balım..buda büyük bi başarıdır unutma
zaten iddan yoktu,amacın eğlenceydi..kendini dahada geliştireceğine inanıyorum çiğ tanem:hulya:
kızlar ilk günden 117 kişi katıldı
çok bereketli bir yarışma oluyor.
bunda Tanrıçamın ve onun baş yardımcısı gecelerini feda eden Aprilimin (Akitra mıydı yohsam?) de böyük katkısı var.
Onlara da bu çalışmalarından bu emeklerinden ötürü teşekkürlerimizi bir borç biliriz faizi ile öderiz ulaaaa...
bu yarışma gerçekten ilk günden belli etti kendini kızlar:))))
ya çok özlemişiz yarışmayı
ya da bu akşam aksiyon yok sitede herkeşler burda ne güzel:))))
valla ya ,ara vermeyelim bence ,bundan sonraki de bahar makyajı yarışmasımı olacaktı ?bu yarışma gerçekten ilk günden belli etti kendini kızlar:))))
ya çok özlemişiz yarışmayı
ya da bu akşam aksiyon yok sitede herkeşler burda ne güzel:))))
:kedi:yaa şunun teselliye bak yirim yaaaaa yirim ben bunu
kendine has yorumunu koydun ortaya bebem:lepi:Ben değilidim erzum ben hayırsız çıktım hehe sempatiksalakcinni
Ama mazeretim vardı patrondan raporlu ve de izinliyim denyolindam -tatlicadiarzu-
Tanrıçam, sen ve Akitomun lobi faaliyetleri sonucu böyle süpersonik bir şey çıktı ortaya:lepi:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3azmine hayranım pandom:lepi:valla ya ,ara vermeyelim bence ,bundan sonraki de bahar makyajı yarışmasımı olacaktı ?
arkasından yapalım yinelülülülülülühihoyyyt
yenilen pehlivan ,güreşe doymaz misaliyim ben :sm_cool::roflol::roflol:
oyyy canözüm neler söylemişkız tanrıca ne bereketli yarışma oldu böyylee.....marifetli ellerin değince demekki böyle oluyor...maşalah sanada ellerine sağlık ............benim fotoyo bakıp bakıp gülüyorum iyimi...tül perdeme gülüyorum yanihihoyyyt
buarada gercekten çok hoş oldu bu yarışma yaaa.......ilarzu yaktın yıktın yine maşallah sanadaaa............oyumda sana gitti hiç düşünmeden hak ettin çünki:içelim:
Arkadaslar baska bir yarisma daha yapalim ne derseniz.. baska bir konu..
Herkes katilabilecek bir yarisma???