Gelin evine ceyizi kim dizer?

Bu kadın şimdiden böyleyse görüşmeye devam ettikçe evliliğini zehir edecektir.
Hadi kv densiz sana diş geçirmeye çalışıyor da etrafındaki kimse demiyor mu "hayırdır düğüne mi gidiyoruz?" diye?

Benim annem, ablamlar, kv, eltisi ve eltisinin kızı vardı.
Kimse de gelmeyebilirdi. Altı üstü eşya yerleşiyor. Aşırı anlam yükleyip ritüele çevirmeye gerek yok yani..

keşke kovana kadar önden tedbir alabilseydiniz.. sonra bunu sorun yapıp huzur kaçırmasınlar
Okadar kalabalık gelmeyin dedim dinlemedi erkekler dışarda olsun biyere gitsin dedim dinlemedi kız tarafı düzer dedim dinlemedi yatak odama dahi karıştı. Kendi akrabalarim gelemedi annemin evinde kalmak zorunda kaldı sus sus sus dedim kendimi sakinlestirmeye çalıştım ama orda patlak verdi malesef

Biz ceyiz serilirken genelde arkadaslarimi ve kendi akrabalarimi cagirdim. Esimin tarafindan gorumcemle kayinvalidem vardi sadece

Niye senin nişanlın üvey oğulları mı? Yapmasın peşpeşe düğün o zaman..
Nişanlın bunun için de mi bir şey demedi ailesine, kardeşine falan?
Yangından mal mı kaçırıyorlar ki nişan, iki düğün falan?

Sacmalik. Buraya kadar bile sabretmene okuduklarima şok oldum

Dese de dinleyen yok çünkü kız tatlı dilli daha ortada tanışma yök annecim annecim bense soguk nevale

yani sabret bişey deme güzel tabi ama
sana yapılmayanı ona yapıyorlarsa takı vs. bundan sonrası için mesafeli ol bari. ama mesafenin sebebine nişanlının hak vermesi seni bazı şeylere zorlamaması lazım tabi

Acaba bunu şey için mi yapıyorlar, hani düğünü sahiplenip sonrasında takılara konma gibi bir amaçları mı vardı.
Ole bi amaç olamaz düğünü nisanlimla ben yapiyorum benim yanimda oğulları dedi takilar bizim cunku bilezik onun ailesinden kimse takmicak durum yokmuş sadecenişanlım takicak kv ve kp den bi çöp almadık evimde bi igneleri yok bisi de diyemezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…