Gelin Makyajı Yarışması İçin Başvurular Alınmaya Başlanmıştır.

ilarzum kainat güzelim konuyu açmış,hayırlı olsun,emeğine sağlık gül yüzünü sevdiğimŞeniz
evet makyaj yapmayı seven sevgili kokoş arkadaşlarım,yarışma kurallarımızı sevgili arkadaşım ilk sayfada anlatmış,extra sorusu olan varsa buyursun sorsun:hulya:
çok zevkli olucağını düşünüyorum..katılıcak tüm arkadaşlara başarılar diliyoruma.s.

arzum,konuyu açtığın için teşekkür ederim canını yediğimolumunekankayizsmile

netten bulduğum bir kaç resmi,konseptimize uygun olduğu için paylaşıyorum,hemde sizlere fikir olur canlarhihoyyyt
4528070954_6ea451571a_o.jpg

gelinmakyaj.jpg

hintli.jpg

48ia4.jpg

fft10_mf27685.Jpeg

makeup_hair_330_10_m.jpg

aksesuar kullanımı serbest
1488d111e475909afeac5ec04d783057f5d8527b762560a6175e6addee89d911.jpg

fahriye_evcen_7b.jpg

ben de katılmak istiyorum kızlarr nacizanee

anladımki:icecream:
katıl tabi hayatım:teytey:süslen püslen ohhbayanssulusmilesonra bana yolla resminizemuszemushem eğlenmiş olursun,hemde ne kadar yetenekli olduğunu anlaman için bir fırsat olmuş olursüprizzzzz

çalştığım için hergün makyaj yapıyorumm.ve makyaj yapmayı çok seviyorumm..iş yerindeki arkadaşlarım çook beğeniyo...ertesi gün bakıyorum beğenenler aynısından yapmışşşkaydirigubbakcemile3.yanii uzun lafın kısası tanrıçammm ben de varımmm hihoyyyt

aslansın sennn:sm_cool: hihoyyyt :içelim:(ilk müşteriyi kaptık:jeyyar:)öhö öhöö:asigim:

ağamsın paşamsın:1closedeyes:en değerli müşterim gözümün nuru:roflol:
ya ya ya,şa şa şa..zeyno zeyno çok yaşa:teytey:KK43:yalakatanrıçasmili:icecream:)

yaz üyeyi yazzzz kacırmaaa eyvahedigeldismile :jeyyar:
(gözünü hırs bürümüş üye smile :roflol: )

bende katilirim heralde tabi fazla guzel makyajim olmaz kadar ustalarimiz varken :)
birincilik icin degilde eglence icin katilirim insallah
cok seviyorum bu tur yarismalari ben :)

yaz üyeyi yazzzz kacırmaaa eyvahedigeldismile :jeyyar:
(gözünü hırs bürümüş üye smile :roflol: )
:roflol::roflol:görende bi menfaatimiz var sanıcak allama he:smiley-cool:
biz bu işi zevk için yapıyoruz oysa:asigim:KK43:yüzde kaç kar alıyoduk akito bak fifti fiftiyiz unutma:nazar:)

bende katilirim heralde tabi fazla guzel makyajim olmaz kadar ustalarimiz varken :)
birincilik icin degilde eglence icin katilirim insallah
cok seviyorum bu tur yarismalari ben :)
o nası söz:1closedeyes:neden güzel olmasın tatlım,sen çok başarılısın,bir kaç fotonu gördüm,süper resimler çıkarıcağına eminim
sende dedin ya,eğlence olur hemhihoyyytresmini bekliyorum haberin olsunvereliniortak

iste maksat eglence olsun ,biraz heyecan atalim bayadir duzenlenmiyodu yarisma
hint makyajinda birinci olmustum ama onda avantajim normalde hintlilere benzememdi sanirim :))))
bundada ne guzel gelinler cikacak ortaya
en kisa zamanda gonderirim sana resimleri

iste maksat eglence olsun ,biraz heyecan atalim bayadir duzenlenmiyodu yarisma
hint makyajinda birinci olmustum ama onda avantajim normalde hintlilere benzememdi sanirim :))))
bundada ne guzel gelinler cikacak ortaya
en kisa zamanda gonderirim sana resimleri
demek sana oy vermiştim o yarışmada:smiley-cool:bide makyajım kötü olur falan diyosun hala:dilcikar:
maksat muhabbet olsun dimi ama..tamam tatlım bekliyorum..başarılar dilerima.s.

hayırlı olsun fıstıklarımma.s.
yok öyle hayırlı olsun diyip kaçmakkaydirigubbakcemilekatılıyomusun ondan haber et:nazar:
ilk yarışma fotusu elime ulaştı:teytey:çok mutluyum:sm_cool:

demek sana oy vermiştim o yarışmada:smiley-cool:bide makyajım kötü olur falan diyosun hala:dilcikar:
maksat muhabbet olsun dimi ama..tamam tatlım bekliyorum..başarılar dilerima.s.

yok öyle hayırlı olsun diyip kaçmakkaydirigubbakcemilekatılıyomusun ondan haber et:nazar:
ilk yarışma fotusu elime ulaştı:teytey:çok mutluyum:sm_cool:

bağa yasak bi keremm:nazar: hem ben beceriksizim yapamam kiii:gitme::a015:

bağa yasak bi keremm:nazar: hem ben beceriksizim yapamam kiii:gitme::a015:

senmi beceriksizsinsengözlerimebaksanabyeme beni miko:1closedeyes:ama yasak dersen ona saygımız sonsuzvereliniortak
oy kullanırsın sende bebem..etinden sütünden bi şekilde faydalanırım:smiley-cool:

senmi beceriksizsinsengözlerimebaksanabyeme beni miko:1closedeyes:ama yasak dersen ona saygımız sonsuzvereliniortak
oy kullanırsın sende bebem..etinden sütünden bi şekilde faydalanırım:smiley-cool:

faydalan benden tanrıçammcokacimcoookaklinialirimsmilesırnaşık şey oyumu kullanıırım tabi kii:nazar: sende katılmıosun dimiiaklinialirimsmile

X