- 20 Kasım 2015
- 7.346
- 30.859
- 478
- 36
- Konu Sahibi Excited_00
-
Zeynep güven kendisini hiç unutturmadı zaten o kadar insan hepimiz üzüldük onun için dualar ettikKayınvalide vefat mı etmişAmaan zeynepguven'in meşhur konusu geldi aklıma
Başınız sağolsun konu sahibi, bu senin sınavındı belki de. Günler önce "tamam bize gelsin" demişsin ve kadın ondan sonra rahmetli olmuş. Vicdan azabı da olmayacak ne güzel. Sana bu halinle bu sıkıntıları yaşatanlar utansın.
Başınız sağolsun.Kayınvalidenizede Allah rahmet eylesin.Belki de ama hastane masrafı 12 bin tl çıkardı bizi arayıp tam parayı istediler hiç ses etmedim. Bende de 5 bin nakit vardı eşime verdim gerisini tamamladı Allah rızası için dedim ve 4 gün önce herşeyi kabul ettim gelsin kimse para vermez zaten herşeyi ayarlarız bakıcı felan ne yapayım elime kaldı dışarı atamazdım. Ama bugün kayınvalidem vefat etti eşim Türkiye'ye gitti. Bende diyecek başka birşey bulamıyorum zaten..
Sizin verdiğiniz tepki kv nizin yaptıklarının kefareti ettiğini çekiyor şimdi.kızlar bilenler bilir başından beri zorlu bir hamilelik içersindeyim 2 bebeğim karnımda öldü.
şuan hergün iğne yapıyoruz ilk 4 ay daha zordu haftada 1 kalçadan hergün göbekten 2 farklı iğne yapıyorduk.
Şuan sadece göbekten ve Bebek 1 buçuk aylık olana kadar devam edeceğiz. Yurtdışında yaşıyorum. Türkiye'deki gelin görümce kaynana ilişkileri hep itici gelmiştir. Konuya geçeyim..
10 gündür eşimin annesi komada. Allah yardım etsin tabiki. Sağolsunlar görümcemler ve kaynanam tarafından hiç mutlu olmadım hep karışırlardı hadi herşeye tamam dedim sustum alıştık derken hamile olduğumu söyledim erkek olursa şu isim olacak dediler. Ya nasıl anlatayım çok şeyler ya görümcem annemi ağlatmışlığı bile var oralara hiç gitmek istemiyorum. Kaynanamdan hep nefret ettim Türkiye'de 5 ay kalmam gerekiyordu işlerim nedeniyle. Arada 10 dk mesafe vardı hiç gitmezdim eşimin evinde kalıyor ne zaman arasam yok param yetmiyor bilmem ne benden önce yaşıyordun benden sonra ne değişti dedim. 8 çocuğu var hepsine üstüne ekleye ekleye söylemişti.
Kızlar biz gittik Türkiye'ye ölecek mi ölmeyecek mi belli değil. Kaynımlar görümcemler demezler mi çıktığında yanınıza götürün diye. Doktor artık yanlız kalamaz bakıma ihtiyacı var demiş. 2 eltim Türkiye'de biri 34 yaşlarında biri belki 50 felan ikisinde çok çekmişler zamanında ama ben 22 yaşındayım. Asla bakamam 5 saatlik uçak yolculuğuna çıkarmak ne demek ben daha hamileyim bu durumda asla asla bakamam ve bakmam isteyen yargılanabilir beni. Aman yaptığım iyilik bana kalır felan da diyemem. Bakmam yani bana mı kaldı yaaa.
Hepsinin içinde ben anneyi götürüp bakamam o sorumluluğu almam benden önce nasıl bakıyordunuz ki şimdi bana yükleyeceksiniz kusura bakmayın deyip kıyafetlerimi aldığım gibi arabaya atlayıp anneme gittim eşimle dönene kadar annemde kaldım hiç cevaplarını beklemedim. Dinlemedim çünkü ben bakmam kesinlikle.
