Gelin Makyajı Yarışması İçin Başvurular Alınmaya Başlanmıştır.

katılamıyorum cano,ama çok isterdim katılmakboshayallersmile
anca organizatörlüğünü yapıyorumboshayallersmile

bende katılmak isterim hihoyyytbakalım o tarihe kadar güzel bir makyaj yapabilecekmiyim :sm_confused:

katılmayıı deneyeceğim ama katılamasamda yakından takipçiyim bende...sempatiksalakcinni

belkim bende katılırım maksat eğlence olsun sositososito:sm_cool: şansım yok emme hihoyyytsırnaşık şey

makyajim accim far ve eyelinerden olustugu icin öyle güzel bir makyaj yapamam ama hos cicili bicili suratlar görecegimize eminim, kolay gelsin makyaj yapip ekliyecek arkadaslara...

hayırlı ossun bakalım yarışmamız
oy vermek içim sabırsızlanıyorumm
hihoyyyt

bende katilirim heralde tabi fazla guzel makyajim olmaz kadar ustalarimiz varken :)
birincilik icin degilde eglence icin katilirim insallah
cok seviyorum bu tur yarismalari ben :)
haydiiiii biliyoruz seni mütevazilik yapma seker :nazar:
merakla takip edicem bu yarismayi :) benimde isime yarayacagi kesin
katılımmm istiyoruzzzz
beceremiyeceğim için size oy vericiimmmm makkajcılar sizi :smiley-cool:
yav barbim bidene tatlım yavvv boshayallersmile
katılmayıı deneyeceğim ama katılamasamda yakından takipçiyim bende...sempatiksalakcinni
katıl katıl cok eglenceli olur kimin kazanacagı hiç belli olmuyor canım boshayallersmile
belkim bende katılırım maksat eğlence olsun sositososito:sm_cool: şansım yok emme hihoyyytsırnaşık şey
tivitiii senide bekliyoruz sakın bu yarısmayı kacırma derim cok güzel olacak :nazar:
hihoyyyt
sen katılmıyonmu :mymeka:

Bende katılırım ama uzun zamandır eyeliner ve rimelden başka şey sürmedim hiç :)Diğer türlü makyaj yapabilirmiyim bilmiyorum :)

bende katılmak isterim hihoyyytbakalım o tarihe kadar güzel bir makyaj yapabilecekmiyim :sm_confused:
istemek başarmanın yarısıdır şebo:smiley-cool:
merakla takip edicem bu yarismayi :) benimde isime yarayacagi kesin
kaydirigubbakcemile5
beceremiyeceğim için size oy vericiimmmm makkajcılar sizi :smiley-cool:
oda yeter barbimŞeniz
bende katlırıdım ama.tam yüzmüş:KK43:
konunun başında yazıyo,yarım yüz,çeğrek yüz(yani sadece gözler)..tüm yüz olması şart değil canım
dene dene:jeyyar:
biz resimleri 10 mayıs tan sonramı görüp oylayacağız
resimler pazartesi günü akşam 8 den sonra oylamaya sunulucaktır
amaç zaten eğlence hayatımvereliniortak
makyajim accim far ve eyelinerden olustugu icin öyle güzel bir makyaj yapamam ama hos cicili bicili suratlar görecegimize eminim, kolay gelsin makyaj yapip ekliyecek arkadaslara...
teşekkürler canım...
hihoyyyt
katılmıyomusun:dilcikar:
Vatana millete hayırlı olsunnnhihoyyyt
allah razı olsun bibertoŞeniz
ay katılcaklarının gelin makyajı resimlerini merakla bekliyorum
bende beceri yokta,başarılar herkese
ilk resim elime ulaştı bile:teytey:yenilerini bende merakla bekliyorum..çok çekişmeli olucağı kesinkaydirigubbakcemile2
Bende katılırım ama uzun zamandır eyeliner ve rimelden başka şey sürmedim hiç :)Diğer türlü makyaj yapabilirmiyim bilmiyorum :)

sana oda yatıyo zaten be düşçümkaydirigubbakcemile5
yaparsın sen yaparsıııın:jeyyar:

hayirli olsun bakalimm...

zaman bulabilirsem katilirim bende fistiklar..

ilarzucum sen katılıyosan zaten birincisin diye düşünüyorum fıstıkım :):)
acaba katılsam mı bende hoş bişi olur :)
mühim olan katılmak süslenmek püslenmek :)makyaj yaptığım akşam kocişle yemeğe çıakrız bari :) boş boşuna mı süslenecem ama nasıl fikir hahahaha:)

X