Gelin hep birlikte kilo alalımmm :)

dikkatimi çeken şey herkesin önceki kilo alma sürecinde düzenli yemiş olması. Sanırım biz hatayı düzensiz yiyerek yapıyoruz. Az yiyoruz bide öğün atlıyoruz. Ara öğün desen zaten hak getire...
çok can sıkıcı olmaya başladı zayıflıktan yüzüm çöktü yaşlı gibi gorunuyorum .

Yani o tarz mamalardan bahsediyoruz. Marka yazmak yasak diye yazmıyorum. Kullandın mı hiç. Pahalı ya alıp almama konusunda tereddütlerim var işe yarayacağına emin olsam alacağım günaşırı bile olsa içerim ama boşa giderse onca para da heba olur bilemiyorum...

Yıllar önce 2-3 kutu kullandım o zaman bu kadar yaygın deildi çok pahalı geldi ve bulması da zordu. Diyetisyen önermişti. Her yerde bulunmuyordu internetde dahil. 2-3 kutunun da bi faydasını göremedim tabi

Ben de en fazla 42 yi gördüm birkaç sene önce. Ben de o zaman düzenli yiyerek 37.5 tan 42 ye çıkmıştım. Ve en önemlisi o dönem mutluydum kafam rahattı. Düzenli yemek ve hayatından mutlu olmak. Sır bu sanırım. Şu an ikisi de yok bende. Olmuyor yine o yüzden...

Ben de en fazla 42 yi gördüm birkaç sene önce. Ben de o zaman düzenli yiyerek 37.5 tan 42 ye çıkmıştım. Ve en önemlisi o dönem mutluydum kafam rahattı. Düzenli yemek ve hayatından mutlu olmak. Sır bu sanırım. Şu an ikisi de yok bende. Olmuyor yine o yüzden...
Aynen bende stresli biriyim takıntılıyım aynı zamanda . . bu yüzden eriyip gidioz belkide

Yıllar önce 2-3 kutu kullandım o zaman bu kadar yaygın deildi çok pahalı geldi ve bulması da zordu. Diyetisyen önermişti. Her yerde bulunmuyordu internetde dahil. 2-3 kutunun da bi faydasını göremedim tabi
ben birkaç kutu kullandım her gün içmedim elimde çok az olduğundan günaşırı içtim ona rağmen 8 günde 1.5 kilo aldım. Bana da diyetisyen elindeki numunelerden verdi denemem için. Ama sonra kontrole gittiğimde reçete etmeye yanaşmadı mamalarla nereye kadar dedi . Madem öyle niye denetip kilo almaya heves ettirdi hiç bilmiyorum. İnat edip parası neyse verip eczaneden kendim alayım dedim ama ya o şekilde devam etmezse bir iki haftadan sonra da aynı hızla kilo aldırır mı acaba... Ucuz birşey değil sonuçta ve daha önemlisi yine hayal kırıklığı olursa bi daha başlamamak üzere bu kilo alma işini bırakırım diye korkuyorum

Aynen bende stresli biriyim takıntılıyım aynı zamanda . . bu yüzden eriyip gidioz belkide
Psikiyatriye gitmeyi de düşündüm ama hiç gitmedim. Ben de fazla ince ayrıntı düşünen biriyim. Hep kendimden çok sevdiklerimi düşünürüm kendimi unuturum ihmal ederim arka plana atarım çoğu zaman. Ve en ufak üzüntüm stresimde mide bulantılarım başlar yemeden içmeden kesilirim...Farkındayım ama elimde değil. Artı işimden ve yaşadığım yerden memnun değilim alışamadım. Arkadaş çevrem değişti kafama göre arkadaş da bulamadım yeni geldiğim yerde. Hepsi üst üste anlayacağın

Psikiyatriye gitmeyi de düşündüm ama hiç gitmedim. Ben de fazla ince ayrıntı düşünen biriyim. Hep kendimden çok sevdiklerimi düşünürüm kendimi unuturum ihmal ederim arka plana atarım çoğu zaman. Ve en ufak üzüntüm stresimde mide bulantılarım başlar yemeden içmeden kesilirim...Farkındayım ama elimde değil. Artı işimden ve yaşadığım yerden memnun değilim alışamadım. Arkadaş çevrem değişti kafama göre arkadaş da bulamadım yeni geldiğim yerde. Hepsi üst üste anlayacağın
bana beni anlattın sanki yasin kac

Bama da herkes 17 18 diyor ama yüzüm cok inceldi ben yüzden veriyorum kiloyi
Ben de kilo alsam ya da versem ilk önce yüzümden belli oluyor. Göz altlarım kararıyor kilo verince. alınca da ilk oranın rengi açılıyor yanaklarım çıkmaya başlıyor. Daha da almaya devam edersem kalçalara gidiyor. Dahasını hiç bi zaman almadığım için nereye gider bilemiyorum :KK48:

ben de segazel gibi kendimi dinlenmeye bıraktım ama istemeyerek oldu...o_O biraz hastane işlerimiz var bu aralar annemle ilgileniyorum. Hem kafam dolu hem vaktim. Ara öğünler falan yalan oldu yani... Annemin sonuçları inşallah güzel çıkar da ben de bi iştahla haftaya yeniden başlarım:KK14:
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız çok geçmiş olsn inş önemli bişey yoktur. herşeyin basi sağlık cnm başlarsın tekrr

Gecmis olsun . kuru hurma günde 5 tane yiyerek 200 kalorimi tamamliyiyim boy kilo indeksime göre günlük kalori ihtiyacım 1800 eğer bunun üzerine her gün 1000 katarsam yani 2800 olursa haftada 1 kilo alırmisim 6 hafta sıkı bi diyet yaparsam hedefe ulaşırım ama bende o yok
üşengecim

Aynen öyle cnm bende çok stresliyim ve iki öğün yiyorum düzensiz oyuzden olmuyo bncede

Gecmis olsun . kuru hurma günde 5 tane yiyerek 200 kalorimi tamamliyiyim boy kilo indeksime göre günlük kalori ihtiyacım 1800 eğer bunun üzerine her gün 1000 katarsam yani 2800 olursa haftada 1 kilo alırmisim 6 hafta sıkı bi diyet yaparsam hedefe ulaşırım ama bende o yok
üşengecim
Ben de sıkı bi diyet yapsam 2-3 ay içinde istediğim kiloya ulaşırım. 8 kilo istiyorum ben 48 olmak...

ben de segazel gibi kendimi dinlenmeye bıraktım ama istemeyerek oldu...o_O biraz hastane işlerimiz var bu aralar annemle ilgileniyorum. Hem kafam dolu hem vaktim. Ara öğünler falan yalan oldu yani... Annemin sonuçları inşallah güzel çıkar da ben de bi iştahla haftaya yeniden başlarım:KK14:
Annene geçmiş olsun canım sonuçlar güzel çıkar inşallah. Tamam kendimizi dinlendirelim dedik ama gerilememek kaydıyla, ben extra bişey yapmıyorum ama aksatmıyorum da. Mamaya da ara verdim ki günde 500 civarı ondan alıyordum. Dün tartıldım hiçbir şey yapmadan geçen haftadan beri 50 gr almışım, gerileme yok çok şükür. Sen de boşlama fazla 10 aralıkta sahalara geri dönüyoruz.

X