Çok gaddar mı görünüyorum karşından bakınca. Kaynım demiş ki onun da oğlu ona öyle yapacak...
deli oldum hala sinirden yerimde duramıyorum. Ben kötü birşey mi diyorum?
Kalbim mi kirli benim?
Evet yalan veya siyaset yapar gibi alttan iş yapmadım açık açık her seferinde dile getirdim. Kendimden korkuyordum ona baktıkça çektiklerim aklıma gelir güzel bakamam vebali boynuma olur diye kendimden korkuyordum.Çok acıdıysa kaynın bakabilir. Zor bir hamilellik yaşıyorsun ki bebeğe mi bakıcaksın kv ye mi ?
Ne mana ya?
Yalnız konu sahibesi öyle bir savunmaya geçmiş ki bakmıycam banane bakmıycam bakmam ki
Kayınvalide vefat etti. Ev eşimin vardı 5 yıldır orda kalıyordu zaten..Isin o kolay yani varken en zor yanini tercih ediyorlar.turkiye de bir ev tutup birde bakici tutmak.arada evlatlari gelir gider.zaten evi de vardir buyuk ihtimal.
Canim sen kendini ve bebeginin sagligini dusun.
Yerden göğe kadar haklısın kardeş,eşine söyle ben bunlarıda unutmadım,ben şimdi alsam Baksam senin yanında belki iyi davranırım,sen arkanı dönünce şeytana uyar lanet olsun derim insnalık hali ,o kadar üzülmüşüm vaktiyle, sence bu kadın bende rahat edermi de?Maddi olarak bir sıkıntı yok ama BEN BAKMAM. Görümcem geçen sene kaynananın önünde eşimin evinden kovdu niye? Hamile olduğumu niye söylememişim 8 haftalıktım annem bile bilmiyordu. Ve kaynana inkar etti yok öyle bişey yapmadı kızım dedi ve ben ağlamaktan bebeğim karnımda öldü. Ben onlara bakmammmn
Teşekkür ederim amin. Dediğim gibi hastane ve cenaze masraflarından 1 kuruş bile veren olmadı faturayı resim çekip bize yolladılar. Annemden rica ettim eşim ve annem bugün yemek veriliyor onlarda eşim karşılıyor. Benim vicdanım rahat ama onlardan miğdem bulanıyor nefret ettim yemeklerini yiyip evlerine çekilmişler gözlerim patlayacaktı bunların bu davranışından.Zeynep güven kendisini hiç unutturmadı zaten o kadar insan hepimiz üzüldük onun için dualar ettik
En iyisini yapmışsınız kabul etmekte
Eşinizle de para verme konusunda konuştunuzmu ??Tamam abi kardeş birbirine para verir vermeli ama eşinde rızası olmalı ve evini geçibdirdikten sonra kalanını vermeli bence
Allah rahmet eylesin
Canım ne zaman rahmetli oldu kadin yahu, bizim bir zeynep güven vardı konusu fake mi çıkmış ne ,aynı buna benziyordu, kusura bakma birşey yapçemKayınvalide vefat etti. Ev eşimin vardı 5 yıldır orda kalıyordu zaten..
Ben hiç acımasız veya yatalak ihtiyacı olan birine kötü davranmak nedir bilmedim bilmiyorum. Kendime güvenmiyorum tabiki de hiç bilmediğim bir duygu iğrençlik içine girmemek için her yolu denedim. Ama şimdi Allah taksiratını affetsin diyorum. Ne diyeyim kiYerden göğe kadar haklısın kardeş,eşine söyle ben bunlarıda unutmadım,ben şimdi alsam Baksam senin yanında belki iyi davranırım,sen arkanı dönünce şeytana uyar lanet olsun derim insnalık hali ,o kadar üzülmüşüm vaktiyle, sence bu kadın bende rahat edermi de?
