Dövme Gelin Kınasını böyle isteyen var mı ?

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,
sahsen ısterdım kınayı cokk sevıyorum ama bu fazla abartı olmus bu tarzda ıstıyorum bende yaptırmak ama yıkanınca baya acık olmuyor mu bu kı yaa sıyah sıyah dursa keske:1rolleyes:

bende normal kına yaptırmamıştım.
elime ve ayak bileğime hint kınası yaptırmıştım.
tabi bu kadar detaylı değil daha sade ve çok hoştu.
bu resimdeki kabartılar zaten ertesi gün dökülüyor ve sadece rengi kalıyor. 10 günde falan da çıkıyor. çıkarken dağılma bulaşma falan hiç olmuyor. renkler yavaş yavaş soluklaşıp kayboluyor.

ama ben balayına gittiğimde güneşlendim bi güzel, bol bol yandım. ondan sonra kına tamamen çıktığı zaman, elimde kınanın olduğu yerler beyaz kalmıştı, yanmamış. çok belli değildi tabi ama yakından belli oluyordu.

ben çook istiyorum özellikle sol gögüs üzerime sözlümün adını yazdırmak istiyorum..ve kuyruk sokumuna yaptırmak isterim....
bulursam bide bayan yaparsa yaptırıım sözlüm kızıyor ama ben onu razı ederim..:))

bence güzel değil ya avucuna bir parca yeterli oda zorunlu olduğu için hem elerde pek sevmiyorlar kınayı

cok guzel duruyo ama yavas yavas gecmeye basladıkca rengı kactıkca ıgrenc olur gıbıme gelıyor.

Ben Lıbyada yasıyorum kızlar ve yedıden yetmıse herkesın ellerı ayakları bu sekılde :1shok: Onceden sevıyordum egzantrık gelıyordu artık gına geldı-tatlicadiarzu- Esım de pek sevmıyor boyle seylerı..Hanı mınık bır desen olur amenna ve saddakna ama boyle komple vucuda yapılması pek hos degıl..hI OZEL gunlerde kırk yılda bır yaparsın ıcınde kaldıysa degısık olabılır şakkıdı Cok basıt yapması..Heryerde satılıyor şablonları..Kınayı da toz halınde alıp suyla kıvamını hazırlıyorsunuz zaten o da basıt..Kınanın kalıtesı onemlı..Istanbula geldıgımde gormustum ozellıkle Fatıh taraflarında var bu sablonlardan ayrıca netten de bakabılır yaptırmak ısteyen arkadaslar..Bazı guzellık salonlarında da yapılıyor...Sevgıler...

çok hoş duruyor böyle sanat ya nasıl yapmışlar onu ama ben okadar büyük bişi istemezdim

ben bir kere bundan yaptirdim...
kiz arkadasim vardi onun elinden cizmek geliyordu...
hint kinasi ile yapmisti bana
igne ile cizdi koluma kinayi....

en iyisi ve en temizi siyah fosforlu kalem gecici dovme yapmak isterseniz bu yontem cok ucuz, hem o kina degdigi yerden zor cikiyo eskiden merakliydim da ordan biliyorum

bayildim ya imkanim olsaydi kendi kinamda böyle yaktirmak isterdim dogrusu ben kinayida kokusunuda cok severim aynisi olmasada dügünümden sonra gittim dubaide yaptirmisdim daha zarifti ama elimden baslayip taaa dirsegime kadar ve sol ayagimdan baslayip dizime kadar yaptirmisdim esimde bende cok bayildik sevenler icin güzellll

Bu kınanın rengi kahverengi acaba ya siyaha benzemiyo?????

daha hafif sade bi desenle daha hoş olabilir

mesala minik minik yapraklar ona benzer şeyler yaptırabilirim ama nerdeeee

X