Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
düüüşşş canım katıl benceBende katılırım ama uzun zamandır eyeliner ve rimelden başka şey sürmedim hiç :)Diğer türlü makyaj yapabilirmiyim bilmiyorum :)
sensiz olmaz askitom :jeyyar:hayirli olsun bakalimm...
zaman bulabilirsem katilirim bende fistiklar..
ama gönderdinmi ki hemen gönder tanrıcaya hemen hihoyyytben yaptım makyajjjjjj hahahahhaa :)hihoyyyt
katıl katıl ne güzel olur hihoyyytayyyyyyhhh cok heycanliiiiiiii boshayallersmile
bendemi katilsam ne sempatiksalakcinni
öffffffffff fotograf makinam kafayi yicek zamani buldu :çok üzgünüm:
ama bende katilmak istiyoduumm :a015:
tabi gelin makyaji gibi olcandan degilde eglence maksatli :jeyyar:
bi mucize olurda makinam o zamana düzelirse bende katiliciiiiiiiiimmm Çok üzgünüm çoook
güle güle kullanda,makyajdan haber verkaydirigubbakcemilesizden heveslendim dün bir alışveriş yaptım 210 tl parm gitti ama ihtiyacım olan şeylerdi evde birmişti aldıklarım eşim bir duysa okadar para verdiğimi napıyım seviyorum alışverişi hem aldıklarımda işe yaramayan hiç bir şey yok hep kullanılan genel şeyler sadece farlarım fazladan olabilir evde bir çok markanın farları var ama bu seferkiler lorealin bir de bu markayı deneyim dedim
senin içine sinmeyen makyajın bile profosyenellere taş çıkarır aşkitomvereliniortakbende yaptim .. ama hic icime sinmedi.. baska yapmakta gelmiyor icimden :)
maksat katilim cok olsun. sizi kirmak istemedim.
olsun,fazla foto göz çıkarmazzemuszemusbende yaptim insallah bugun duzenleme yapip gonderirim
biraz fazla cekmisim resimleride :)
arasindan tek tek secmem gerekli, kolay gelsin bana :)
heycanlandınmı:asigim:Çok heyecanlandım...
:kedi:
Ay hadi yarışma başlasın.
hihoyyyt
fıstık adamı hasta etme,hemen gidip pazartesiye kadar yaptırıyosun o makineyiöffffffffff fotograf makinam kafayi yicek zamani buldu :çok üzgünüm:
ama bende katilmak istiyoduumm :a015:
tabi gelin makyaji gibi olcandan degilde eglence maksatli :jeyyar:
bi mucize olurda makinam o zamana düzelirse bende katiliciiiiiiiiimmm Çok üzgünüm çoook
yaaaaaaaaağ bu akşam başlasaydı ya keşke bu yarışmaaaboshayallersmile
benim bey bygün evde yok ,nübetçi de ondan ,can sıkıntısından yane:roflol:nie bu akşam pandoşaklinialirimsmile
sorma..bi bereketliki topik maşalah-tatlicadiarzu-daha elime 2 tane resim geldi:mymeka:
delikafadulden kizma appplllaaaaaaaa:kedi:güle güle kullanda,makyajdan haber verkaydirigubbakcemile
senin içine sinmeyen makyajın bile profosyenellere taş çıkarır aşkitomvereliniortak
olsun,fazla foto göz çıkarmazzemuszemus
çok çok olsuncokacimcoookfazla görünsünboshayallersmile
heycanlandınmı:asigim:
anca heycanlan:mymeka:hani resim:mymeka::dilcikar:
fıstık adamı hasta etme,hemen gidip pazartesiye kadar yaptırıyosun o makineyi
nie bu akşam pandoşaklinialirimsmile
aaaaa hani cuma günü idi son başvurular ,
niye pazartesi oldu ki ?
çok uzamış ama yaaabilmiyorumkismile
ben izinde olucam yarışma bitine yakın takip edemicem ne yazık ki alsanaalsanasmile
gönderdim bileeee fıstıkım hihoyyytayin 10unda bitiyo cnm:)
aaaa sen katilmicak misin bilmiyorumkismile
gönderdim bileeee fıstıkım hihoyyyt
bensiz olur mu ,acemilikten orta seviye ye geçtim artıkın ,acemi iken bile hep katıldım ben delikafadulden
allah iyilini versin bu yüzdenmikaydirigubbakcemile3benim bey bygün evde yok ,nübetçi de ondan ,can sıkıntısından yane:roflol:
ancamirmirmirmirhadi yaaa ohaoldumsmile
aSKiTo ve Sympathique'le beraber 4 oldusempatiksalakcinni
heh yola gel:roflol:delikafadulden kizma appplllaaaaaaaa:kedi:
temem bi halcaresine bakiciiim artikin sempatiksalakcinni
pandoşum,arzumla karar verdik,ve süreyi uzattık,çalışanlarada vakit kalması bağbındavereliniortakaaaaa hani cuma günü idi son başvurular ,
niye pazartesi oldu ki ?
çok uzamış ama yaaabilmiyorumkismile
ben izinde olucam yarışma bitine yakın takip edemicem ne yazık ki alsanaalsanasmile
hihoyyytBende şimdi bişeyler yapmaya çalışıcam bakalım neler çıkıcak ortaya...
gönderdim bileeee fıstıkım hihoyyyt
bensiz olur mu ,acemilikten orta seviye ye geçtim artıkın ,acemi iken bile hep katıldım ben delikafadulden
Arzu ablacim ve Tanrica Tesekkurler kizlar konu cok guzel bende Katilmayi cok isterdim.. Ama malesef fotograf makinam yok Surmeli ablam goturdu of
Cok uzgunum
sınırlamayı ben belirliycem,siz rasgele yollıyabilirsiniz..en sonunda duzenledim of bitti birazdan gonderirimde
aceba resimlerin boyutuyla ilgili bi sinirlama varmi ,yoksa siteye koyulan gene boyutlardami olcak
suana kadar kac resim var ,baya katilim olcak gibi sanki
ne hazırlık ne hazırlıkkaydirigubbakcemile3en büyük heyecanlı makyaj yarışması bu olacak galiba. hazırlıklar bayaa sürüyor. heycanla beklemedeyim opuyorumnanaktan
bak sen o sürmeliyelmaz:Arzu ablacim ve Tanrica Tesekkurler kizlar konu cok guzel bende Katilmayi cok isterdim.. Ama malesef fotograf makinam yok Surmeli ablam goturdu of
Cok uzgunum
hay ağzını yiyimkaydirigubbakcemile5cep telle çeksen hayatım olmas mı?
benimi çekiştiriyorsunuzzz ohaoldumsmilelmaz: yakaladımm siziikaydirigubbakcemile
bende katılmak isterim vaktim olursa yaparım birşeylerryerimseniben