-
- Konu Sahibi umutluyum_2706
Hata yapmışsın bence (nişanlıni seviyorsan tabi) bu iş bozulabilirÇıkın gidin dedim kapıyı açıp o şekilde ev mi duzuluyor sizin adetinizsize istanbulda adet yok gidin ordudan bi gelin bulun o yapsın adetinizidiye kapıyı açınca çıkmak zorunda kaldi
Öleyim evet malesefkusura bakmayın da ne basit dertler bunlar ya...
çok piremsessiniz.
Yaptılar zatenDizmek istiyorlarsa dizsinler ya uzatmaya gerek var mı
Nişanlın ne dedi kovuncaÖleyim evet malesef
Bende yapamazdım ama benimde sabrım varmış bende dün kendimi tanıyamadım patladim pişman oldum ama geri adımda atmamCiddi misin? Ben yapamazdım herhalde. İyi yapmışsın .
Tasiyamazsiniz demedim. Ritüel komik olmuş dedimKac yasinda insanim kendi evimi kendim tasiyabiliyorum..
Haklıydın dedi sadece biliyor goruyor 1 senedirNişanlın ne dedi kovunca
Okadar kalabalık gelmeyin dedim dinlemedi erkekler dışarda olsun biyere gitsin dedim dinlemedi kız tarafı düzer dedim dinlemedi yatak odama dahi karıştı. Kendi akrabalarim gelemedi annemin evinde kalmak zorunda kaldı sus sus sus dedim kendimi sakinlestirmeye çalıştım ama orda patlak verdi malesefkeşke kovana kadar önden tedbir alabilseydiniz.. sonra bunu sorun yapıp huzur kaçırmasınlar
Annem babam çağrılmış düğün zaten bizim düğünümüz
Daha önceki konularımda da kv sıkıntsi idi. Bi çöp istemedik ne ailem ne ben altın kendi istediğini alcam dedi uğraşmadım tamam dedim benim dugunumu yapmadan diğer oğluna nişan yaptılar bayramda ona nisanda neler yaptılar neler taktılar herşeyi gordum yine bisi demedim saygıda kusur etmedim. Bizim düğünden 2 ay sonra diğer oğluna düğün yapıcaklar sana bisi yapmicaz dediler ona da tamam dedim istemedim ztn dedim onun alçağı iki bilezige ihtiyacım yok dedim. Ama bugün bardağı taşırdılar malesef
Sacmalik. Buraya kadar bile sabretmene okuduklarima şok oldumOkadar kalabalık gelmeyin dedim dinlemedi erkekler dışarda olsun biyere gitsin dedim dinlemedi kız tarafı düzer dedim dinlemedi yatak odama dahi karıştı. Kendi akrabalarim gelemedi annemin evinde kalmak zorunda kaldı sus sus sus dedim kendimi sakinlestirmeye çalıştım ama orda patlak verdi malesef
Dese de dinleyen yok çünkü kız tatlı dilli daha ortada tanışma yök annecim annecim bense soguk nevaleNiye senin nişanlın üvey oğulları mı? Yapmasın peşpeşe düğün o zaman..
Nişanlın bunun için de mi bir şey demedi ailesine, kardeşine falan?
Yangından mal mı kaçırıyorlar ki nişan, iki düğün falan?
kokusu çıkar merak etmeDese de dinleyen yok çünkü kız tatlı dilli daha ortada tanışma yök annecim annecim bense soguk nevale
Ole bi amaç olamaz düğünü nisanlimla ben yapiyorum benim yanimda oğulları dedi takilar bizim cunku bilezik onun ailesinden kimse takmicak durum yokmuş sadecenişanlım takicak kv ve kp den bi çöp almadık evimde bi igneleri yok bisi de diyemezlerAcaba bunu şey için mi yapıyorlar, hani düğünü sahiplenip sonrasında takılara konma gibi bir amaçları mı vardı.
Biliyorum sabırsızlıkla bekliyorum ama dua ediyorum 5 oglu var bana muhtaç kalmasin sadecekokusu çıkar merak etme