- 23 Aralık 2009
- 7.352
- 10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o espirük di bebemm :)))
bende katlırıdım ama.tam yüzmüş
haydiiiii biliyoruz seni mütevazilik yapma sekerbende katilirim heralde tabi fazla guzel makyajim olmaz kadar ustalarimiz varken :)
birincilik icin degilde eglence icin katilirim insallah
cok seviyorum bu tur yarismalari ben :)
katılımmm istiyoruzzzzmerakla takip edicem bu yarismayi :) benimde isime yarayacagi kesin
yav barbim bidene tatlım yavvv boshayallersmilebeceremiyeceğim için size oy vericiimmmm makkajcılar sizi :smiley-cool:
katıl katıl cok eglenceli olur kimin kazanacagı hiç belli olmuyor canım boshayallersmilekatılmayıı deneyeceğim ama katılamasamda yakından takipçiyim bende...sempatiksalakcinni
tivitiii senide bekliyoruz sakın bu yarısmayı kacırma derim cok güzel olacakbelkim bende katılırım maksat eğlence olsun sositososito:sm_cool: şansım yok emme hihoyyytsırnaşık şey
sen katılmıyonmu :mymeka:hayırlı ossun bakalım yarışmamız
oy vermek içim sabırsızlanıyorummhihoyyyt
istemek başarmanın yarısıdır şebo:smiley-cool:bende katılmak isterim hihoyyytbakalım o tarihe kadar güzel bir makyaj yapabilecekmiyim :sm_confused:
kaydirigubbakcemile5merakla takip edicem bu yarismayi :) benimde isime yarayacagi kesin
oda yeter barbimŞenizbeceremiyeceğim için size oy vericiimmmm makkajcılar sizi :smiley-cool:
konunun başında yazıyo,yarım yüz,çeğrek yüz(yani sadece gözler)..tüm yüz olması şart değil canımbende katlırıdım ama.tam yüzmüş
dene dene:jeyyar:katılmayıı deneyeceğim ama katılamasamda yakından takipçiyim bende...sempatiksalakcinni
resimler pazartesi günü akşam 8 den sonra oylamaya sunulucaktırbiz resimleri 10 mayıs tan sonramı görüp oylayacağız
amaç zaten eğlence hayatımvereliniortakbelkim bende katılırım maksat eğlence olsun sositososito:sm_cool: şansım yok emme hihoyyytsırnaşık şey
teşekkürler canım...makyajim accim far ve eyelinerden olustugu icin öyle güzel bir makyaj yapamam ama hos cicili bicili suratlar görecegimize eminim, kolay gelsin makyaj yapip ekliyecek arkadaslara...
katılmıyomusun:dilcikar:hayırlı ossun bakalım yarışmamız
oy vermek içim sabırsızlanıyorummhihoyyyt
allah razı olsun bibertoŞenizVatana millete hayırlı olsunnnhihoyyyt
ilk resim elime ulaştı bile:teytey:yenilerini bende merakla bekliyorum..çok çekişmeli olucağı kesinkaydirigubbakcemile2ay katılcaklarının gelin makyajı resimlerini merakla bekliyorum
bende beceri yokta,başarılar herkese
Bende katılırım ama uzun zamandır eyeliner ve rimelden başka şey sürmedim hiç :)Diğer türlü makyaj yapabilirmiyim bilmiyorum :)
hayirli olsun bakalimm...
zaman bulabilirsem katilirim bende fistiklar..