Gelin değil misin bakacaksın tabiki!!!

Zeynep güven kendisini hiç unutturmadı zaten o kadar insan hepimiz üzüldük onun için dualar ettik
En iyisini yapmışsınız kabul etmekte
Eşinizle de para verme konusunda konuştunuzmu ??Tamam abi kardeş birbirine para verir vermeli ama eşinde rızası olmalı ve evini geçibdirdikten sonra kalanını vermeli bence
Allah rahmet eylesin

Başınız sağolsun.Kayınvalidenizede Allah rahmet eylesin.

Sizin verdiğiniz tepki kv nizin yaptıklarının kefareti ettiğini çekiyor şimdi.

Çok acıdıysa kaynın bakabilir. Zor bir hamilellik yaşıyorsun ki bebeğe mi bakıcaksın kv ye mi ?
Ne mana ya?
Yalnız konu sahibesi öyle bir savunmaya geçmiş ki bakmıycam banane bakmıycam bakmam ki
Evet yalan veya siyaset yapar gibi alttan iş yapmadım açık açık her seferinde dile getirdim. Kendimden korkuyordum ona baktıkça çektiklerim aklıma gelir güzel bakamam vebali boynuma olur diye kendimden korkuyordum.

Isin o kolay yani varken en zor yanini tercih ediyorlar.turkiye de bir ev tutup birde bakici tutmak.arada evlatlari gelir gider.zaten evi de vardir buyuk ihtimal.
Canim sen kendini ve bebeginin sagligini dusun.
Kayınvalide vefat etti. Ev eşimin vardı 5 yıldır orda kalıyordu zaten..

Yerden göğe kadar haklısın kardeş,eşine söyle ben bunlarıda unutmadım,ben şimdi alsam Baksam senin yanında belki iyi davranırım,sen arkanı dönünce şeytana uyar lanet olsun derim insnalık hali ,o kadar üzülmüşüm vaktiyle, sence bu kadın bende rahat edermi de?

Teşekkür ederim amin. Dediğim gibi hastane ve cenaze masraflarından 1 kuruş bile veren olmadı faturayı resim çekip bize yolladılar. Annemden rica ettim eşim ve annem bugün yemek veriliyor onlarda eşim karşılıyor. Benim vicdanım rahat ama onlardan miğdem bulanıyor nefret ettim yemeklerini yiyip evlerine çekilmişler gözlerim patlayacaktı bunların bu davranışından.

Ben hiç acımasız veya yatalak ihtiyacı olan birine kötü davranmak nedir bilmedim bilmiyorum. Kendime güvenmiyorum tabiki de hiç bilmediğim bir duygu iğrençlik içine girmemek için her yolu denedim. Ama şimdi Allah taksiratını affetsin diyorum. Ne diyeyim ki

Canım sen kv ölmeden önce kabul etmişmiydinbakmayı ? Bak eşin maddi yardım yapıyor muş ya yeğen abla vs lere,, iyi dinle : ben ve iki kardeşim de yurtdışında doğduk , babam evlenmeden 10 yıl kadar önce çıkmış yurt dışına fabrika işçisi .. kendince birikimi kazancı vs si olmuş ağır işlerde çalışarak , annemi almış götürmüş oralara gurbete , bizler doğmuşuz , annem ne dil bilir ne yol köylü kızı... gurbette çok yalnızlık çekmiş babam geceli gündüzlü çalışmış , Amcamlar başlamış hediye para vs istemeye , yeğenler vs ler istekler bitmemiş , en sonunda neyi var neyi Yok amcama devretmiş babam yalanlarına kanmış , ve biZler öyle zor şartlarda büyüdük ki , bi de saf babam a yüklü miktarda siparişler vermişler Türkiye dön demişler abi kardeş damarından girip neyi var neyi Yok saf babam Vermiş, benim şahsımın durumu iyi şükür artık ama çok zor Büyüdük , senin çoçuğunun rızkı ve gençlik Emeklerini kimsenin yemesine izin verme , babam bin pişman oldu ama hem işi hem düzeni hem de birikmişi uçtu gitti , yıllarca migren psikolojik hastalıklarla boğuştu , sinle krizleri geçirdi bunları düşünüp düşünüp , babam en çok kendine sonra annem e sonra da bizlere etti, şimdi de ağır hasta babam kimseyi tanımıyor, eşine istersen okur bunu , sonra dan Duvarlara vurmak bi işe yaramıyor , sen kendini ve çocuğunu koru eşin seni dinlemiyırsa , yoldurma kendini sen de gurbettesin , herkesin hayatı kendine zor siz de pamuklara sarılı yaşamıyorsunuz orada

eeee suan sonuc ne esin giitti gömüldümü kaynanan para istemislerdi sizden aldılarmı bide onu utamadan
Evet canım hastane cenaze işleri yemeği yani yapılacak herşey eşim ödedi bende de 5 bin nakit vardı gitmeden verdim eline gerisini kendi tamamladı. Evet kayınvalide vefat etmeden gelsin dedim..

Evet canım hastane cenaze işleri yemeği yani yapılacak herşey eşim ödedi bende de 5 bin nakit vardı gitmeden verdim eline gerisini kendi tamamladı. Evet kayınvalide vefat etmeden gelsin dedim..
Eşim trip atmaz değil mi ? Yok annemi istemedin Yok hakkında kötü konuştun gibisinden ? Sonradan gelsin demişsin ama inş sorun yaşamazsın eşinle

Eşim trip atmaz değil mi ? Yok annemi istemedin Yok hakkında kötü konuştun gibisinden ? Sonradan gelsin demişsin ama inş sorun yaşamazsın eşinle
Hayır sanmıyorum sürekli arıyor zaten. Hem trip atacak kötü olacaksa benden önce çok kişi var bana biraz zor sıra gelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…