kesinliklee katılıyorum sana tatlım değicek..
ay biraz özel olucak ama sende korku falan yok oh negüzel yahu:78:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinliklee katılıyorum sana tatlım değicek..
Bencede çok seksi bir görünüm olacak ve kısa süre üzerinde kalacaktır diye düşünüyorum.
Ama doğru seçim .
Tebrikler şimdiden.
ay biraz özel olucak ama sende korku falan yok oh negüzel yahu:78:
bendemi bi problem var jartiyer de leopar desende hiç sevmem özellikle leopar desenli hiçbişey giymem
ay çok seksi ve hoşş... ama rahat mıdır bilmem :) ayyyy nasıl heveslendim şimdi .... içim gitti modellere:) allahım bir an önce evlenmeyi nasip et .... gel teskere gel artık...:) o gün gelsin neler neler alırım ahhh ahhhhh gelinliğin içinden kırmızı bile giyerim... yeterki o gün hayırlısıyla gelsin artık :)
ay cok hosmus gercekten gelinlik camasirin. kizlar ama zaten odamiza gidince gelinligi cikarip dus alip hazirlanmicaz mi. bunu ustumuzde gormicekki ? onun yerine gerdek gecesi dus aldiktan sonra giymek daha uygun degil mi kafam karisti ya ? bana biri anlatsin nasil olcagini
güle giy ne kadar güzelmiş:) üstünde paralansın
çok sexymiş valla:)
jartiyer coooook seksii..
leopar iç camasırını bende begenmedim orta yaş gibi geldi
oo senin nişanlı baya paraya kıymış desene üstteki model ayyıldız
altta ki model ten marka
wowuuuwww en sevdiğim markalar bide dagiden alsaydı tam olurdu 3 ünüde çok seviyorum
güle güle kullan
ikiside çok şık canm iyi günlerde giy inş) bende leoparlıyı nerden ve kaça aldığını sorcam güzelim ya...