• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin kuşağı hakkında soru

bergolya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2008
272
1
96
İstanbul
Arkadaşlar gelin kuşağı hakkında bir şey sormak istiyorum. Ben evden çıkarken babam bağlamak istiyor. Erkek evine gittiğimizdede takacağım sanırım. Düğün salonuna giderken arabada çıkarmak istiyorum. Burda görüyorum bir çok kişi tüm gece belinde taşıyor. Ben gelinliğimi bozmak istemiyorum. Çıkarsam sorun olmaz değil mi? Annem ne zmn istersen çıkarabilirsin demişti ama??gamyoncuiremsu

Arkadaşlar gelin kuşağı hakkında bir şey sormak istiyorum. Ben evden çıkarken babam bağlamak istiyor. Erkek evine gittiğimizdede takacağım sanırım. Düğün salonuna giderken arabada çıkarmak istiyorum. Burda görüyorum bir çok kişi tüm gece belinde taşıyor. Ben gelinliğimi bozmak istemiyorum. Çıkarsam sorun olmaz değil mi? Annem ne zmn istersen çıkarabilirsin demişti ama??gamyoncuiremsu

bence en iyisi salona girmeden önce, arabada çıkarmak.

ewet yaa aynısını bende düşündümm.. arabada salona warmadan çıkarırım bende, önemli olan ewden çıkarken beline bağlanmış olması bence ya dimi kızlar..

bnde tam bunu merak edıodum çok guzel bı konu cnm
benmde nıkahım olucak evden cıkarken takılı kalsın arabada cıkartım ıstyrm nıkhta gelınlgm olsun sdece sızce olurmu

bide şu var bekaret kemerı denıyor ya o takılınca bence sacma ve gııck bı adet kıme ne benım bekaretımden kusak takılınca o anlama gelıomus ya sorgulayınca utanc verıcı bı adet...

bencede tatlım dügün başlamadan çıkartabilirsin...ailen için önemli yerine getirirsen ailen mutlu olur...o gün bunları düşünemezsin bile baba evinden ayrılık vakti gelmiştir...aglamaktan başka bişey yapılabmıyor zaten...boşver seb takılı kalma kemereee

Bizde düğünün ortasında kuşak merasimi yaparlar.Kızın erkek kardeşleri bağlar.

ben hayatta takmam o kemeri bak benim kızım bakire der gibi gelip baba takıyor bide bana gore uygun degil herkesin fikridir tabi

iki düğünüm oldu birinde evde takıldı,düğün boyunca oyle kalmıstım..cok güzel bir saklama yontemı bulmustum ,görünmüyordu sadece yandan sallanan yerler gorunuyordu :)

ıkıncı düğünümde damat tarafının adetı ,düğünde babası takarmış..

düğünün ortasında babam baglamıstı kusagı..
sonrasında da boynuna sarılıp ağlamıstım dakıkalarca..milleti hiçte umursamadan..

ayy yıne gözlerim doldu benım ya mafoldumben

neyse konuya gelınce araba da cıkartabılırsın tabı ..hiç sorun olmaz

nasıl istiyorsan öle yap hayatım . . .abim taktı benimkinide ben hiç çıkarmadım düğün boyunca. üzerine taşalarla eşimn ve kendi ismimi yazmştm .her görende çok begendi . . ama onu bekareyim demek için deil sırf adet diye taktım

Back