Dövme Gelin Kınasını böyle isteyen var mı ?

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,
yaa bende sevmiyorum kokusunu hiç :KK43:

bende istemezdim bu haliyle..daha küçük desenli bişe daha hoş durabilir die düşünüorum :)

istemem hiç güzel deilmiş :S

ben pek hoşlanmadım arkadaşlar doğrusu, kendi kınamda bile elimdeki kınayı hemen yıkamıştım ben :KK43::KK43:

Çok şükür kına gecem olmadı,kına yakmadık elime:Saruboceq:

üniv.1 deyken özenip kına yakmıştım da saçlarıma mahvolmuştum kokusundan:1no2:

çok güzel yaaaa.s düğünmde yaptrcm wla yazıorm burayaa :teytey: daha uzun seneler wr amafisfisfis

daha zarif bir model olsaydı hoş olurdu.ayrıca kına yıkanmadan çekilmiş resimler...yıkandıktan sonra böle siyah olmayacağı kesin.paylaşım için teşekkürler.kaydirigubbakcemile5

Arkadaşlar kinanin allah katindaki yeri ne kadar büyükki lütfen iğrenç gibi yorumlar yazmayalim...bence gayet güzel olmuş kina gecemdede yaptrmak isterim farkli olmuş gerçekten

ben bi kere dubai de yaptirmistim cok guzel yaa bayiliyorum..bu kina nerde satilir bilen varsa ltfn bilgilendirsin?cok istiyorummm yaaa..guzel yapan birini bulursam kina gecemde yaptirmayi dusunuyorum..

aktarlarda şablonuyla birlikte kına bulabilirsin...
ben gördüm ama alıp ellerime kına yakmaya cesaret edemedim,eşim,oğlum kınadan nefret ediyorlar...-tatlicadiarzu-
yemek yapmama bile izin vermezler,aslında hemen alıp kına yaksam uzun bir süre yemek yapmaktan yırtarım,iyi fikirmiş gibime geldi...kaydirigubbakcemile3

gercekten guzel duruyo ama ben ole yakmalarını ıstemem sahsen tabı benden gectı ama olsun bızım adetımıze gore kına gecesınde herkesın ıcınde kaynana gelının elıne altın koyar ve kına yakılır eller sarıldıktan sonrada oynamaya devam edılır sanırım heryerde bu bole . ayrıca kına cennetten gelme oldugunu hatırlatırım ve laflarımıza bıraz daha dıkkat edelım derım

ben yazın hint kınası ile dövme tarzı yapıyorum...bu kadar büyük değil tabiki...ama kına yakmayı sevenler için hoş olur...bu tarz büyük sekilli kınalar ayaktada hos duruyor aslında halhal tarzında.ama el için büyük olmuş...
tabi ben yine hint kınası ve alkollu karıstırarak yaptığım dövmeyi tercih ederim...yazın cok sık duruyor cünki...

hoş bence değişik..
ama kısa sürede geçsin isterdim yaptırsaydım da..
cünkü cok dikkat cekecek bir şey..
sokakta orda burda milletin ellerime bakmasını istemem doğrusu..
hele oturduğum semtteki kadınlar zaten bi acaip,en normal halime bile bön bön bakıolar.
sinir oluyorum ...

allah günah yazmasın ama kına kokusunu sevmıyom ben.cennet bahçesi için kına ve gül kokuyor diye duymustumm.a.s.

sana katiliyorum canim...kokusu olmasa yapardim...kinamda hemen yikadim durdurmadim,dayanamiyorum kokusuna :1no2:

BEnce cok güzel ve harika.Annemler HActan getirmisti Kina Tüpün icinde ucuda vardi bende cok sevdigim icin öle seyler bende yapmistim kendime.Ama hemen rengi aciliyor.BEn ayni Hintkadinlardaki gibi durmasnii istiyorum Koyu bi renkte ama öle kalmiyordu :KK43:

X