Dövme Gelin Kınasını böyle isteyen var mı ?

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,
serçe parmagının arasından başlayıp bılege dogru yuruseydı daha sık olmazmıydı gunumuze cok agır kacmazdı ama kabul etmek gerekırkı buda cok şık

bence çok şık duruyor ayrıca kokusuda hiç itici gelmiyor bana mis gibi kokuyor ben düğünümde yaktım kına çokta hoş durdu valla tavsiye ederim ama oje severler denemesin tırnaktan çıkması epeyce zaman alıyor tabi bu modelin tırnakla alakası yok kesin denerim yapan olursa:eek:hihoyyyt

o yıkanınca süper durur ben cokk begendimmm insanın eli estetikse eger müthiş ötesi durur kızlar bi sorum var bu kınayla yapılan dögmelerlede acaba guzul kabul olmazmı içine katkı maddesi koyuyolarmıdır ben denemek istiyorum kararsızımkaydirigubbakcemile

daha küçük şekiller olsa daha iyi olurdu o desen hoşuma gitmedi eldiven gibi olmuş. çağla şıkelinki güzeldi mesela.

Bence kuruyunca şekli bu kadar güzel durmayabilir dağılabilir dağılmasa bile hoş ama..... Kokusu olmasa :çok üzgünüm:

bayıldım valla..yeşil kınalar yıkanınca kötü duruyoda siyah kına kullanıyorum ben tıpkı dövme gibi duruyo süper..ayaktada çok hoş oluyo halhal gibi yapıyosun..çok isterim kına gecemde böyle bişi kısmet olurda ayarlayabilirisem eğer...

bi kere bende yaptırdım kına kokusu yoktu ve yıkayınca siyah oluyodu hakiki hint kınası dövme gibi duruo ama kına kısa sürede geçiyo zaten

X