Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
itinatlan oy vir
bi de yarışmaya resim gönder fındık burunlumm
evlenme arifesinde olanlardan birisi de sensin öyle bedava makyaj olmaz çiçeğim sen de gönderecen
demek katılsan kalpten giderdin burcum:smiley-cool:ayyy, oy vericiiiim, cok heyecan yaptimmmmm delikafadulden
sensiz bi yarışma düşünemiyoruz aşkitolmaz:hayirli olsun bakalimm...
zaman bulabilirsem katilirim bende fistiklar..
aynen kuzen:dilcikar:kız zilliii senin için bekledik bu kadar
zamanım olursa diyi bak
:mymeka:
vur poposuna:mymeka:
yaptıysan resmi bana yolla canımvereliniortakben yaptım makyajjjjjj hahahahhaa :)hihoyyyt
yavru ceylanımmm çok isterdim emme blututum bozuk makkaj yapsamda pcye atamıyorum
ama gönderebileceğim bi başka yol bulursam hemennnn yapıp göndericem söz veriyorum yerimseniben
ayyyyyyhhh cok heycanliiiiiiii boshayallersmile
bendemi katilsam ne sempatiksalakcinni
katıl tabi hayatımzemuszemusçok eğlenicezhihoyyyt
olsun oda bi katılımdır gülüm:smiley-cool:ayy biran önce geLsede şu gün başLasa yarışmazemuszemus
makyaj yapmaktan anLasam hemen katıLıverirdim emme oy vermekLe yetincem artıkın:kedi:
makset eğlence iştekaydirigubbakcemile2sen denemelerini yap yolla hayatımŞenizsizin yaninizda kazanma sansim yok ama eglenmek icin yollayabilirim kaydirigubbakcemile3
tabi önce makkkkkkesssss denemeleri yapmam gerekkkkkk sempatiksalakcinni
saol tatlımopuyorumnanaktanhayirlisi olsunnnopuyorumnanaktan
olsun oda bi katılımdır gülüm:smiley-cool:
makset eğlence iştekaydirigubbakcemile2sen denemelerini yap yolla hayatımŞeniz
saol tatlımopuyorumnanaktan
eheuehueheuhe daha önce hic beyazlarla bi makyaz yapmadim ama bakalim bi sekile sokabilirsem kesin yollicam
ayyhhh ins cok kisi katilir boshayallersmile
bende yaptim .. ama hic icime sinmedi.. baska yapmakta gelmiyor icimden :)
maksat katilim cok olsun. sizi kirmak istemedim.