• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin İç Giyim gelin iç çamaşırım nasıl kızlar?

oo senin nişanlı baya paraya kıymış desene üstteki model ayyıldız
altta ki model ten marka
wowuuuwww en sevdiğim markalar bide dagiden alsaydı tam olurdu 3 ünüde çok seviyorum
güle güle kullan

evet baya baya kıydı eşim :69: ben aldım ona dagiden çok teşekkür ederim tatlım:70::71:

tabiki paraya kiyar damat bey icin giyiliyor sonucta :52:. Gule gule giy canim cok hos insallah yirtilmaz o gece yazik olur valla takimina.

Bende mi alsam napsam ama ben gelinlikle rahat edemem heralde, birde biz direk o gece dugunden sonra balayina gidicegimiz icin uzerimi degistiricem.:37:

aynen katılıyorummm tatlışlar.. çok teşekkür ederim jartiyer takım gerçekten çok rahat oluyor gelinliğin altına..:70::71:

simdi bir ozel soru sorabilirmiyim. Jartiyer gelinlik haric ne zaman giyilebilir acaba ? gecelik degil ki bu gece yatarken giysem evin icindede giyilmez.

jartiyer sadece gelinlik içine giyilmez..günlükte giyilmez yeni heyecanlar istiyorsan bi alda gör derim ben tatlım:70::71:

canım takımların ikiside harika..
leoparda çok severim..
jartiyer takımına bayıldım:34: rahatsız olduğu konusuna katılmıyorum haziran ayında evlendim ne ayak kokusu oldu ne başka bir sıkıntı :82:
eminim kendini çok hoş hissedeceksin :69:

çok teşekkür ederim tatlım leopar delisiyim bende jartiyer ilk defa düğünümde giydim dediğin gibi çok çok rahattı..ne ayak kokusu yaptı ne bişey..buarada bende haziranda evlendim..mutluluklarrr:70::71:

selencim evlendin snırım sen artık hayırlı olsun :nazar:

bende dusunuorum bole bişey :26:

başlarda yazılan rahatsız eder tül oldugu için koku yapar yorumları kafamı karıstırdı sen yasadın mı oyle bi sorun :27:

evet tatlım evlendim çok teşekkür ederim darısı bekarların başına..
koku fln yapmadı rahatsız yine hiç etmedi.çokta rhattım yani..sanki üstümde yokmuş gibi..alabilirsin yani tatlım :70: :71:

evet tatlım evlendim çok teşekkür ederim darısı bekarların başına..
koku fln yapmadı rahatsız yine hiç etmedi.çokta rhattım yani..sanki üstümde yokmuş gibi..alabilirsin yani tatlım :70: :71:

:29: amin canımm çok tesekkur ederim ekledim o zaman listeye :1:

bir ömür mutluluklar size de :123:

Back