Konu çok benzer canım da bizde ister istemez tereddüt ediyoruzKimden bahsettiğinizi bilmiyorum ama face bir durum varsaMune gereğini yapar zaten. Teşekkürler..
Canım sen kv ölmeden önce kabul etmişmiydinbakmayı ? Bak eşin maddi yardım yapıyor muş ya yeğen abla vs lere,, iyi dinle : ben ve iki kardeşim de yurtdışında doğduk , babam evlenmeden 10 yıl kadar önce çıkmış yurt dışına fabrika işçisi .. kendince birikimi kazancı vs si olmuş ağır işlerde çalışarak , annemi almış götürmüş oralara gurbete , bizler doğmuşuz , annem ne dil bilir ne yol köylü kızı... gurbette çok yalnızlık çekmiş babam geceli gündüzlü çalışmış , Amcamlar başlamış hediye para vs istemeye , yeğenler vs ler istekler bitmemiş , en sonunda neyi var neyi Yok amcama devretmiş babam yalanlarına kanmış , ve biZler öyle zor şartlarda büyüdük ki , bi de saf babam a yüklü miktarda siparişler vermişler Türkiye dön demişler abi kardeş damarından girip neyi var neyi Yok saf babam Vermiş, benim şahsımın durumu iyi şükür artık ama çok zor Büyüdük , senin çoçuğunun rızkı ve gençlik Emeklerini kimsenin yemesine izin verme , babam bin pişman oldu ama hem işi hem düzeni hem de birikmişi uçtu gitti , yıllarca migren psikolojik hastalıklarla boğuştu , sinle krizleri geçirdi bunları düşünüp düşünüp , babam en çok kendine sonra annem e sonra da bizlere etti, şimdi de ağır hasta babam kimseyi tanımıyor, eşine istersen okur bunu , sonra dan Duvarlara vurmak bi işe yaramıyor , sen kendini ve çocuğunu koru eşin seni dinlemiyırsa , yoldurma kendini sen de gurbettesin , herkesin hayatı kendine zor siz de pamuklara sarılı yaşamıyorsunuz oradaEşim sağolsun tabiki saygısızlığı asla kabul etmez bende asla kolay kolay büyüklerimin karışında hiçbirşeye yorum yapmam. Bunu bildiği için hep saygı duymuştur bana. Ama senede 2 kez göreceğim insanları bir görsen sürekli buraya gelmek istemeler eşime vicdan yaptırmalar her telefonda birşeyler istemeler 2 görümcemin 2-2 çocukları var birde kendileri ellerindeki telefon bilgisayarlar hep bizden gerçekten bıktım tükendim. Birikim yapamaz oldum. Eşimi bir tek bu konuda yenemedim.
Evet canım hastane cenaze işleri yemeği yani yapılacak herşey eşim ödedi bende de 5 bin nakit vardı gitmeden verdim eline gerisini kendi tamamladı. Evet kayınvalide vefat etmeden gelsin dedim..eeee suan sonuc ne esin giitti gömüldümü kaynanan para istemislerdi sizden aldılarmı bide onu utamadan
Eşim trip atmaz değil mi ? Yok annemi istemedin Yok hakkında kötü konuştun gibisinden ? Sonradan gelsin demişsin ama inş sorun yaşamazsın eşinleEvet canım hastane cenaze işleri yemeği yani yapılacak herşey eşim ödedi bende de 5 bin nakit vardı gitmeden verdim eline gerisini kendi tamamladı. Evet kayınvalide vefat etmeden gelsin dedim..
Hayır sanmıyorum sürekli arıyor zaten. Hem trip atacak kötü olacaksa benden önce çok kişi var bana biraz zor sıra gelir...Eşim trip atmaz değil mi ? Yok annemi istemedin Yok hakkında kötü konuştun gibisinden ? Sonradan gelsin demişsin ama inş sorun yaşamazsın eşinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?